Dodaj do ulubionych

I po co ta flota do pierwszej ligi weszla...

27.03.09, 09:50
Bo teraz to sie cuda w miescie dzieja. Policja oszalala, trzy blokady na kola przy jednym samochodzie zaklada, panosza sie szaliki z lodzi, bo jutro mecz z widzewem. No nie podoba mi sie to, mogi siedziec w trzeciej tongue_out Wiem, malo to patriotyczne, ale jakos nie chce w leb jakims kamieniem dostac...
Obserwuj wątek
    • tabakierka2 Re: I po co ta flota do pierwszej ligi weszla... 27.03.09, 09:54
      a z kim grają?
      • hellious Re: I po co ta flota do pierwszej ligi weszla... 27.03.09, 09:55
        Z Widzewem.
    • olinka20 Hell 27.03.09, 10:26
      Zero patriotyzmu w Tobie dziewczyno tongue_out
      Zamiast sie cieszyc to narzekasz tongue_out
      Serio kamieniem mozna oberwać? W zeszłym roku chodziłam na mecze i
      było spokojnie- ani razu nie musiaalm uciekać smile
      • hellious Re: Hell 27.03.09, 10:30
        Zalezy od przyjezdnych. Ostatnio kamienie lataly. Po meczu, w trakcie chyba nie. Stadion ( hehe, to chyba za duzo powiedziane) jest akurat na drodze na deptak, obok las, wiec sie kitraja i rzucaja, w autobusy, samochody, ganiaja sie z policja... Ale jedno dobre, ze psiarni sporo przyjechalo, wiec moze jakos ich upilnuja. Nie mam nic przeciwko meczom, ale jakos nie wierze w moc naszej policji..
        • olinka20 Re: Hell 27.03.09, 10:38
          Wiesz jako doswiadczona kibicka smile moge Ci powiedzieć, ze generalnie
          na samym meczu jest spokojnie.
          Największe rozróby sa przed i po.
          Niestety.
          • hellious Re: Hell 27.03.09, 10:40
            no wlasnie i to mnie najbardziej wqrza, bo na mecz i taknie pojde, co to mi za radosc z tego tongue_out?
            • czarnataka Re: Hell 27.03.09, 10:45
              Ja mieszkam w Kielcach obok tego nowego niby wypaśnego stadionu (nie
              wiem czy słyszałyście). Nie dosyć, że słychać jak kibice się drą, to
              spać nie można bo tak jasno jest bo się ciągle lampy świecą na tym
              stadionie. I pomijam już wogóle to co robią kibice... Masakrauncertain
              • olinka20 Re: Hell 27.03.09, 11:03
                Słyszałyście.
                Ale mozesz jak w reklamie wejsc na dach bloku i ogladać mecz smile
                • czarnataka Re: Hell 27.03.09, 11:08
                  Żeby w tym jeszcze coś ciekawego było.Ale ja piłki nożnej nie
                  lubię.Dla mnie głupota biegać za piłką od lewej do prawej strony
                  boiska, faulować, udawać, że jest się poszkodowanycm itdsmile Poza tym
                  to sport, który wzbudza agresjętongue_out
                  • olinka20 Re: Hell 27.03.09, 13:59
                    E tam, jakos na meczach reprezentacji nie ma burd wiec problem
                    agresji odpada.
                    A jak na koncu wymieniaja sie koszulkami big_grin
                    Tylko po cholerę wprowadzono zasadę, ze pod koszulka maja taka
                    bieliźnianą sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka