Dodaj do ulubionych

Zmiana admina forum - głosowanie.

09.10.13, 12:59
Ponieważ dyktatura nikomu nie służy, jestem za zmianą admina emagla. Czas odświeżyć to forum, tę społeczność.
Moje kandydatury to moderatorki
asiowa
ez-aw
exo

(jeśli jesteście za lub przeciw to dajcie znać)
oraz guderianka, która sama się zgłosiła.

Nie będę robić sondy, niech każda z was wyrazi swą opinię i poda swoje ewentualne kandydatki lub zgłosi się sama smile

GO! smile
Obserwuj wątek
    • jk3377 guderianka- jestem za! 09.10.13, 13:06
      niech no troche nam tu poczaruje, wiem co mówięwink koope lat...
    • serei Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 13:20
      Głosuję na Guderiankę zdecydowanie, ponieważ żadna z już będących na stołkach nie zareagowała jak trzeba do tej pory czyli czekają na ruch Doral ( tłumaczenia pokrętne tych co się wypowiedziały są śmiechu warte). nie chcę, aby forum miał ktoś kto i tak przez Doral będzie sterowany bo to nie ma żadnego sensu.

Guderianka
      • cudko1 Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 13:26
        ja jestem za

na głównego grejw

na moderatorki
        olina i guderianka
      • babowa Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 13:29
        ale, z reka na sercu, nie rozumiem, grejw co ty chcesz
        chcesz zmienic administracje forum, tak?
        ale pretensje sa do adminek?
        czy wlasciciela?
        ale to forum prywatne i tu rozporzadza doral
        jesli sie uprze, to mozna jej, jako zalozycielowi, naskoczyc
        my uczestnicy tego forum, nic zrobic nie mozemy, bo to forum prywatne
        wszelkie zmiany jakie moga byc tu wprowadzone sa zalezne od doralowej
        nawet zbiorowy sprzeciw uczestników nie decyzduje o zmianie
        no chyba ze doral odpusci i przekaze forum innej osobie
        agora umywa rece od takich historii
        • serei Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 13:34
          wiesz Babowa jeśli większość forum chce zmiany moderatora to czy ten moderator na pewno chce tym moderatorem być? jaki jest sens skoro nikt i tak go nie uszanuje? na złość wątki do zera powycina? bądźmy poważni..... poza tym to nie Doral widnieje jako właścicielka forum ale użytkownik "emagiel" czyli w sumie każdy tutaj
          • babowa Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 13:38
            tak, ale uzytkownik emagiel to doral, wiec tylko dobra wola doralowej moze tu cos zmienic
            jesli odda forum, zmiany beda, nie koniecznie na lepsze, ale beda
            jesli takiej decyzji nie podejmie, to nawet pisanie do agory o zmiane gwardii rzadzacej nic nie zmieni, bo agora takim wewnetrzynimi sporami na prywatnych sie nie zajmuje
            sama jestem ciekawa jak doral to rozwiaze
            • grave_digger Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 13:40
              Wiesz, ja też umiałam kliknąć i założyć Palarnię, ale po roku był czas na zmiany i oddanie rządów innych, bo - jak guderianka w innym wątku pisała - forum to społeczność, nie jedna osoba.
              • grave_digger Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 13:41
                * innym
        • cudko1 Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 13:56
          babowa masz 200% racji, ale chciałabyś być administratorem forum, które tego nie chce??
          z drugiej strony byłabyś taką świnią, żeby pozłości na przykład forum zlikwidować? czy może jednak zachowałabyś się honorowo i to forum oddała jednak komu innemu?
          • babowa Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 14:21
            cudak, wiesz, to sa zagrywki czysto personalne
            to ze nie chca doral, nie oznacza ze za jakis czas i kolejna nie bedzie im zgrzytac
            nastał czas- huzia na józia !
            w kupie siła !

była tu juz moderacja, która tez nie wykazała sie bezstronnościa i kryształowym obliczem
            łatwo oceniac, podsumowac i opluc niby przypadkiem, niechcacy ale by wymagac od innych czystości leliji, sama tak by byc trzeba
            chociaz nie, tu zadna nie pluje przypadkiem, tu lece konkretne zarzuty w konkretna osobę

skoro jest taka wola ludu, to tak cudaku, oddałabym to forum i niech sie ono buja w rekach innych
    • mamakarolla Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 13:23
      Jestem za Guderianką, chociaż uważam, że ta sonda, to psu na budę, bo Doral, forum nie odda...
    • mme_marsupilami Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 13:49
      Glosuje na Guderianke i Oline
      • babowa Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 13:53
        taa, na oline
        i na głownej beda ciagle siersciuchy
        :d

dobra, ja tez na oline
        bo gude to jakos mało znam
        • moonshana Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 14:03
          i tu już muszę się odezwać.
          Olinka na prezydęta!!!
          ps... to ja wtedy też se powklejam swojego burka i zalejemy magiel sierściąbig_grin
          a bezpsowokotowe będą musiały płacić tzw. bykowe.
          • a-ronka meła, guder, grabarzowa 09.10.13, 14:11
            wow ale tajemniczo napisałam.

Meła- można będzie pogadać o butach a nie kaloszachtongue_out

Guder, cholery nie znam ale może poznam

Grabarzowa, hej byłaś na filmie o Metallice, ja jutro idę ,już normalnie przebieram nóżkami.

Osobiście nic do Doral nie mam ale ostatnio trochę dogryza i zrobiła się taka .........dziwna.
            Przekwita, brak seksu czy starość ?
            • grave_digger a-ronka 09.10.13, 17:50
              problem polega na tym, że film jest w jednej sieci kin, do którego z mej prowincji mam daleko. a gdy był zryw i wszyscy grupą jechali to ja akurat musiałam iść do kościoła zostać chrzestną tongue_out więc poczekam aż mi mąż czy jego koledzy, ściągną film w przyszłości z netu.
              • a-ronka Re: a-ronka 11.10.13, 12:07
                ajajajaja film cudo, idę znowu bo normalnie cudo.

Czułam się jak na koncercie, jest siła, jest moctongue_out
          • fajnyrobal Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 14:12
            O jeah! smile
          • mme_marsupilami Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 14:17
            A siersciuchowe nicki przejda ?
            • moonshana Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 14:22
              a to już Nowa Prezydętka zdecyduje ( jak wybór nastąpi)
              • babowa Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 14:25
                kazdy ale nie mea
                i kolejna burza :d
                • serei Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 14:27
                  nie no czemu, mi tez się nie usmiecha zobaczyc za tydzień wątku " zbiórka na szpilki dla meły" tongue_out
                • moonshana Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 14:28
                  ależeboco??? ależeboco??? tak z ciekawości pytam. jak to jakaś tajniacka sprawa to trudno, ale jak nie to weeśś i powiedz.
                  kurczę, ale się na maglu rozkręciłobig_grin aż chce sie wchodzić:/P
                • asiaiwona_1 Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 14:30
                  czy was pogielo juz zupelnie?????
                  jak sie wam "rzady" doral i moje nie podobaja to zalozcie sobie magiel2 czy cokolwiek innego i tam piszcie. niby tak tu zle a jakos tyle forumek od dawna siedzi i nawet nowe przychodza...
                  • babowa Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 14:35
                    asiowa, moze nie to zle ale najwyrazniej forum potrzebuje swiezej krwi
                    i rotacja wcale nie jest czyms zlym

przyspawanie do stolka z czasem szkodzi
                  • serei Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 14:55
                    Asiowa, a tak szczerze to gdyby każdy inny pojechał tak jak Doral w tamtym wątku to już dawno by wyleciał, jako moderator nie jesteś obiektywna bo się przyjaźnicie i nijak sytuacji nie ocenisz. Niepotrzebnie się rzucasz, po to są wybory co parę lat w każdym kraju, aby ludzie odpoczęli od tych samych gęb, ot proste.......

Czasami też z Doral jeździcie po magielkach na Alternatywie i nie zaprzeczaj bo niejedno już stamtąd wyszło....... i to mają być moderatorki i adminka? co srają po magielkach?
                    Sama wiem, że mi dupę obrobiłyście jak założyłam ten chamski post do Magicznej ( Magiczna ja nadal przepraszam tongue_out) wymienić inne nicki? wolałabyś nie bo Ty jesteś niesamowicie w tym aktywna i lepiej siedź już cicho moderatorko od siedmiu boleści
                    • babowa Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 15:01
                      zes sie serei popisala
                      swieta sie odezwała, ktora nikomu doopy nie obrobila
                      pewnie ci sie nalezalo :d

http://i43.tinypic.com/14devqc.gif
                      • serei Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 15:06
                        nie jestem święta, oczywiście, że nie i na tamten wątek zasłużyłam a jakże, ale nie wszystkie się popisały jak ja więc chodzi o sam fakt, że tu sobie słodzą a tam srają, a zresztą co ja tobie gadac będę jak sama wiesz jak tam bywa..... nie ulżyło mi że to napisałam bo nie chcę zamętu na tamtym forum, ale sedno przedstawiłam
                        • serei Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 15:09
                          zresztą chcecie mieć takie rządy to miejcie .......
                    • asiaiwona_1 Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 16:51
                      serei napisała:

> wolałabyś nie bo Ty je
                      > steś niesamowicie w tym aktywna

Teraz to nie rozumiem - w czym ja niby jestem tak niesamowicie aktywna????

i lepiej siedź już cicho moderatorko od siedmiu
                      > boleści

na tą wypowiedź spuszczę zasłonę milczenia big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
            • fajnyrobal Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 19:52
              > A siersciuchowe nicki przejda ?

Ta, i pundel będzie jedynym słusznym godłem magla.tongue_out
    • moonshana Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 14:37
      dobra.
      znów wygłoszę niepopularne poglądy.
      na czym polega magla czar?;D
      o ile pamiętam, były już zrywy niepodległościowe, były niezadowolone, banowane. i nic. żeby nie wspomnieć słynnej Palarni. był dym, ostra wymiana zdań - niezadowolone przeniosły się na Palarnię. Palarni już dawno nie ma, magiel istnieje i ma się dobrze. i te z palarni, powolutku, pocichutku, pojednyńczo wróciły na magiel. nie wszystkie, dwóch z moich ulubionych tu nie ma ( choć ostatnio się wypowiedziałysmile). czemu nikt nie założy kolejnego forum, pozaprasza magielki i luz? bo będzie jak... było? czyli nowe forum upadnie a magiel będzie trwał?
      na czym rzecz polega, niech mnie ktoś to wytłumaczy.
      • babowa Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 14:46
        magla czar to taki, ze jednak nie ulega ogolnym nastrojom, oczekiwaniom
        jest jaki jest, nikogo sila nie trzyma, nikomu nie sprzyja
        albo sie go lyka albo omija
        wszelkie burze i grady przeszly, poszły a magiel swoje przeczekal
        teraz tez , nawet jesli doral zachowa swoja pozycje, bedzie glosno, krzyklawie ale forum sie nie rozpadnie
        najwyzej zamrze na jakis czas, ale trwac bedzie
        tak to widze
        w tej dyskusji nie powinny brac udziału osoby, ktore nie uczestnicza w maglu a jedynie chca sobie ulzyc i pojechac po doralowej prywatnie
        bo im nie chodzi o forum i jego zmiane a jedynie przyrzyganie doralowej
      • opium74 Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 14:50
        gdyby nie to że musze odkleic dupę od komputera i wyjśc z biura to bym poszła po popkorn i chętnie się poprzyglądała.
        Prawde mówiąc w nosie mam kto jest właścicielem formum, kto adminem czy innym funkcyjnym bo lubie tu przychodzić dla społeczności w szerszym tego słowa znaczeniu.
        To kto jest przypiety na górze ma dla mnie drugorzędne znaczenie.
        Staram się pisac tak aby swoich słów i poglądów się nie wstydzić bo każdy piszący jedynie sobie samemu laurkę wystawia.

Jeśli chodzi o głosowania to NIE jestem za guardianką bo nie ufam ludziom którzy sami siebie proponują na jakąś funkcję/stanowisko obiecując że oni to zrobią porządek suspicious
      • magiczna_marta Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 16:43
        a to nie była Pijalnia Wód?

a wracając do meritum to uważam że to forum założyła Doral i jak się komuś tu nie podoba to nie musi pisać, może sobie założyć własne forum, pisać na jematce albo iść na spacer
        • 3-mamuska Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 17:09
          magiczna_marta napisała:

> a to nie była Pijalnia Wód?
          >
          >
          > a wracając do meritum to uważam że to forum założyła Doral i jak się komuś tu n
          > ie podoba to nie musi pisać, może sobie założyć własne forum, pisać na jematce
          > albo iść na spacer

Widzisz magiczna cały myk polega na tym ze forum to nie jedna osoba.

Doral jest właścicielka magla ,ale nic by tu nie zadziałała pisząc sama, powinna trochę sie liczyć ze zdaniem innych. Iść na kompromis.
          Mnie samej tez czasem sie zdarzy cos palnąć, napisać skrucona myśl i wychodzi średnio.
          Mi obojętne kto tu rządzi.
          I chodź czasem nie podoba mi sie dogryzanie innym, to uważam ze kazdy ma wady i zalety, i ze to internet...nie należy brac wszystkiego do siebie i na serio.

Ale podejście, ze albo robię co chce i będę obrażać innych albo sier...ac to nie jest w porządku.
          Bo forum bez innych użytkowników nie było by forum i zostało założone nie tylko dla jednej osoby .
          • esofik Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 17:33
            a tak w ogóle czego się spodziewacie po zmianie modelacji??
            że będzie wycinać Doral? albo da jej bana za niepoprawną politycznie wypowiedź???
            buhahaha
            • 3-mamuska Esofik... 09.10.13, 20:35
              esofik napisała:

> a tak w ogóle czego się spodziewacie po zmianie modelacji??
              > że będzie wycinać Doral? albo da jej bana za niepoprawną politycznie wypowiedź?
              > ??
              > buhahaha
              >
              Buhahaj sobie.
              Mnie nie obchodzi kto i co robi.
              Nie obchodzi mnie czy zmiany bedą czy nie.

Wypowiedziałam sie bo denerwuje mnie takie podejście, albo będę cie wyzywać jak mi sie podoba ,a jak ci sie nie podoba to spiep...rzaj.
              I tu nie chodzi tylko o ta sytuacje.
              Jesli tworzy sie jakość całość to sie szanuje drugiego człowieka.

A sytuacja na forum to tylko przykład.

To jest jedyne fajne forum, a ze zdarzają sie niedociągnięcia, czy niedopchniecia big_grin
              To cóż miedzy babami tak bywa.
          • magiczna_marta Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 17:46
            Jak mi sie nie podoba na Kobiecie, Życiu rodzinnym, Dużym czy Małym dziecku i chuk wie gdzie jeszcze to tam nie pisze, nie rzucam się jak pijana wsza na grzebieniu tylko idę sobie do innej piaskownicy, tam gdzie mi odpowiada.

To że chcecie wywalić Doral to tak jakbyście przyszły do kogoś na impreze a później kazały mu wyjść z jego własnego domu, bo Wam przestało jego towarzystwo odpowiadać, z lekka kuriozum, co nie?
            • esofik Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 18:10
              buhaha właśnie dotarło do mnie (sory mam katar zamiast mózgu tongue_out), że Grabarzowa nawołuje do rewolty i chce zrzucić Doral ze stołka
              • moonshana Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 18:27
                Esofik na ministra!!!!!!
                Esofik na premiera!!!
                Esofik na dyrechtora!!!!
                • doral2 Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 18:54
                  stawiam, a co big_grin
                  częstujcie się!
                  https://trygon.pl/galeria/popcorn/popcorn-3.jpg
                  • magiczna_marta Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 19:07
                    a solony chociaż?
                    • asiaiwona_1 Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 19:17
                      powiem ci doral ze cipa jestes a nie MOJA PRZYJACIOLKA bo nawet browara nie postawilas : P
                      • doral2 Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 19:21
                        a tam cipa.
                        suka wredna.
                        z problemami, niedopchnięta, stara i pomarszczona tongue_out
                        • jk3377 Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 22:25
                          o, nareszcie sie przedstawiłaś hehehe
                • esofik Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 20:14
                  Moon. ale za co aż tak źle mi życzysz? suspicious
                  • moonshana Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 20:46
                    jak to za co?? za lefrreksbig_grinbig_grinbig_grin
                    • esofik Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 22:07
                      wysmarkałam ostatnie szare komórki, więc ciężko mi czytać ze zrozumieniem
                      nie myślałam też, że można pogonić organizatora z imprezy, którą zorganizował. Ja osobiście wolałabym zmienić impre tongue_out
            • 3-mamuska Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 20:39
              magiczna_marta napisała:

> Jak mi sie nie podoba na Kobiecie, Życiu rodzinnym, Dużym czy Małym dziecku i c
              > huk wie gdzie jeszcze to tam nie pisze, nie rzucam się jak pijana wsza na grzeb
              > ieniu tylko idę sobie do innej piaskownicy, tam gdzie mi odpowiada.
              >
              > To że chcecie wywalić Doral to tak jakbyście przyszły do kogoś na impreze a póź
              > niej kazały mu wyjść z jego własnego domu, bo Wam przestało jego towarzystwo od
              > powiadać, z lekka kuriozum, co nie?

Ja nie jestem za wywaleniem Doral, ona jest częścią forum, tylko o trochę kultury.
              Inne fora to trochę inna bajka. Tam jest anonimowość i ludzie wpadają i wypadają.
              Tu miała byc fajna ekipa do pogadanka o wszystkim.
              Czytam tu chyba niemal od początku, gdy jeszcze spędzałam duzo czasu leżąc, zawsze poprawiało mi to miejsce humor.
              I dlatego to forum jest inne.
              • doral2 Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 20:53
                3-mamuska napisała:

"..Ja nie jestem za wywaleniem Doral, ona jest częścią forum, tylko o trochę kultury..."

to może by tak domagać się jej od wszystkich, nie sądzisz?

".. Tu miała byc fajna ekipa do pogadanka o wszystkim..."

no właśnie.
                o wszystkim.
                o legginsach też.
                • niemagiczna Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 21:02
                  Może niektórzy umieją udawać, ze twoje plwociny to deszcz. Wiele z forumek nie umie i nie chce, bo nie są aż tak zakłamane.
                • 3-mamuska Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 21:10
                  doral2 napisała:

> 3-mamuska napisała:
                  >
                  >
                  > "..Ja nie jestem za wywaleniem Doral, ona jest częścią forum, tylko o trochę ku
                  > ltury..."

O kulturze było ogólnie , w jedym zdaniu wyszło ze tylko o ciebie chodzi.
                  > to może by tak domagać się jej od wszystkich, nie sądzisz?
                  >
                  > ".. Tu miała byc fajna ekipa do pogadanka o wszystkim..."
                  >
                  > no właśnie.
                  > o wszystkim.
                  > o legginsach też.
                  • doral2 Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 21:21
                    3-mamuska napisała:

"... O kulturze było ogólnie , w jedym zdaniu wyszło ze tylko o ciebie chodzi..."

