Dodaj do ulubionych

normalnie się "zapiję"

23.11.13, 22:02
tak mnie dzis suszy, ze juz chyba 4 herbate wciagam jedna za druga...nie mam kaca, wiec chyba to na mróz czy co? do tego stwierdziłam,ze mam w domu 12 różnych herbat- o rety! nie sądziłam,ze jestem tak przygotowanawink u was tez taka różnorodność do wyboru w domu?
Obserwuj wątek
    • esofik Re: normalnie się "zapiję" 23.11.13, 22:19
      mam kilka owocówek, ale najlepiej mi wchodzi zwykła z cytryna
      latem całymi tygodniami mogę nie pić herbaty, ale w sezonie jesienno-zimowym kilka dziennie
    • grave_digger Re: normalnie się "zapiję" 24.11.13, 10:35
      jak byłam w ciąży, robiłam dzban herbaty i sama wypijałam. oczywiście, teraz herbaty nie piję wcale, ale wtedy... wink
    • beata985 Re: normalnie się "zapiję" 24.11.13, 12:10
      ja na mróz tak mam...
      ogólnie mało piję ....nawet w upalne dni....zimą więcej właśnie-może to dlatego, że powietrze jest suche-ogrzewanie....
      i skóra mnie swędzi....strasznie....
      ps.ciemno za oknem...chyba spadnie śnieg....
    • dlania Re: normalnie się "zapiję" 24.11.13, 12:23
      Mam w szafce w 20 herbat, z czego połowa przeterminowanawink Piję głównie piórkową czarną i biała, rumianek, malinową. Herbatki bio active są dobre. Inne owocowe mają w składzie głównie hibiscuswink
      • kama_msz Re: normalnie się "zapiję" 24.11.13, 17:18
        ja to samo -w lecie tylko woda, w zimie lubię herbaty.
        chociaż w tym roku to akurat ze względu na odmienny stan piję nałogowo sprajta (tak normalnie, to nie toleruję gazowanych napojów).
    • jk3377 Re: normalnie się "zapiję" 24.11.13, 19:59
      dzis mam podobnie, jednak mniej juz.
      ale jak jutro rano wstane do roboty i zobacze snieg to normalnie chyba zaczne strajkowac. tylko co mi to da? wink
      no to zdrowko czym tam popijacie !
    • olinka20 Re: normalnie się "zapiję" 24.11.13, 20:22
      Samych sypanych to mam z 6-8 puszek, owocowych sypanych 2 puszki. A torebkowych nie zlicze wink
      Mam w domu pochłaniacza herbat, chyba hurtownie załoze, bo swiat herbat to przy nasej szafce niedługo bedzie pikus wink
      Ja to głownie owocowki, albo earl greya wciagam. Cały rok.
      • cudko1 Re: normalnie się "zapiję" 25.11.13, 15:33
        na początku ciąży wypijałam po dwie butle 2l samej wody + inne włącznie z kawą i piwem (nie wiedziałam ze jestem w ciąży) - po tym zresztą bez lekarza mój tatuś postawił diagnozę tongue_out

cudak ty w ciąży jesteś że tak cię suszy?? - to mi dało do myslenia i zrobiłam test
        • jk3377 Re: normalnie się "zapiję" 25.11.13, 20:59
          a kysz, a idz ty z takimi insynuacjami hahahhah dobrze,ze u mnie spadł ten snieg, bo bym w nerwy wpadła hahahahhaah
    • moonshana Re: normalnie się "zapiję" 25.11.13, 21:15
      musi być czarna liściasta. i to nie żaden lipton pipton . najbardziej smakuje mi taka zwykła, za 8zł, firmy nie podam. oprócz tego: dzika róża, zielona, owocowe, smakowe. lubię herbatysmile
      natomiast nienawidzę herbaty czarnej torebkowej. jaka by nie była - odrzuca mnie daleko. mam wrażenie że piję zaparzony papier, a nie herbatę. co ciekawe, przy owocowych mogę iść na kompromis - a przy czarnych cierpię katusze, jak kto mnie taką smyczową częstuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka