Dodaj do ulubionych

Lenia mam.

19.08.13, 23:10
Ale to takiego, że przechodzi to wszelkie granice.
Chce mi się spać, ale nie chce mi się podnieść dupy żeby sobie łóżko pościelić.
Tak, tak, jestem taką patologią która nie ma sypialni, a mój saloon wieczorem zamienia się magicznie po rozłożeniu sofy w sypialnie.
Co robić droga redakcjo?
Obserwuj wątek
    • jk3377 Re: Lenia mam. 20.08.13, 07:07
      przetrzymać, przetrwać, minie...wink
      a trzeba mieć pościelone,zeby spać?
      u nas w rodzinie króluje ostatnio powiedzenie: jak sie komuś chce spać, to śpi! i czy wieje czy leje czy światło świeci czy nie, to jak ktoś chce spać to śpi! hahaha
    • dziewczyna_bosmana Re: Lenia mam. 20.08.13, 08:58
      nic tylko kimać w opakówce tongue_out
      • tetika Re: Lenia mam. 20.08.13, 10:06
        zawsze mowie ze organizm doskonale wie co robi i nie buntuje się. Zycie wtedy jest latwiejsze.
    • doral2 Re: Lenia mam. 20.08.13, 18:20
      zrób test wink
      • magiczna_marta Re: Lenia mam. 20.08.13, 20:46
        ale że jaki test?
        • tedesca1 Re: Lenia mam. 20.08.13, 21:11
          pewnie ten, który rozwieje wątpliwości big_grin
        • fajnyrobal Re: Lenia mam. 20.08.13, 21:24
          Pólroczny.

Magiczna, weź nie osłabiaj tongue_out
          • magiczna_marta Re: Lenia mam. 21.08.13, 03:52
            spadajta tongue_out
            jestem świeżo po okresie, to raz, a dwa to remont w pokoju dzieciowym skończyłam który wykończył mnie finansowo, emocjonalnie i nerwowo tongue_out
            mam prawo mieć lenia
            zastanawiałam się jak zmotywować się do pościelenia łóżka co by nie spać jak ostatni menel
            (dziś osiągnęłam kompromis, nie rozłożyłam wyra, śpię na połówce, ale w świeżo zmienionej pościeli wink )
            • doral2 Re: Lenia mam. 21.08.13, 18:19
              trudno, żebyś nie miała lenia, skoro na forum o czwartej rano siedzisz.
              o tej porze to się śpi tongue_out
              • magiczna_marta Re: Lenia mam. 21.08.13, 19:29
                Turlaj się, ja czasem śpię na "raty".
                Jak usypiam dzieci to zdarza mi się przysnąć, wstaję wtedy po północy, pozmywam, posprzątam, jakieś pranie zrobię, na forum wpadnę i kole 3-4 idę spać do swojego wyra tongue_out
                • doral2 Re: Lenia mam. 21.08.13, 20:06
                  wsadź se w nogę spanie na raty.
                  w nocy to ja mogę najwyżej po szklankę wody wstać albo na siku, a nie zmywać, sprzątać, a nie daj boże prać.
                  zboczona jesteś tongue_out
                  • magiczna_marta Re: Lenia mam. 22.08.13, 00:00
                    Czy ja wiem czy zboczona? Tak mi po prostu logistycznie najwygodniej.
                    Nie muszę zmywać na prędce patrząc co chwilę do pokoju czy mi się dzieci nie pozabijały, mogę sobie równiutko pranie powiesić i na spokojnie poskładać wyschnięte, mam czas żeby się w dzień z chłopcami pobawić, przerobić z nimi materiał edukacyjno-stymulujący, jak sobie posprzątam w nocy to chociaż przez chwilę widzę efekt mojej pracy, zanim zasnę wink bo od rana tajfuny dwa atakują.
    • jowitka345 Re: Lenia mam. 20.08.13, 21:19
      a jak nie test to może psycholog... depresja?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka