3-mamuska 28.12.13, 16:34 Hej kto ma I moze mi pomoc,nie moge sie zalogowac na forum ,czy sklepie internetowym czy na swojej poczcie. kreci sie kolo, klikam zaloguj I nic sie nie dzieje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: iPhone 5 mam problem 28.12.13, 20:37 nie pomogę, chociaż ma iphona. jest to tak skurwysyńsko porąbany telefon, że rozważam opcję jego zmiany na coś mniej upierdliwego w obsłudze a robiłaś aktualizację przez itunesa? albo w ogóle aktualizację? Odpowiedz Link
3-mamuska Re: iPhone 5 mam problem 29.12.13, 16:06 OK,dzieki robilam I nic. juz kiedys talk mialam make z 4. Odpowiedz Link
go-jab Re: iPhone 5 mam problem 29.12.13, 06:18 Moze durne pytanie - ale internet/network masz podlaczony? Odpowiedz Link
3-mamuska Re: iPhone 5 mam problem 29.12.13, 16:15 Ja bardzo lubie I phony, mam juz 4, jakis ROK temu podobny problem mialam z 4, moge czytac forum,ale juz nic nice napisze bez zalogowana. kurcze nice pamietam jack wtedy naprawilismy ta ten. chyba czeka mine wyprawa do Apple ,chodz pro ostatniej takiej wizycie dostalam Nowy telefon po roku uzytkowania, wiec moze war to ----------------- ,,Miłość jest bólem ,powiedział zając jeża ściskając" Odpowiedz Link
doral2 Re: iPhone 5 mam problem 29.12.13, 16:40 kurna, właśnie przerzucając muzę na iphona, wywaliłam sobie z takim trudem wgrane dzwonki no szlag mię trafi! już mam dosyć tego grata! Odpowiedz Link