ano widzisz.
                    powie się zdanie w dobrej intencji, a inny odczytuje to, co chce odczytać, a nie co było zamiarem autora.
                    i dorabia do tego ideologię stosowaną, a potem robi siwe dymy.
                    albo głosowania.
        • moonshana Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 17:21
          Pijalnia. omyłeczka. zresztą - jeden pies uncertainD
          • grave_digger Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 17:48
            Palarnia istnieje i ma się dobrze smile
    • przeciwcialo Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 15:04
      Nie moga wszystkie adminowac? Przeca się nie pogryzą.
      • ella_nl Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 16:18
        Dziewczyny - ale o co chodzi? Czemu zmiana?
        Jestem w sanatorium i dlatego pytamtongue_out
    • esofik Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 16:27
      jaki sens tych zmian? bo nie kumam?
      skoro forum prywatne, założycielka sama wybiera sobie modelacje, z którą chce współpracować.
    • guderianka Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 19:36
      asiaiwona -ale magiel jest cool-jako społeczność-i niech zawsze tak będzie
      nie cool są zachowania wywyższające innych, dające im prawa których nie mają inni, wybiórcze traktowanie i tyle.
      Skoro ktoś sobie z czymś nie radzi, czegoś nie potrafi, nie jest obiektywny- to niech weźmie głęboki oddech i zastanowi się nad swoim zachowaniem albo mając wszystkich w doopie siedzi sobie z popcornem, przykleja się do stołka i rechocze z tego, ze ktoś śmie proponować jakieś zmiany.
      Asiaiwona-rownież stronnicza w tym momencie- zero krytyki ZŁEJ postawy ale nie miesza błotem z innych uważając, że ma do tego święte prawo bo ona rządzi
      • emagiel Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 19:47
        mylisz się.
        asiowa tu nie rządzi.
        asiowa moderuje.
        takoż ez_aw, exotique, olinka.

za to tobie się wydaje, że możesz tu rządzić.
        i też się mylisz.
        • guderianka Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 20:45
          przeca ja wiem kto tu rządzi big_grin
    • szamanta Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 19:53
      Czy moze KTOŚ mi odpowiedzc, czy na glownej emagiel to tak celowo zostalo napisane,czy poprostu literówka ,ktora od dluzszego czasu mi sie w oczy rzuca wink
      ::. Nie molestować modelatorów!
      modeluje...
      • magiczna_marta Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 20:04
        celowo
    • melancho_lia Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 20:26
      Na maglu fajna atmosfera była. Też przyszłam tu w miarę na początku (wtedy pod innym nickiem). Teraz co i raz jakieś kwasy są. Nie chce mi się wnikać kto i co, ale kiepawo jest...
      • prigi Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 20:46
        Oj, nie przesadzajmy, że kwasy są często. raz na pół roku, raz na rok to naprawdę nie jest często, biorąc pod uwagę takie skumulowanie jajników tongue_out
        Melancholia, ja ciebie pamiętam jeszcze ze starego nicka, tak jak wiele dziewczyn innych. też siedzę tutaj jak na dożywociu i są rzeczy, które mi się podobają, są i takie, które wolałabym nigdy nie widzieć. Pamiętam dużo ostrzejsze wpisy na tym forum i osoby te nadal na tym forum piszą. Za hiny nie pamiętam, dlaczego dlania (a za nią mathiola) odeszły z magla, ale od tamtego momentu forumowe życie już nigdy nie było takie same wink
        Fakt, że wkurza mnie pisanie pod jednorazowym nickiem tylko po to, aby komuś dowalić. Nie lubię, gdy dorosłe osoby, nie mają odwagi wziąć odpowiedzialności za swoje słowa. Fakt drugi, ze nie lubię chamstwa, zwłaszcza ubranego w koronki. A argumentacja dla chamstwa, bo "oni pierwsi zaczęli" nie przemawia do mnie w ogóle. Ale ja z innej epoki jestem-dla mnie peace, love, rock'n roll

A poza tym nie rozumiem bytu nicku emagiel, zwłaszcza w tym momencie, że o co biega? to zabawne miało być? wprowadzić miało dystans do całej historii? a może histerii suspicious
        • melancho_lia Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 20:49
          Wiem, że i wcześniej tu dziwnie bywało, ale ostatnio mam wrażenie, że zapanowała jedyna słuszna racja, a każdy kto ma inne zdanie jest w najlepszym razie obrażany.
          • doral2 Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 20:59
            melancho_lia napisała:

> Wiem, że i wcześniej tu dziwnie bywało, ale ostatnio mam wrażenie, że zapanował
            > a jedyna słuszna racja, a każdy kto ma inne zdanie jest w najlepszym razie obrażany..."

przekonałam się już o tym na własnej skórze.
            i to nie raz.
            • dorgaj1 Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 21:12
              czy popcorn już wtrząchnięty???? słabowato mie od tego zapacha... blee... nie cierpiem popcorna... no i to na tyle dzis...
              Spoko Dziewczynki, jakby co to dejcie se po razie i zgoda bydzie...
              • moonshana Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 21:20
                bo to jest problem życia w necie. nawet się uczciwie za kudły nie można wytargać. oraz wylać przeciwniczce barszczyk na dekolt. to tylko pyskówki zostają.
                • esofik Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 22:14
                  a ja lubię takie oczyszczanie atmosfery od czasu do czasu.. można przynajmniej zobaczyć prawdziwszą "wirtualną" twarz co niektórych magielek
        • dlania Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 10.10.13, 15:58
          Hahawink

Ja pamietam - doral wywaliła bodajże toto za to, że jej dosrywała, celnie w dodatku. Na pytanie ówczesnej "niekrystalicznej" moderacji, czyli mnie i math - why? odpowiedz była: bo kurwa tak! no to baj baj.
          Gdzieś tu padł argument, mój ulubiony, że to tylko forum a nie realne znajomości. Dupa sraka, w przypadku kilku osób dla mnie już od dawna nie jest to żaden wirtual, kontakty wyszły z wirtuala, kilka babek jest mi bliższe niż siostra własna, kocham je, żyję ich troskami i radościami, to że miałam okazję je poznac, to przepiekne zrządzenie losu (uwaga: płaczemy ze wzruszenia). Zmiana jest taka, że nie gadamy na maglu, tylko w innych zacisznych miejscach. I w tych innych miejscach mea od lat próbuje mnie przekonac, że magiczna to fajna dziewczyna jest - a ja jakoś po jej owocach nie jestem w stanie ani krztyny fajności zobaczyc, ale próbuj, mea, próbuj.
          Natomiast żal mi, że wielu fajnych osób tutaj - juz nie poznam, bo nie ma do tego warunków. Magiel nie jest juz miejscem konfrontacji poglądów czy dowcipnych rozmów, tylko wydmuszką.
          KOńczę udział w watku, bo zaraz mnie babowa upomni, że przeciez nie uczestniczę w maglu, więc nie mam prawa sie odzywać.
          • guderianka Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 10.10.13, 16:19
            szkoda dlanka, ze mnie tak kochasz i że się nie znamysmile

a tak w ogóle pojęcie "wirtualny" przestaje już mieć rację bytu. Sfera sieci tak mocno wniknęło w codzienne życie, że stała się częścią człowieka. Fora nie są pełne bytów-to są ludzie, żywe osoby, nawet trolle to nie roboty tylko humany z krwi i kości. Szkoda że jeszcze sieć jest miejscem gdzie bezkarnie można obrażać i dawać popisy nie gorsze niż menel spod budki z piwem. Myślę, że to niedługo się zmieni bo anonimowość jest ułudą, każdego można zlokalizować, każdy może stać się człowiekiem z krwi i kości pod konkretnym adresem a nie Nickiem. I jeśli ten nick tylko w necie jest taki chamski i agresywny-to jeszcze pół biedy. Gorzej jeśli taka osoba również w życiu realnym zachowuje się skrajna patologia.
        • mathiola SPROSTOWANIE 10.10.13, 22:54
          ja nie odeszłam. Ja weszłam i okazało się, że nie mam narzędzi modelatorskich. COŚ mi je zabrało. Zrobiłam phhhrrryyy i olałam. A powinnam zrobić jatkę. Bo niby z jakiej paki, bo jak, dlaczego ja, jak mnie nie było przy jatce? Tak z automatu ban? Łaj? No ale olałam i poszłam sobie na wprost wschodzącego słońca wink
    • mearuless Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 22:28
      nie.
      nie tak sie to wszystko zalatwia.
      założyła to forum doral. My niezadowolone z ematki powolalysmy je do zycia.

i ok.
      rozroslo sie to dzieki nam [no mi w zasadzie w 99% wink ] i zyje pieknym bujnym zyciem.
      mozna sie tu wyzalic, posmiac, popłakać, zadac gupie pytanie, obśmiać -ok.

wiekszosc z nas lubi to miejsce.
      moze zamiast wszczynać rewolte, mozna sie jakos porozumiec?
      pogadac? zmienic dyktature, ktora nawet mi nie pasi na dymokracje?

ja doral po przemysleniach mam kilka sugestii.
      jezeli szanujesz zdanie osob,ktore magiel maja za swoja ojczyzne, bardzo prosze bys swoje decyzje konsultowala z nami.
      po pierwsze... przywroc toto i kai.
      po drugie jezeli kogokolwiek chcesz zbanowac- zrob sonde, zapytaj, nie dzialaj pochopnie bo to nie ty bylas osoba dzieki ktorej powstal emagiel-ty tylko wcisnelas przycisk załóż.
      a jezelimasz w dupie moje sugestie to bardzo prosze!!! wypierdol moj nick w kosmos.tak zbanuj mnie i niech juz wiecej zadnego postu tu nie splodze.
      z gory dziekuje, zpowazaniem.itd wink
      • babowa Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 22:38
        usmiałam sie
        mea warunki stawia :d
        tak to by kazda miala zyczenia i konca widac by nie było
        nie pozostaje nic innego jak wypierdolic mee w kosmos
        w koncu big_grin

nie zazdroszcze doralowej sytuacji, bo co by nie zrobila to bedzie zle
        • mearuless Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 22:47
          nie zauwazylas ze kazdy z twoich przytykow do mnie olewam? od miesiecy? lat?
          tak,olewam, mam cie w ...gdzies tam.
          pisz dalej, koncentruj sie na dosraniu mi.
          przejmuje sie tylko i wylacznie opiniami osob ktore cos znacza dla mnie.'a kim ty jestes?
          dalej sie produkuj.
          zacisnij kolanka i niech klawiatura przyjmie.
          i to jest ostatni post ktory kieruje do ciebie nie zaraz... do cIEBIE :d
          pisz, mysl, skupiaj sie, odpowiadaj, dosrywaj.
          cisza.....cisza zalegla.
          • babowa Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 22:53
            ales mea poleciala
            o ja cie :d
            głupolu ty jeden
            nie rznij swietej i wrazliwej
            wieprz mentalny zawsze w tobie zostanie
            i wiesz doskonale o czym mowie

• wilma1970 Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 22:56
              Nienienie.
              Mea to taki nasz forumowy Wałęsa. Właśnie przeskoczyła płot. I ja z nią mogę na styropianie, bardzo proszę....
              Lovju, Mea.
              • mearuless Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 23:03
                ja Ciebie tez kocham,nawet bardziej niz ty mnie.
                ale prosze... to babowa jest, spuśćmy na to kurtyne milczenia big_grin
                hehheheheh idz na viri zaraz Ci cos śmiesznego napisze big_grin
                • babowa Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 23:13
                  ano babowa
                  troche cie uwiera
                  pamietaj, nic w przyrodzie nie ginie
                  co zasiałas to zbierzesz

• mathiola ja też lovju Mea 10.10.13, 22:59
                mimo wszystko wink
      • mearuless Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 09.10.13, 23:00
        aaaaaaaa i jeszcze jedno!
        spacja mi kiepsko dziala smile
        do zobaczenia dziewczynki, pozdrawiam i mysle ze dojdziemy tu do konsensusu.
        mysle ze zawsze mozna wypracowac kompromis. z przyjazni, szacunku, przywiazania... i takie tam.
    • jowita771 Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 10.10.13, 08:51
      Jestem za zmianą, w sumie jest mi obojętne, kto zastąpi obecną władzę, może być tylko lepiej.
    • mathiola Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 10.10.13, 22:47
      guderianka, ale ja jeszcze nie przeczytałam całego wątku, więc w sumie nie wiem gdzie jestem big_grin
    • ceres9 Re: Zmiana admina forum - głosowanie. 12.10.13, 22:28
      nikt na mnie nie zaglosowal?crying
      w takim razie:
      glosuje na siebie.
      na oline nie glosuje bo ma kota zamiast oleju w glowie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka