matysiaczek.0 07.04.09, 07:05 ja tu jestem, do twojej dyspozycji, czekam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga9001 Re: babowa 07.04.09, 07:11 Spac baby nie możecie ?? -------------- <Co powtórzę wiele razy, to prawdą się stanie.../ by Akurat> Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: babowa 07.04.09, 07:19 a wy co inne? czego nie spicie? ja z młodym od 4 walcze, to o 7 już prawie drugie śniadanie powinnam jeść Odpowiedz Link
babowa matysiaczek 07.04.09, 10:44 ty bój sie boga! o tej porze mnie wołasz? mnie???? jak ja przytomnieje kile 9 dopiero? a czajkowa chyba znowu mi wywaliła wąyek pytający tylko teraz to juz nie wiem gdzie napisze jej na poczte , moze łaskawczyni raczy mi odpowiedziec matysiaczku teraz ci doopy zawracać nie bede bo do pracy zaraz spadam pomagluję cie wieczorem , co? narka Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: matysiaczek 07.04.09, 10:59 eh ty..wieczorem ja rodzinna jestem, małż z roboty wraca i się wtedy bawimy w żonę i męża i dzieci W wolnej chwili napiszę Ci co i jak, mniej-więcej wiem czego nie wiesz...pozdrawiam Odpowiedz Link
babowa Re: matysiaczek 07.04.09, 11:01 no jestem jeszcze ty wez tu napisz co i jak a ja sie bede podpytywac i juz, co? napisałam do pani czajkowej, ciekawe czy mi odpisac raczy no Odpowiedz Link
babowa Re: matysiaczek 07.04.09, 11:04 yhm ? a co ja nie wiedziałam? ja sie tylko zapytuje jak kurwa odnalezc te pieprzone poprzenoszone watki? bo np.w ustawieniach nie mam no i jak ? uprzejmie zapytuję? Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: matysiaczek 07.04.09, 11:05 bo np jak bedziesz na stronie magla np, i jesteś zalogowana, to na samym dole strony masz ostatnio odwiedzane wątki...i tam znajdziesz wszystko co kiedyś pisałaś (klik "więcej") i czytałaś...ja Twoje pytanie znalazłam trochę naokoło, bo wiedziałam o co pytałaś i tak domyśliłam się, że na wakacje przewalili... Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: matysiaczek 07.04.09, 11:08 albo wpisujesz w wyszukiwarkę babowa i klikasz, żeby ci znalazło autor (obok jest) i też wywali wszystko co pisałaś Odpowiedz Link
babowa Re: matysiaczek 07.04.09, 11:08 i już? o matko, to tylko tak mozna? no dobra a teraz gdzie jest moje zapytanie do pani czajki, co? bo oczywiście amba wcięła gdzie szukac, na oslej nie ma co, w kosmos poszło czy jak? Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: matysiaczek 07.04.09, 11:10 a patrzyłam na oślej, tam nie ma, więc pewnie całkiem wywalili...w netykiecie stoi, że prywatne wiadomości tylko na priv i jak takie coś dajesz na forum to usuwają.. sprawdzałaś pocztę? może coś napisała ci? a w ogóle to nie musiała być ona tylko te inne mundre Odpowiedz Link
babowa Re: matysiaczek 07.04.09, 11:12 dobra, dzieki spadam bo mnie ukatrupia w pracy ze sie spóźniam Odpowiedz Link
cudko1 Re: matysiaczek 07.04.09, 11:14 babowa jaki wontek Ci zginął? z emamy?? o walacjach?? dajcie linka chce poczytać Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: matysiaczek 07.04.09, 11:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=595&w=93724561&a=93724561 Odpowiedz Link
czajkax2 Re: matysiaczek 07.04.09, 14:22 babowa napisała: czajkowa chyba znowu mi wywaliła wąyek pytający tylko teraz to juz > nie wiem gdzie > napisze jej na poczte , moze łaskawczyni raczy mi odpowiedziec wez ty sie babowa stuknij w pusty łeb. Zauwaz ze na ematce nie tylko czajka moderuje. I nie tylko czajka wywala/przenosi/kasuje. I jak juz łaskawie do mnie piszesz na priv to nie pisz do mnie jak do upośledzonej umysłowo,ok? Odpowiedz Link
babowa o czajeczko, czemu warczysz? 07.04.09, 16:52 ja byłam miła , więc nie wiem od razu czemu ten pusty łeb? i faktycznie jedynie czajko ty szanowna kojarzysz mi się z wywalaniemi, co ja na to poradzę? a tak w ogóle to priv to chyba priv nie? i co na privie jest to powinno zostać między osobami zainteresowanymi, nieprawdaż? no i miłego dnia Odpowiedz Link
czajkax2 Re: o czajeczko, czemu warczysz? 08.04.09, 15:49 babowa napisała: > ja byłam miła , więc nie wiem od razu czemu ten pusty łeb? > nie , nie byłas miła. Nie chowam urazy, ale fakt jest faktem > i faktycznie jedynie czajko ty szanowna kojarzysz mi się z > wywalaniemi, co ja na to poradzę? To ze tylko ja ci sie kojarze z wywalaniem nie znaczy ze tak jest. Ematkę moderują 3 moderatorki + jeszzce kilku Aseów. > i co na privie jest to powinno zostać między osobami > zainteresowanymi, nieprawdaż? To i przeciez nie wywlekam tutaj o czym pisalymsny, prawda? wspomnialam tylko o tonie wypowiedzi, a to róznica. > no i miłego dnia Wzajemnie Odpowiedz Link
babowa Re: o czajeczko, czemu warczysz? 08.04.09, 17:11 czajkax2 napisała: > babowa napisała: > > > ja byłam miła , więc nie wiem od razu czemu ten pusty łeb? > > > > > nie , nie byłas miła. Nie chowam urazy, ale fakt jest faktem czajeńko chyba jesteś przewrażliwiona na swoim punkcie i wszystko odbierasz jako atak a ton wypowiedzi mojej jest chyba ponad twoje możliwości skoro nie czujesz róznicy a zresztą kultura wymaga by nawet o tonie wypowiedzi prywatnej wyrażac sie prywatnie a nie na publicznym forum takie rzeczy wiadome są każdemu i dziwi mnie ,że osoba oceniająca wypowiedzi innych nie potrafi sama zachować sie nalezycie no cóż jaki adresat taki ton faktem jest że jestes niesympatyczna i paskudny masz chartakter ale to już wiesz przecież żegnam ozięble i z nieskrywaną radością babowa > Odpowiedz Link
czajkax2 Re: o czajeczko, czemu warczysz? 08.04.09, 18:32 Sorki babowa ale cie zupełnie juz nie kumam. najpierw sie przypierdalasz nie wiadomo o co. Piszesz do mnie napastliwy mejl. odpisuje ci grzecznie. Potem znowu grzeczna wymaina mejli i wydaje sie ze rozstajemy sie w przyajźni a ty mi takie rzeczy tu piszesz: faktem jest że jestes niesympatyczna i paskudny masz chartakter ale > to już wiesz przecież zegnam ozięble i z nieskrywaną radością > babowa weż sie łaskawie ode mnie odstosunkuj ok? Odpowiedz Link
babowa Re: o czajeczko, czemu warczysz? 08.04.09, 20:11 wiesz co? nie chce mi sie juz nawet ci tłumaczyc po raz enty bo ty nie chcesz tych wyjasnien przyjac do wiadomosci i matko boska jak mój mail jes NAPASTLIWY ??? ja to proponuje bys moze wkleiła nasza korespondecje całą a nie wyrywkowo i moze urzadzimy sobie taki sąd forumowy która bardziej winna i mniej wychowana ? i nie chce mi sie juz naprawde doopy zawracac takimi pierdołami i twoimi odczuciami mam przyjemniejsze rzeczy wokół i powtórzę teraz raz jeszcze - zegnam ozięble i z nieskrywaną radością babowa Odpowiedz Link
exotique Re: babowa 07.04.09, 13:49 NIE KUMAM. czyli wakacje emamy z edziecmi to nie moze byc watek na ematke? tylko ekupa i epieluchy? Odpowiedz Link
cudko1 Re: babowa 07.04.09, 13:59 wiesz ja lubię emamę ale to wywalanie każdego wątku który odbiega od teściowej, problemów z mężem i pieluch to mnie wkurzało strasznie i dlatego bardzo ale to bardzo ciesze się z emagielka. To ematka już nie może mieć orgazmu i o nim z innymi ematkami porozmawiać?? Odpowiedz Link
alesio23 Re: babowa 08.04.09, 21:40 nie kiedy inne muszą czekać, aż mąż z roboty wróci Odpowiedz Link