doral2 23.04.13, 17:22 jedna pani wypowiedziała się w artykule o zmianach ciała po ciąży, że jej piersi nie przeszły by testu ołówka, bo może pod nimi utrzymać cały piórnik... jak tam u was z artykułami biurowymi ma się sprawa? ja test ołówka zdaję... co mnie samą dziwi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger Re: test ołówka 23.04.13, 17:26 ten test jest idiotyczny, bo moje nie zdały go już za pierwszym razem, czyli gdy urosły. czyli od podstawówki mogę sobie wtykać pod cycki wszystkie kredki. Odpowiedz Link
dziewczyna_bosmana Re: test ołówka 23.04.13, 18:00 nie przyszło mi do głowy testować cycków Odpowiedz Link
tetika Re: test ołówka 23.04.13, 18:12 a od czego sa gorsety i push upy? jakos trzeba sie ratowac. Odpowiedz Link
zales239 Re: test ołówka 23.04.13, 21:05 hehe test ołówka u mnie nic się nie utrzyma bo mam dwa jaja sadzone ale z drugiej strony nie ma co opaść jak robiłam mamografię to pani pytała czy mam implanty, tak to jeszcze ładnie wygląda-mimo starczego wieku Odpowiedz Link
paskudek1 Re: test ołówka 23.04.13, 22:05 kiedyś na Lobby była taka dyskusja o tym teście i któraś powiedziała, że najlepszym "testem ołówka" jest test "ołówka" własnego chłopa. Tzn. stajesz nago przed własnym chłopem, jak mu ołówek stanie to test zdany Pozostałe przybory rysunkowe można czniać... Odpowiedz Link
kama_msz Re: test ołówka 23.04.13, 22:30 ale że co niby z tym ołówkiem zrobić i jak, bo nie kumam? a jeżeli o chłopa idzie, to test zdany - nawet zanim się rozbiorę hahaha Odpowiedz Link
paskudek1 Re: test ołówka 24.04.13, 09:16 kama nie znasz testu ołówka? Teoretycznie to jest taki test na jędrność biustu Wkładasz pod piersią ołówek, jak wypadnie tzn że masz super cycki, jak pierś trzyma ołówek to masz zwisy A de facto mało która przechodzi taki test Więc ten z "ołówkiem" chłopa zdecydowanie lepszy Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: test ołówka 23.04.13, 22:45 Dobre ! Napisze ktoras odwazna ze wcisnie tornister ? Odpowiedz Link
kama_msz Re: test ołówka 24.04.13, 09:41 cóż pod moimi na pewno się nie utrzyma - nie tylko przez wzgląd na jędrność ale i rozmiar Odpowiedz Link
rose.rouge Re: test ołówka 24.04.13, 11:28 > Dobre ! Napisze ktoras odwazna ze wcisnie tornister ? HAHAHHAHA Odpowiedz Link
doral2 Re: test ołówka 24.04.13, 20:04 paskudek1 napisała: > kiedyś na Lobby była taka dyskusja o tym teście i któraś powiedziała, że najlepszym "testem ołówka" jest test "ołówka" własnego chłopa. Tzn. stajesz nago przed własnym chłopem, jak mu ołówek stanie to test zdany Pozostałe przybory rysunkowe można czniać..." zajebiste, zdechłam ze śmichu Odpowiedz Link
paciaty Re: test ołówka 25.04.13, 07:50 Kurwa, ja tam tornister na pewno utrzymam. Wypchany. Wypchany podręcznikami. Wypchany podręcznikami w ilości ogromnej. Cóż, dobrze dobrany stajnik i jest ok Odpowiedz Link