joanna266 24.03.09, 15:06 niech sie wpisza wszyscy ci którzy chca sie przywitac lub chca byc przywitani.wiek,ilosc dzieci,męzów,kochanów-anek,numer buta,stanika oraz ilosc zebow mile widziana no hobby tez ofkors.bo niedługo cała strona to wątki powitalne beda Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deela Re: WĄTEK powitalny 24.03.09, 15:12 i ilosc zyrantow znaczy kazdy ma powiedziec ilu osobom cos zyruje Odpowiedz Link
madameblanka Re: WĄTEK powitalny 24.03.09, 17:26 ilu osobom cos żyruje ...albo żyłuje, hehe ~~~~~~ Gdyby słowa były mostem bałabym się po nim chodzić. Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: WĄTEK powitalny 24.03.09, 17:58 i jeszcze czy zra mieso uzywaja prezerwatyw jeszcze ile koron na zebach jak rowniez liczba koron na zebach zyrantow ole Odpowiedz Link
cielecinka Re: WĄTEK powitalny 24.03.09, 22:30 i koniecznie od razu czy sa z frakcji bidetowej , czy wrecz przeciwnie. Odpowiedz Link
whotfami Re: WĄTEK powitalny 24.03.09, 15:38 No to ja jeszcze raz. Jestem tu od wczoraj chyba, lat nieco ponad 30, 1 mąz, 1 dziecko, 0 kochanków, but 40, miseczka D, zębów nie chce mi sie liczyć. Nie mam stałego hobby, że tak powiem, lubię czytać, ostatnio książki Marcina Szczygielskiego. Odpowiedz Link
mathiola Re: WĄTEK powitalny 24.03.09, 17:11 To ja się witam Bo wiecie, chyba się właściwie nie witałam Mąż sztuk jeden, dzieci sztuk trzy, wzrost wysoki, oczy piwne, numer stanika - nie wiem, bo się nie znam na tych najnowszych standardach Odpowiedz Link
dlania Re: WĄTEK powitalny 24.03.09, 17:19 Ja (aktualnie pijam czerwone wino)- MĄZ SZTUK 1 (piwosz), dzieci sztuk dwie (jedna lubi kiełbase druga nie), wzrost NISKI, dupa - DUŻA, biust - idzie pocztą, jak dojdzie to wam powiem. Duzo pracuje a lubie sie lenić;-( Chciałabym wygrac milion w lotto. "Czarodziejska górę" czytam juz 2 lata, głównie w wannie (prysznica nie lubie i nie używam, bidetu nie mam) Kompletnie nie umiem gotowac i nie chce sie nauczyc. Mam kredyt na 24 i pól roku, nikomu nic nie żyruję! Więcej grzechów nie pamietam. Odpowiedz Link
joanna266 dlania 24.03.09, 17:23 olaboga no jak to ze nie masz bidetu?noz w szoku normalnie jestem:- ))) Odpowiedz Link
dlania Re: dlania 24.03.09, 17:32 Może ktos na mglu ma jakis stary i mi da? Postawie sobie w salonie Odpowiedz Link
dlania Re: dlania 24.03.09, 17:36 mathiola napisała: > dlania ale ty salonu nie masz A ty skąd wiesz, wieśniaro w nieotynkowanej chałypy!? Odpowiedz Link
mathiola Re: dlania 24.03.09, 17:41 a bo jak ci kazałam rozwalić ściankę do kibla żebyś se mogła zrobić salon to powiedziałaś, żebym spadała A może to miła być sypialnia....? I kto ma nieotynkowaną chałupę, no kto?? Odpowiedz Link
dlania Re: dlania 24.03.09, 17:43 mathiola napisała: > I kto ma nieotynkowaną chałupę, no kto?? Ale skalniaka to na bank nie masz, nie oszukuj! A bidet sobie mogę zawsze go loggi (ha!) wstawić Odpowiedz Link
mathiola Re: dlania 24.03.09, 17:45 a figa bo już prawie mam. Tylko na razie oddzielnie leży kupka ziemi, oddzielnie kupka kamieni i oddzielnie rośliny... jak se je wykopię z ogródka mamusi Odpowiedz Link
joanna266 to miał byc wąteczek powitalny 24.03.09, 17:41 a nie pralnia waszych brudów)) Odpowiedz Link
mathiola Re: to miał byc wąteczek powitalny 24.03.09, 17:43 a no rzeczywiście, choć się Dlania dokończymy kłócić w wąciku o bidecie Odpowiedz Link
mathiola Re: to miał byc wąteczek powitalny 24.03.09, 17:44 choć...?? /łup, łup/... chodź Odpowiedz Link
dlania Re: to miał byc wąteczek powitalny 24.03.09, 17:44 No ok, sory na zrobienie stajni z kulturalnego wącika, juz spadamy, co złego to nie my itd... Odpowiedz Link
kasiula2004 witam sie stawiam kolejke dla wszystkich:) 24.03.09, 21:11 Kasia roczni 1979 maz sztuk 1 przewaznie w delegacje wiec rzadze sama dziecko sztuk 1 (chłopiec 15 miesięcy) Kredyty dwa jeden duzy drugi mały jeden zab sztuczny bo sie ze dwa tygodnie temu jedynka górna złamała Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: WĄTEK powitalny 24.03.09, 21:54 cze. 35;2;1;0;39;nie wiem, nie sprawdzilam jeszcze dokladnie na loby; bez dwoch;czytanie;zrem mieso;mam kredyt;bez zyrantow;nikomu nie zyruje ani zyluje;nie znosze prezerwatyw;2 korony;nie mam bidetu Odpowiedz Link
agama77 Re: WĄTEK powitalny 24.03.09, 22:27 hej, pierwszy raz się witam. dZika lokatorka ze mnie była. konkubent 1, dziecko 1, kochanków 0. emigrantka od prawie 10 lat. chwilowo niepijąca, niepaląca. bardzo lubię emagiel niewiem jak się robi buźkę roześmianą, umiem tylko ten uśmiech. Odpowiedz Link
natuso Re: WĄTEK powitalny 24.03.09, 23:00 no to i ja się przywitam - konkubent 1 - dzieci - brak - bidet - brak - hobby: książki i fotografia - rozmiar buta: w normie - rozmiar stanika i dupy: ponad normę - zęby: mam Odpowiedz Link
boja21 Re: WĄTEK powitalny 24.03.09, 23:43 Hej 35 lat, 1 mąż, 1 syn, kochanków i kochanek brak, gira wielka cyc jeszcze większy (85GG), zębów większość własna, hobby książki i błogie lenistwo, bidetu i bidetki brak, kredyt jeszcze tylko przez 28 lat. Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: WĄTEK powitalny 25.03.09, 08:00 niech będzie 34l 1 mąż 2 dzieci 80G waga - wstydzę sie hobby - gotowanie i emama i witam się z Wami, choć boję się strasznie, że i tu zapadnę na wieki i zaniedbam dom mój i rodzine Odpowiedz Link
aaadddaaa83 Re: WĄTEK powitalny 25.03.09, 09:57 No to ja też się witam! Zero kultury we mnie, bo wcześniej tego nie zrobiłam. Mąż jeden - jak na razie, bo jak tak dalej pójdzie to jest szansa na numer 2, córka trochę ponad dwuletnia, obuw 41, stanior 80D ), uzębienie jak na razie komplet. A wszystkim postawić mogę wino własnej roboty, gdyż w piwnicy mam istną produkcję tych dóbr wszelakich, gdyż wino to moje hobby i słabość zarazem Inna, bo inna od innych... Odpowiedz Link
filipianka Re: WĄTEK powitalny 25.03.09, 10:36 a co tam też szczelę hejkę lat 30 dzieci 2 co tam jeszcze było a, stanik - dobrane 70DD Odpowiedz Link
jelyfish Re: WĄTEK powitalny 25.03.09, 12:31 Hej babki Póki co byłam tu na krzywy ryj, ale dość chamówy Wiek: eeee... wole nie pamietać Dzieci: sztuk 2, na stanie jest tez maż, kot, królik, świnia Kochanków brak, kochanek takowoż Duże piwko/wino/inne alkohole dla wszystkich, żeby nikt potem nie wyrzucał, że nie stawiałam Odpowiedz Link
haja197222 Re: WĄTEK powitalny 25.03.09, 15:00 To ja też witam. Moderacja kazała tu przyjśc Odpowiedz Link
vredka Re: WĄTEK powitalny 25.03.09, 15:00 Hej Lat 37, 1 mąż były, jeden niemąż obecny , dziecię jedno płci męskiej (14), kredytów brak, bidetu tyż Ostatnie hobby- podglądanie emaglowanych Odpowiedz Link
agik82 Re: WĄTEK powitalny 25.03.09, 17:45 Witam i jak przyjmiecie to i ja się przyczepię do was. u mnie: małż 1 Dzieci 2( dziewczyny) kochanków brak bidet brak biusty było 75b a ma być 70c obów 37/38 mięsożerna posiadaczka rozdartego pyska pijąca alkohole wszelakie Reszta wyjdzie w praniu, w końcu to magiel Odpowiedz Link
cabernette Re: WĄTEK powitalny 25.03.09, 20:43 Również witam serdeczne!!! lat-30 małż- sztuk jeden dziecków na razie brak bidetów-0 wielbicielka czerwonego wytrawnego Odpowiedz Link
alfavile juz sie poprawiam 25.03.09, 19:31 bo niepotrzebnie osobny watek zalozylam a wiec po kolei: wiek: 31, dziecko: w drodze, maz: jeden, kochankow: brak numer buta: duzy, cycki: przeogromne reszta wyjdzie w praniu a zalacznik w moim niepotrzebnym watku czestujcie sie! Odpowiedz Link
fajny-basik Browary dla wszystkich... 25.03.09, 20:15 a jak to nie lubi, to niech będzie co lubi jakoś się wkupić do towarzystwa trza A o mnie: - 28 wiosenek - 1 dzieć - 0 mężów (konkubent 1 - 39 - cyc wielki, dupsko średnioobwisłe - 27 + 2 porcelanowe - picie, palenie, maglowanie witam Odpowiedz Link