Dodaj do ulubionych

bitwa o dom.

21.04.13, 11:39

teraz cos takiego leci na tefałenie.
rany ci ludzie stojacy na mrozie z malymi dziecmi i czekajacy na klucze.. a wszystko w rekach sztucznie podnieconego jury.
co to za gowniane programy, kto to oglada procz mnie ??? bo ja ogladam tylko dlatego ze leze a jakas domowa lajza gdzies wsadzila pilota big_grin
Obserwuj wątek
    • karra-mia Re: bitwa o dom. 21.04.13, 11:51
      bez sensu jest ten program, i w zasadzie to nie wiem, do czego ma to prowadzic, bo co się nagle rodzina z pięciorgiem dzieci wyprowadzi od siebie i zamieszka w wawie?
      • mearuless Re: bitwa o dom. 21.04.13, 12:09
        no wlasnie.
        a co zrobia z tymi co zle urzadza nowe lokum?
        wyjebanuja znowu do ich cisanych, zagrzybialych klitek?
        pozwolą dzieciom przyzwyczaic sie do fajnego mieszkanka, wspolnego urzadzania, kupowania, ustawiania mebelków w pokoikach a pozniej "sorka haniu! chujowo zes tu urzadzila wracaj do siebie!"
        jakies to nieludzkie.
    • mona_mayfair Re: bitwa o dom. 21.04.13, 12:13
      Ja rzuciłam wczoraj okiem, ale zupełnie nie załapalam fabułybig_grin
    • beverly1985 Re: bitwa o dom. 21.04.13, 12:46
      Przez was weszłam na stronę tvn.player i moje głębokie przekonanie o tym, ze wiekszośc ludzi jest glupich, zostala utwierdzona. "Mój tata jest kobietą", "Psie modelki", "Psie adopcje", "Polowanie na synową" (w kraju arabskim mieszkamy?), "Surowi rodzice", "Idealna niania", "Dom twoich marzeń". Aż dziw bierze, że samodzilnie znalazlam męża, kupilam mieszkanie, urządziłam je, znalazłam dochodzaca nianię, potrafie umyc naczynia i złozyć pranie, i jeszcze zrobić zakupy (nawet ubraniowe! bez pomocy stylistki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka