aga9001 14.03.09, 19:13 Paniom życzę. Popijawy wirtualnej udanej. Ja mam dzisiaj wychodne i zabawię sie w realu Radośc czuję z tego powodu ogromną ) -------------- <Co powtórzę wiele razy, to prawdą się stanie.../ by Akurat> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: Miłego wieczoru 14.03.09, 19:21 ja tez zaraz spadam. Aż się boję, bo spotykam się z przyjaciółką, a ostatnie nasze spotkanie skończyło się dla mnie tragicznym kacgigantem Odpowiedz Link
aga9001 Re: Miłego wieczoru 15.03.09, 08:57 Oj boli głowa boli -------------- <Co powtórzę wiele razy, to prawdą się stanie.../ by Akurat> Odpowiedz Link
cudko1 Re: Miłego wieczoru 15.03.09, 09:11 mocno się upodliła?? jak było? gdzie była i z kim? spowiadać tu sie prosze, ino szybko, coby wszystkie zazdraszczały Odpowiedz Link
aga9001 Re: Miłego wieczoru 15.03.09, 10:48 Upodliła sie alkoholem mocno procentowym, knajpa z czasów młodości i liceum Wiec cud miód - nie to co teraz komercyjne miejscówki z Dodą itp. w tle. Towarzystwo w przeważającej części męskie Więc samo przez Się rozumię , że ego się podbudowało -------------- <Co powtórzę wiele razy, to prawdą się stanie.../ by Akurat> Odpowiedz Link