Dodaj do ulubionych

Dywan potrzebny

23.09.13, 13:25
Tylko nie wiem-dla mnie czy dla chlopa..
Mamy dzis gości, z których mówiąc delikatnie nie jestem zbyt szczęsliwa.. Otórz przyjechała naurlop z wysp dawna dziewczyna mojego chłopa ze swoim nowym facetem. Laskę trawię mocno średnio, zwłaszcza po tym jak na poczatku naszego związku chciała się z nim bzyknąć bez zobowiązań i prawiła teksty typu "rozstanie z toba to najwiekszy błąd mojego życia". Na szczęście wyjechała i raczej nie zamierza wracać;p Wprosiła sie do nas na piwo "pogadać o starych czasach", no trudno. Wolę żeby u nas niż gdzies sam na sam (zawsze mogla tego swojego gdzieś posiać;p cholera wie do czego taka jest zdolna;p)
Z racji ze po weekendzie był w domu burdel, trzeba było posprzatać. A co robi chłop mój osobisty? Pozmywał gary, wytarł blat i mysli ze już.. Zagoniłam do mopa- wszędzie smugi, podloga niedomyta, a chuj tam.. I on nie bedzie sprzątał moich rzeczy (jeden, JEDEN! tonik do twarzy stojący na stole w kuchni) bo nie wie gdzie ich miejsce, był zdziwiony ze nie ma JUŻ plynu którym szorował fugi w marcu.. Ogólnie miałam ochote mu łeb ukręcic. Jak mu powiedziałam żeby kurze powycierał, to się zapytał jakie... Kurwa, z kim ja zyję;p Moja wina, bo był czas ze ciągle w delegacje jeździł i przyzwyczaiłam sie sama wszystko robić, ale od pół roku siedzi non stop w domu i nie wie co się wokół niego dzieje...
Więc jak? dla mnie dywan, czy dla niego?;p
Obserwuj wątek
    • mearuless Re: Dywan potrzebny 23.09.13, 13:49
      eeeee tam pindo,dywan szykuj dla goscia.
      a podlogi zostaw niedomyte, przeca przy zawijaniu zawsze sie pobrudzi, pochlapie- a pozniej wiadomo trza porzadnie wyszorowac.
      lepiej go zgwałć 3 razy na pralce zeby mu sie "zawijana" nie spodobala smile
      ech wy baby, beze mnie to bysta w sandalach po sniegu chodzily tongue_out
      • mona_mayfair Re: Dywan potrzebny 23.09.13, 13:55
        Okres mam, gwałcenie to ostatnie na co mam ochote;p wole no-spe;p Ale ogólnie myśl jest niezła;p
        • mona_mayfair Re: Dywan potrzebny 23.09.13, 13:56
          A podłogi oczywiście że zostawię, może goście szybciej wyjda jak zobacza syf big_grin Dobrze, że przychodza w czasie jak kąpię i kładę spac dziecko, nie będę musiała ich rozmowa zabawiać ;>
      • mme_marsupilami Re: Dywan potrzebny 23.09.13, 14:10
        Otoz to ! W dywan gosci a sami do uciech !
        Nie bardzo czaje sens takiej wizyty, tak na marginesie. Bylo minelo, chyba ze pani nadal ma jakas nadzieje.
        • mona_mayfair Re: Dywan potrzebny 23.09.13, 14:13
          Ja tez jej nie widzę, dlatego m.in. jestem wkurzona;p nie wiem, moze chce sie nowym chłopem pochwalić, pokazać jaka to ona teraz szczęśliwa?;p
          • mme_marsupilami Re: Dywan potrzebny 23.09.13, 14:25
            No to wymiksujcie sie ze spotkania. Pani o cos chodzi, dla ciebie srednia frajda, bo babki nie znasz. Po co tracic wieczor ? Panu twojemu chyba tez niespecjalnie zalezy.
            • mona_mayfair Re: Dywan potrzebny 23.09.13, 16:16
              Nie no, ja ja znam, ino srednio trawiłam zawsze, a teraz juz nie trawie wcale po tych tekstach (ona nie wie, ze ja wiem;p) Chłop uważa, że wypada sie spotkać, a ja nie rozumiem czemu niby wypada, ale chuj tam, niech mu bedzie...
        • opium74 Re: Dywan potrzebny 23.09.13, 14:14
          zawsze podczas przygotowania w kuchni herbaty możesz mu szepnąć "ojej, nie słuzy jej ta dieta na wyspach, strasznie: schudła i wygląda jak kościotrup przez co cycków nie ma/ strasznie przytyła i ten drugi podbródek ją bardzo postarza itp. w zalezności od sytuacji.
          • mona_mayfair Re: Dywan potrzebny 23.09.13, 14:17
            Jak dla mnie to ona generalnie jest brzydka;p No ale o gustach sie ponoc nie dyskutuje ;p
            • opium74 Re: Dywan potrzebny 23.09.13, 14:20
              ja z miną niewinną jak lelija zapytaj czy podróż była męcząca bo ma takie podkrążone oczy suspicious
              • mona_mayfair Re: Dywan potrzebny 23.09.13, 14:21
                To musiałaby być baaardzo meczaca, bo przyjechali tydzień temu big_grin w weekend chcieli przyleźć, ale powiedziałam że ni chuchu, przypomniałam ze jesteśmy zajęci;p Dziś przynajmniej długo siedzieć nie będą, bo musze wstać o 6 i chce sie wyspać, a śpie w salonie big_grin
                • opium74 Re: Dywan potrzebny 23.09.13, 14:23
                  No to że np. zabalowała w weekend, albo czy coś jej zaszkodziło bo ma taką blada cerę... no wiesz - improwizuj - a to wszystko z troską w głosie big_grin
                  • mearuless Re: Dywan potrzebny 23.09.13, 14:28
                    taaa niech ją zapyta czy przypadkiem nie ma ostatniego stadium aids big_grin
                    • mona_mayfair Re: Dywan potrzebny 23.09.13, 14:34
                      LOL big_grin może bym sie jej na amen pozbyła big_grin podoba mi sie to big_grin
                      • mamolka1 Re: Dywan potrzebny 23.09.13, 15:49
                        Albo weź popodrywaj tego faceta od flądry - ona się wkurzy twój będzie zazdrosny a tamten mile połechtany w męskiej próżności. Babol jak zobaczy co się kroi sam będzie chciał uciekać
                        • mona_mayfair Re: Dywan potrzebny 23.09.13, 16:17
                          O nie, nie potrafię tak kłamać;p Facet jest zupełnie nie w moim typie- grubawy, łysawy angol, fuj ;p
    • andziulec Re: Dywan potrzebny 23.09.13, 21:17
      Dla Ciebie ten dywan boś masochistka i dałaś się namówić na spotkanie. tongue_out
      Dla chłopa za jego "wypada"tongue_out
      Ament big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka