marysienka44 17.03.09, 10:48 z laseczkami na foto. Na poprawę humoru, a co tam ale też aby pokazać to i owo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysienka44 Re: Dla tych co zjebały sobie humor zdjęciami w w 17.03.09, 10:50 Niezła dupa Tej już żaden stanik nie pomoże... Odpowiedz Link
marysienka44 Re: Dla tych co zjebały sobie humor zdjęciami w w 17.03.09, 10:53 Lepsza wersja Dody Miłość ci wszystko wybaczy... No a tak można się ładnie było pokazać... Odpowiedz Link
morgen_stern Re: Dla tych co zjebały sobie humor zdjęciami w w 17.03.09, 10:52 Nie chcę się czepiać, ale to musi być smutne musieć sobie poprawiać nastrój takimi fotkami Odpowiedz Link
marysienka44 Re: E tam zaraz smutne... 17.03.09, 10:55 wolę tak niż dowalać jakiejś forumce w necie hihi. morgen jestem na etapie "zaczynam walkę z kg" więc każda motywacja dobra, więc jem kapustkę pekińską, i nawet na nią mi apetyty odbiera. Odpowiedz Link
morgen_stern Re: E tam zaraz smutne... 17.03.09, 10:58 Hehe powodzenia a na laseczki to trzeba patrzeć jak na fantazję, a nie twór rzeczywisty i od razu robi się lepiej. Zresztą to i tak jest często fantazja fotografa i grafika, więc dużo się nie urwie Odpowiedz Link
hellious Re: E tam zaraz smutne... 17.03.09, 11:02 Ja tam patrze na laseczki, jak na laseczki i humor mam dobry. Nawet poprawiam go sobie troche w ten sposob, bo milo popatrzec na piekno A fotki w tym watku.. coz... tez mi sie to troche smutne wydalo, ale skoro w ten sposob walczysz, to cie troche rozgrzesza Odpowiedz Link
marysienka44 Re: Marysienka 17.03.09, 11:29 pierwsze było ok, potem chyba już na mnie nie działały. Więc teraz drastyczne cięcie, i muszę, muszę do lata. Bo mi tu i tam lata. Odpowiedz Link
marysienka44 Re: Marysienka 17.03.09, 12:09 mam 176 ważę 76-77kg no chciałabym z 10kg ale chociaż z 7kg i będę happy. Odpowiedz Link
cudko1 Re: Marysienka 17.03.09, 12:23 to ani dużo ani mało, dziewczyno dasz radę tylko ja cię proszę jedz coś więcej niż ta kapusta pekińska, co?? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Marysienka 17.03.09, 12:41 nabawisz się awitaminozy i tyle będzie z odchudzania. Pij dużo wody mineralnej, duzo warzyw i owoców, kup adidasy i na rower, tudzież długie spacery z maluchami i będzie OK Dieta kapuściana = efekt jojo. Odpowiedz Link
jasnorzewska Re: Dla tych co zjebały sobie humor zdjęciami w w 17.03.09, 16:50 To ja się dołączę i życzę powodzenia w walce z kilogramami PS: Mam nadzieję, że nie leczysz sobie kompleksów wytykając grubsze od Ciebie palcami na ulicy? Odpowiedz Link
exotique Re: Dla tych co zjebały sobie humor zdjęciami w w 17.03.09, 13:23 Jakby to moj tato powiedzial- jest po czym poklepac ale on lubi kobiety, co maja na czym usciasc i czym oddychac - choc te tutaj wklejone to skrajnosci. Jako kochany ojciec powiedzial, ze w ciazy (20k na plusie) to wygladam w koncu jak kobieta a nie malolata. Odpowiedz Link
deela Re: Dla tych co zjebały sobie humor zdjęciami w w 17.03.09, 14:19 a w dupie ja znam potege fotoshopa mam takie foty zeby wam buty pospadaly Odpowiedz Link
cudko1 Re: Dla tych co zjebały sobie humor zdjęciami w w 17.03.09, 14:40 deela nie rzucaj słów na wiatr tylko dawaj - a ja nie umiem nic zrobić w tym fotoshopie czy jak to się nazywe jedynie czerwone oczy wyretuszować zęby wybileić buuu, no al eto może nie fotoshop jest?? Odpowiedz Link
deela Re: Dla tych co zjebały sobie humor zdjęciami w w 17.03.09, 16:01 moze jak sie kiedys napije to wkleje Odpowiedz Link