exotique 03.04.09, 13:32 bo sie jak durna od pasa w dol i ramiona wysmarowalam kyrozelem. no niby trza cierpiec by byc piekna, ale cholera mna telepie. Mam nadzieje ze beda efekty bo juz sople mi zaczynaja z kinola zwisac... blondynka ot co. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exotique Re: ale o co kaman?;) 03.04.09, 13:53 jak to o co? wyszczuplic sie chce cholera. po centymetrze w udzie chce tluszcza wyeliminowac. I sie smaruje scierwem co mi konczyny mrozi. I wcale nie jest mi fajnie Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: ale o co kaman?;) 03.04.09, 13:58 to zmyj to świństwo, idź na spacer albo na rower i już...a nie jakieś głupoty - smaruje się daj spokój, babeczko Odpowiedz Link
exotique Re: ale o co kaman?;) 03.04.09, 14:05 opcja wyjscia odpada- nie mam gdzie, mala po szczepieniu i z goraczka. wiec se wymyslilam terapie leniwca- ze ja poleze a sztuczka magiczka w kremie tluszcza bedzie wypedzac. a ze zapomnialam, ze zimna nie lubie to mam. polatam na szczocie, to troche sportu bedzie- moze byc? Odpowiedz Link
moninia2000 Re: zimno mi 03.04.09, 13:42 Mi tez zimno. W biurze od rana siedze, podziwiajac slonko za oknem i telepie mna Odpowiedz Link
exotique Re: zimno mi 03.04.09, 13:53 ogrzewania nie masz? farelek moze jakis? albo ciepla herbatka? Odpowiedz Link
dlania Re: zimno mi 03.04.09, 19:06 Mnie zimno od całotygodniowego zmeczenia. Trymam ręce na gorącym kubku kawy alenie pomaga. Trza sie po prostu wyspać chyba Odpowiedz Link
karra-mia a mi az za gorąco... 03.04.09, 19:08 smażyłam panierowane pieczraki i jakoś tak się niefortunnie złożyło,że prawie łapę wsadziłam w olej na patelnii auć... i boli teraz jak cholera Odpowiedz Link