deela 04.04.09, 02:19 normalnie nienawidze to juz ktoras noc jak sie tluke po chacie jak jakis upior maz chrapie chyba zaczne lostow ogladac zobaczymy nad czym tak wszyscy sie zachwycaja boshh a ja tak kocham spac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m0nalisa Re: bezsennosc 04.04.09, 02:29 dela wespre cie duchowo, nie chce mi sie spac- ide poczytac Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: bezsennosc 04.04.09, 09:41 a ja wstalam o 5 bo chrapal wywalilam go na kanape do duzego pokoju Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: bezsennosc 04.04.09, 20:31 od dextera to już całkiem się nie chce spać... ostatnio łyknęłam wszystkie 3 serie przez parę dni - na ile tylko młody mi pozwolił. I nie wiem, czy sobie jeszcze raz nie obejrzę... tak mi się podobał. Odpowiedz Link
deela Re: bezsennosc 04.04.09, 20:35 jakos sie nie moge przekonac :o a jak ta wyspa w lostach zniknela to stwierdzilam ze robi sie ciekawie i trzeba zobaczyc o co w ogole chodzi Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: bezsennosc 04.04.09, 22:40 deela zaciekawiłaś mnie- chyba jednak obejrzę 3 serię. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: bezsennosc 04.04.09, 22:42 Deela dopiero teraz się zagmatwanie zrobiło w Loście to fakt . A Ty go tak wcale wcale nie oglądałaś? Czy czasem jednym okiem coś tam kiedyś jednak? Odpowiedz Link
deela Re: bezsennosc 05.04.09, 10:24 a ze dwa odcinki widzialam ale ja sie musze dobrze pilnowac zey ogladac jakis serial bo zawsze zapominam a losty w polskiej to jakos tak nieszczesliwie o 20 puszczali jak ja sie krece po chacie mlodego koncze dobawiac albo kapie albo wciskam mu kolacje a takie DH to puszczali 22-23 to se prasowanie wyciagalam i ogladalam Odpowiedz Link