czajkax2 28.03.09, 18:20 ty z Białegostoku jestes,prawda? Pracujesz gdzies? Szukasz pracy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cudko1 Re: matysiaczek.0 28.03.09, 18:23 sorki nie do mnie ale weszłam ja tyż z białegostoku i z chęcią zmieniłabym pracę masz moze drugą info ?? poza tą info dla matysiaka?? Odpowiedz Link
czajkax2 Re: matysiaczek.0 28.03.09, 18:25 A gdzie teraz pracujesz i jakie masz wykształcenie? Bo moze cos by sie znalazło Odpowiedz Link
cudko1 Re: matysiaczek.0 28.03.09, 18:30 prawnicze, pracuje w biurze prawnym. Juz jakbym znalazła pracę przez forum to w ogóle bym padła Odpowiedz Link
czajkax2 Re: matysiaczek.0 28.03.09, 18:33 A to niestety Szukam pan do pracy w przedszkolu. Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: matysiaczek.0 30.03.09, 08:28 czajko, ja bardzo chętnie, ale wykształcenie pedagogiczne mam niedokończone fizykę na trzecim roku zostawiłam. Ale dzieki za pamięć, sory, ze nie odzywałam się, w łykend nie miałam czasu, a w ogóle, to witam Cię kochana na maglu i pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
czajkax2 Re: matysiaczek.0 30.03.09, 11:15 napisz mi na priv, gdzie studuowalas i gdzie tteraz pracujesz. Bo szukasz pracy, tak? czy mi sie pomyliło? Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: matysiaczek.0 30.03.09, 11:19 e tam priv..niech wiedzą Fizyka zawodowa na UW, profil pedagogiczny, ale czy ja szukam pracy? jak małego będę mogła wziąć do pracy to tak, bo pępowina jeszcze krótka. Jakby coś fajnego, to pewnie, babcia jest pod ręką, może zgubiłabym kilogramów trochę, bo tak to pasę tyłek na forum. aha, nie pracuję, odwiedzam co miesiąc Urząd Pracy, pieniążki od państwa dostaję Odpowiedz Link