11.08.13, 08:42
...temu miałam ślubsmile Dziś obchodzimy rocznice, szampan już się od wczoraj chłodzi. Nie robimy jakiejs wielkiej biby, ale idziemy co prawda razem z dziecmi na uroczysty obiadsmile
Tamten dzień wspominam bardzo miło, i chociaz nie mialam prawie czasu na zjedzenie czegos ahhah bo od fryzjera do kosmetyczki tak latałam, to było supersmile Byłam wyluzowana i było świetniesmile ech, no to sobie powspominałamwink ostatnio tez dopiero dałam do przegrania nasze nagrania wesela z wideo na dvd i jak dzieciaki oglądały, to mialam 4h spokoju big_grin

No, to wypijcie za nasze zdrowiesmile
https://angelsms.pl/img/szampan_full.jpg
Obserwuj wątek
    • mamaoskarka18 Re: 12 lat... 11.08.13, 10:08
      Wszystkiego najlepszego
      • asis09 Re: 12 lat... 11.08.13, 10:58
        gratuluję i zazdroszczę
    • marjanna.b Re: 12 lat... 11.08.13, 11:00
      Gratulacje.
      My dziś też świętujemy, tyle że 6 rocznicę smile

m.
      • jk3377 Re: 12 lat... 11.08.13, 11:46
        czyli dokładnie połowę naszej, najlepszego równieżsmile
    • jk3377 p.s. 11.08.13, 11:48
      no a jakby tak policzyc ile razem lat się znamy, to wyjdzie ponad 18...ufff, jestesmy dorosli, moze juz wszystko hahahahasmile

a wy ile przed ślubem sie znaliscie?
      • marjanna.b Re: p.s. 11.08.13, 11:53
        Pół roku wink
        Ale my jesteśmy wariaci big_grin

m.
    • iziula1 Re: 12 lat... 11.08.13, 20:16
      Ładna rocznica! Gratulacje !

A szampana wypije ale w 13 rocznicę, za rok bom teraz ciężarna i alkoholu żadnego wink
      • jk3377 Re: 12 lat... 11.08.13, 20:26
        hahah (rozumiem, tez nie piłam ni łyka) to mi sie ino przypomnij, to dostaniesz wtedy podwojna dawke hahahahbig_grin
        obiad był boski, najadłam sie pyszności,ale nie przejadłam na szczesciewink tylko dzieci nie przyzwyczajone do przystawek przed heheh takie jakies zdziwione hahah potem jeszcze w inne miejsce ruszylismy na desery lodowe- my wzielismy pod cudowną nazwa "Gorące usta Indianki"-lody, maliny na gorąco i smietana mmmmmm nasz ulubiony desersmile teraz sączę szampana i pewnie za jakis czas odlece hahahahh fajny dziensmile
        • iziula1 Re: 12 lat... 12.08.13, 02:45
          jk3377 napisała:

> hahah (rozumiem, tez nie piłam ni łyka) to mi sie ino przypomnij, to dostaniesz
          > wtedy podwojna dawke hahahahbig_grin

To jak w banku masz, że się upomnę o podwójna dawkę alkoholu smile Po takim poście wink!!!!

> obiad był boski, najadłam sie pyszności,ale nie przejadłam na szczesciewink tylk
          > o dzieci nie przyzwyczajone do przystawek przed heheh takie jakies zdziwione ha
          > hah potem jeszcze w inne miejsce ruszylismy na desery lodowe- my wzielismy pod
          > cudowną nazwa "Gorące usta Indianki"-lody, maliny na gorąco i smietana mmmmmm n
          > asz ulubiony desersmile teraz sączę szampana i pewnie za jakis czas odlece hahahah
          > h fajny dziensmile

Świetna nazwa na deser. Z przyjemnością kiedyś go spróbuję jak na taki trafię. Maliny...mniam!
          Super, że świetnie się bawiliście. Sam pomysł aby pójść z dziećmi nietypowy. I trochę ryzykowny - ale oceniam to pod kątem własnych dzieci ( mam dwóch chłopców-uwierz nie jest lekko ).
    • saguaro70 Re: 12 lat... 11.08.13, 20:33
      Uwielbiam szampana, więc wypiję Wasze szczęście. Do szampana wypiłem przed chwilą 2 piwka big_grin, bo też je uwielbiam.
      Ja za parę dni 8 lat, jak jestem w związku małżeńskim. Mała ciekawostka- moja matula na 5 rocznicę ślubu życzyła mi...... szybkiego rozwodu, bo były problemy.
    • jowitka345 Re: 12 lat... 11.08.13, 23:13
      Gratuluję smile
      ja 12.06 będę miała okrągłą 10 rocznicę a do ślubu znalismy się rok smile jak po 3 m-cach znajomości zaczęlismy planować wesele to wszyscy mysleli, że w ciąży jestem, ale nie byłam. Po prostu poszliśmy na żywioł big_grin
    • zuzanka79 Re: 12 lat... 12.08.13, 07:23
      Wszystkiego dobrego ... MŁODEJ PARZE wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka