Dodaj do ulubionych

remont....

16.03.13, 08:32
dodajcie mi siły, za miesiac powiedzmy zaczynam, najpozniej w maju, w zaleznosci kiedy mama skonczy ze swoim, dzis jade drzwi pokojowe ogladac i ew zamawiac, bo trzeba pare tyg poczekac, a czeka mnie wymiana drzwi, podłogi, sciany, panele, malowanie , oj przeraza mnie to;/
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: remont.... 16.03.13, 10:37
      Wspolczuje, nienawidze remontów!
      • solejrolia Re: remont.... 16.03.13, 11:49
        kciuki trzymam, wirtualnie sił dodaję i przekazuję pozytywne wibracje.

ja akurat uwielbiam wszelkiego rodzaju remonty, uwielbiam planować, wizję w konkretne działania przekształcaćwink sprawia mi to autentyczna przyjemność.
        i uwielbiam potem patrzeć na efektysmile)))
        za to przerażają mnie kosztysad nigdy nie mam dość kasy, by zrobić to, co mi sie marzy
        • olinka20 Re: remont.... 16.03.13, 12:29
          A wy mowicie, ze moje lubienie prasowania to zboczenie, Solerjolia to jest dopiero zboczona big_grin
          Jak mozna lubic totalna rozpierduche wink
    • hamerykanka Re: remont.... 16.03.13, 14:24
      Dodaje, choc sama remontuje caly czassmile
      W poniedzialek powinna przyjsc podloga do pokoju malej (deska warstwowa, klon), wiec bede wynosic jej meble, zdzierac obecna podloge z laminatu, malowac sciany, polozyc nowa podpodloge, podloge, skrecic i powstawiac nowe meble, poo ktore wlasnie pojechal maz do najblizszej Ikei za Dallas - zaledwie 7 godzin jazdy w jedna stronesmile)
      Jak sie uda, powinno zajac ok tygodnia. Najgorsze to gdzie klasc wtedy mala spac-myslalam o hotelu , zeby maz z nia tam zostali pare dni ale troche drogi interes na tydzien..
      • aqua48 Re: remont.... 16.03.13, 15:16
        Też lubię remonty. Planowanie, szukanie i wybór materiałów, pilnowanie fachowców to mi dobrze wychodzi. A potem niestety jest sprzątanie po i znowu przyjemnie jak wszystko jest nowe i lśni. Ja już od jakiegoś czasu zastanawiam się co by tu...
      • tetika Re: remont.... 16.03.13, 15:23
        bedziesz miala nowo i pieknie, az ci zazdroszcze
        i tez bym chciala moc zaplanowac sobie od nowa wszystko i poremontowac. Nawet na sprzatanie bym nie narzekala....
        • buzka25 Re: remont.... 17.03.13, 11:42
          drzwi wybrane, model kolor, smilesmile jutro pojdzie zamowienie, najpozniej we wtorek jak sie dokładnie wsyztskoi pomierzy itp,smilesmile wyjdzie mnie to jakies 2tys, wrrrr, a gdzie cała reszta hihihi, lubie planowanie, szukanie rzeczy , ustawianie, ale sam remont, nieporzadek, i jeszcze jak wyjdzie cos dodatkowego do zrobienia to mnie przeraza
          • jbielu Re: remont.... 18.03.13, 07:43
            dasz radę. u mnie jeszcze 3 dni, a potem porządki i urządzanie. tkwię w remoncie już dwa tygodnie, a to tylko 2 pokoje i przedpokoj, gladzie, malowanie, podlogi.
            • buzka25 Re: remont.... 18.03.13, 08:29
              to tak samo jak ja, 2 pokoje, przedpokoj, podłogi, drzwi, malowanie tylko 1 pokoju, i przedpokoju, aj aj aj, u mamy juz od 8 dewastuja robotnicywink
              • melancho_lia Re: remont.... 18.03.13, 11:46
                Ja już jestem po, teraz meble wybieramy. Ale rozpiździaj był mega (a niby tylko dwie ścianki do przestawienia). Budżet po 1,5 m-ca wykończenia poszedł się...
                Ale za to teraz będziesz miała ładnie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka