asiaiwona_1 27.03.09, 19:13 Helious - wyślij mi na priva twój adres. W poniedziałek wysyłam Ci komórę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: do helious - prywata 27.03.09, 19:38 ja tu tylko kaloszy szukam, nie widziałaś?? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: do helious - prywata 27.03.09, 19:41 kurde widziałam Córka ma skarbonkę kalosza - taki różowy w kwiatki. Odpowiedz Link
czarnataka Re: do helious - prywata 27.03.09, 20:08 Tak mi się przypomniało: mój były, a ojciec mojej małej kupił jej raz jedyny buty (znaczy wogóle to była jedna i jedyna rzecz którą jej kiedykolwiek kupił). Kupił jej kalosze-dokładnie 3 lata temu. 1rok-za duże o 4 cm! 2rok-za duże 3rok czyli teraz-za małe... to je ponosiła..Ale jak się wszystkim chwalił, że je kupił-nawet na rozprawie o alimenty. Aż się sędzina uśmiała jak jej powiedziałam jaki to trafny zakup: Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: do helious - prywata 30.03.09, 12:46 Helious - dziś wyjdzie paczka kurierem. Będziesz ją miała u siebie jutro między 9 a 17. Niestety nie wiem o której dokładnie ci ją dostarczą. Będziesz w domu? Odpowiedz Link
hellious Re: do helious - prywata 30.03.09, 14:48 Jak ma byc, to bede Nie mam zadnych pilnych spraw, ktore nie moglyby poczekac. A to jest wazna sprawa Buziole dla ciebie malenka** ( hihi, zlinczujcie mnie za to teraz ) Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: do helious - prywata 30.03.09, 14:51 Akurat z tą "maleńką" to gruuubo przesadziłaś. 172 cm, waga...no cóż, lepiej nie napiszę, tym bardziej żem w dwupaku. A buziole przekażę małżowi - to jego komórka i on w dobroci swego serca zgodził się Ci ją oddać Odpowiedz Link
hellious Re: do helious - prywata 30.03.09, 14:59 Aj tam, mozesz miec nawet dwa metry a i tak malenka bedziesz A meza to za barrdzo nie caluj, bo moj zazdrosny bedzie Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: do helious - prywata 30.03.09, 15:07 To go w tajemnicy w nocy pocałuję, jak twój już będzie spał Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: do helious - prywata 31.03.09, 16:14 Hell - jeszcze nie było kuriera??? Chyba że wychodziłaś z domu i on akurat wtedy przylazł... Żadnej kartki nie zostawił? Daj zanć to będę się dowiadywała... Odpowiedz Link
hellious Re: do helious - prywata 31.03.09, 16:15 Siedze od rana. wylazlam na chwile, ale w domu byla babcia i nie bylo dziada. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: do helious - prywata 31.03.09, 16:16 ok, to dzwonię i zaraz napiszę co ustaliłam Odpowiedz Link
hellious Re: do helious - prywata 31.03.09, 16:18 oki hmm... A moze on polazl pukac do gory, to tam mu nikt nie otworzy, bo nie slychac. W razie cus niech na dol puka Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: do helious - prywata 31.03.09, 16:25 Już wiem... Sory, że Ci dzień zmarnowałam, ale właśnie pani z DHL mi powiedziała, że do prywatnych odbiorców doręczają do godziny 20:00. W tej chwili przesyłka jest już przekazana kurierowi, ale nie mam pojęcia o której on się u Ciebie pojawi... Odpowiedz Link
hellious Re: do helious - prywata 31.03.09, 16:27 hehe, a to dupek W takim razie musze jakos to kuzwa rozwiazac, bo malzowi klucze musze zaniesc o 19.00, a jak dziad przyjedzie w tym czasie? Babcia mi tez wylazi do kosciola, hmmm... Najwyzej sobie malzon sam po klucze przyjdzie. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: do helious - prywata 31.03.09, 16:31 oj to pokombinuj jakoś, bo jak przed świętami coś siostrze wysyłałam to ani kartki jej w drzwaich nie zostawił, że był ani nie zadzwonił mimo że miał na liście przewozowym jej nr tel (bo oni nie mają obowiązku dzwonić) i potem trzeba było się z nimi umawiać na inny dzień doręczenia (ale też z takim rozbiegiem godzinowym od rana do wieczora) albo odebrać z ich magazynu. A po tygodniu przesyłka by wróciła do nadawcy. Odpowiedz Link
hellious Re: do helious - prywata 31.03.09, 16:33 spoko, na glowie stane ale odbiore ta paczke. Ich magazyn najblizszy pewnie w szczecinie, wiec nie usmiecha mi sie Odpowiedz Link
hellious Re: do helious - prywata 31.03.09, 16:42 Wlasnie przyszedl I wiesz co ci powiem? Ja pierdole kurwa WOW!!! Dzieki, dzieki , dzieki A wieczorem wysmaruje piekny pochwalny watek Tesciowa zfotografuje przy najblizszej okazji Odpowiedz Link
hellious Re: do helious - prywata 31.03.09, 16:56 Ale sie podjaralam Lece sciagnac simlocka Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: do helious - prywata 31.03.09, 19:58 A widzisz, nawet małż ci do podniety niepotrzebny Niech się dobrze używa, szczególnie opcja wibratora Odpowiedz Link