Dodaj do ulubionych

do helious - prywata

27.03.09, 19:13
Helious - wyślij mi na priva twój adres. W poniedziałek wysyłam Ci
komórę smile
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: do helious - prywata 27.03.09, 19:38
      ja tu tylko kaloszy szukam, nie widziałaś?? wink
      • asiaiwona_1 Re: do helious - prywata 27.03.09, 19:41
        kurde widziałam smile Córka ma skarbonkę kalosza - taki różowy w kwiatki.
    • czarnataka Re: do helious - prywata 27.03.09, 20:08

Tak mi się przypomniało:
      mój były, a ojciec mojej małej kupił jej raz jedyny buty (znaczy
      wogóle to była jedna i jedyna rzecz którą jej kiedykolwiek kupił).
      Kupił jej kalosze-dokładnie 3 lata temu.
      1rok-za duże o 4 cm!
      2rok-za duże
      3rok czyli teraz-za małe...
      to je ponosiła..Ale jak się wszystkim chwalił, że je kupił-nawet na
      rozprawie o alimenty. Aż się sędzina uśmiała jak jej powiedziałam
      jaki to trafny zakup:big_grinbig_grinbig_grin
      • asiaiwona_1 Re: do helious - prywata 30.03.09, 12:46
        Helious - dziś wyjdzie paczka kurierem. Będziesz ją miała u siebie
        jutro między 9 a 17. Niestety nie wiem o której dokładnie ci ją
        dostarczą. Będziesz w domu?
        • hellious Re: do helious - prywata 30.03.09, 14:48
          Jak ma byc, to bedesmile Nie mam zadnych pilnych spraw, ktore nie moglyby poczekac. A to jest wazna sprawa smile Buziole dla ciebie malenkakiss** ( hihi, zlinczujcie mnie za to teraz big_grin)
          • asiaiwona_1 Re: do helious - prywata 30.03.09, 14:51
            Akurat z tą "maleńką" to gruuubo przesadziłaś. 172 cm, waga...no
            cóż, lepiej nie napiszę, tym bardziej żem w dwupaku. A buziole
            przekażę małżowi - to jego komórka i on w dobroci swego serca
            zgodził się Ci ją oddać big_grin
            • hellious Re: do helious - prywata 30.03.09, 14:59
              Aj tam, mozesz miec nawet dwa metry a i tak malenka bedziesztongue_out A meza to za barrdzo nie caluj, bo moj zazdrosny bedzietongue_out
              • asiaiwona_1 Re: do helious - prywata 30.03.09, 15:07
                To go w tajemnicy w nocy pocałuję, jak twój już będzie spał smile
                • asiaiwona_1 Re: do helious - prywata 31.03.09, 16:14
                  Hell - jeszcze nie było kuriera??? Chyba że wychodziłaś z domu i on
                  akurat wtedy przylazł... Żadnej kartki nie zostawił? Daj zanć to
                  będę się dowiadywała...
                  • hellious Re: do helious - prywata 31.03.09, 16:15
                    Siedze od rana. wylazlam na chwile, ale w domu byla babcia i nie bylo dziada.
                    • asiaiwona_1 Re: do helious - prywata 31.03.09, 16:16
                      ok, to dzwonię i zaraz napiszę co ustaliłam smile
                      • hellious Re: do helious - prywata 31.03.09, 16:18
                        okismile hmm... A moze on polazl pukac do gory, to tam mu nikt nie otworzy, bo nie
                        slychac. W razie cus niech na dol pukasmile
                        • asiaiwona_1 Re: do helious - prywata 31.03.09, 16:25
                          Już wiem... Sory, że Ci dzień zmarnowałam, ale właśnie pani z DHL mi
                          powiedziała, że do prywatnych odbiorców doręczają do godziny 20:00.
                          W tej chwili przesyłka jest już przekazana kurierowi, ale nie mam
                          pojęcia o której on się u Ciebie pojawi...
                          • hellious Re: do helious - prywata 31.03.09, 16:27
                            hehe, a to dupek smile W takim razie musze jakos to kuzwa rozwiazac, bo malzowi
                            klucze musze zaniesc o 19.00, a jak dziad przyjedzie w tym czasie? Babcia mi tez
                            wylazi do kosciola, hmmm... Najwyzej sobie malzon sam po klucze przyjdzie.
                            • asiaiwona_1 Re: do helious - prywata 31.03.09, 16:31
                              oj to pokombinuj jakoś, bo jak przed świętami coś siostrze wysyłałam
                              to ani kartki jej w drzwaich nie zostawił, że był ani nie zadzwonił
                              mimo że miał na liście przewozowym jej nr tel (bo oni nie
                              mają obowiązku dzwonić) i potem trzeba było się z nimi umawiać na
                              inny dzień doręczenia (ale też z takim rozbiegiem godzinowym od rana
                              do wieczora) albo odebrać z ich magazynu. A po tygodniu przesyłka by
                              wróciła do nadawcy.
                              • hellious Re: do helious - prywata 31.03.09, 16:33
                                spoko, na glowie stane ale odbiore ta paczke. Ich magazyn najblizszy pewnie w
                                szczecinie, wiec nie usmiecha mi sietongue_out
                                • hellious Re: do helious - prywata 31.03.09, 16:42
                                  Wlasnie przyszedl smile I wiesz co ci powiem? Ja pierdole kurwa WOW!!! Dzieki,
                                  dzieki , dzieki smileA wieczorem wysmaruje piekny pochwalny watek smileTesciowa
                                  zfotografuje przy najblizszej okazji tongue_out
                                  • hellious Re: do helious - prywata 31.03.09, 16:56
                                    Ale sie podjaralam tongue_out Lece sciagnac simlockatongue_out
                                    • asiaiwona_1 Re: do helious - prywata 31.03.09, 19:58
                                      A widzisz, nawet małż ci do podniety niepotrzebny big_grin
                                      Niech się dobrze używa, szczególnie opcja wibratora tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka