cudko1 15.04.09, 18:31 zamkniętego forum i to takiego, które nie przyjmuje nowych członków? no bo ja nie bardzo rozumiem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gacusia1 Re: wytłuamczcie mi idee 15.04.09, 18:41 Jest sobie towarzycho.Zwierzaja sie ze swoich tajemnic.Nie maja ochoty na rozpowszechnianie tychze tajemnic. Nic wiecej. Odpowiedz Link
babowa Re: wytłuamczcie mi idee 15.04.09, 18:41 no cóz , zwylkłe pogaduchy osób mocno sie znajacych, poruszajacych sprawy bardzo osobiste jakbym miała grono osób zżytych z sobą i czuła wsród nich dobrze to bardzo mozliwe ze nie potrzebowałabym podniet poznawania osób nowych zresztą nowe osobe sa wszedzie w necie a tam te tylko które chca być w danej chwili tylko dla siebie pewnoe zagmatwałam Odpowiedz Link
cudko1 Re: wytłuamczcie mi idee 15.04.09, 18:42 nie no oki ja rozumiem, ale te fora od początku takie zamknięte były?? Odpowiedz Link
dlania Re: wytłuamczcie mi idee 15.04.09, 18:43 cudko1 napisała: > nie no oki ja rozumiem, ale te fora od początku takie zamknięte > były?? Cudko, nie bądź blondynką Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: wytłuamczcie mi idee 15.04.09, 18:44 a co wy tak nadużywacie podkreśleń, pochyleń i pogrubień? Lepiej alkoholu byście ponadużywały Odpowiedz Link
cudko1 Re: wytłuamczcie mi idee 15.04.09, 18:46 mi sie pojawiła jaks funkcja taka ze ,mogę podkreslać i pogrubiac itp i mi się niechcący chyba włączyła. Włąśnie miałąm pytac czy wy też tak macie. Ale znowu dlania mnie posadzi o blondynowatośc Odpowiedz Link
dlania Re: wytłuamczcie mi idee 15.04.09, 18:48 cudko1 napisała: > mi sie pojawiła jaks funkcja taka ze ,mogę podkreslać i pogrubiac > itp i mi się niechcący chyba włączyła. Włąśnie miałąm pytac czy wy > też tak macie. Ale znowu dlania mnie posadzi o blondynowatośc Bo to własnie opcje dla blondynek sa - tych, które sie BBC kodu nie nauczyły (czyli dla mnie m.in.) Odpowiedz Link
dlania Ło ho ho, jakie udogodnienia 15.04.09, 18:45 Niektóre dopiero co sie nauczyły pogrubiac, kursaywic itd a tu juz nie trzeba nic umieć Odpowiedz Link
babowa Re: Ło ho ho, jakie udogodnienia 15.04.09, 18:47 dlania ze jak mówisz? ze niektóre? ha i na darmo nie? nie ma to jak gotowce Odpowiedz Link
aga9001 Re: wytłuamczcie mi idee 15.04.09, 19:11 Dobrze, że się wcześniej nie mobilizowałam aby uczyc sie pogrubiania, podkreślania itp Teraz wszytsko jest znacznie prostrze -------------- <Co powtórzę wiele razy, to prawdą się stanie.../ by Akurat> Odpowiedz Link
aga9001 Re: wytłuamczcie mi idee 15.04.09, 19:17 Zastabnawia mnie jedna kwestia: jak chce roztrząsac swoje życiowe wazne sprawy to chyba lepiej na gg niż na forum, gdzie tak naprawde nawet pomimo zamkniecia jest tłum ludzi. I nie wiem kto mnie przeczyta i jak moze wykorzystac to co pisze przecieko mnie. A poza tym bardzo osobiste rzeczy omawia sie chyba w małym gronie a nie tłumnie, A może ja sie nie znam Odpowiedz Link
wilma1970 Re: wytłuamczcie mi idee 15.04.09, 19:29 A mi wytłumaczcie : jeśli wysłałam zgłoszenie do Klubu Matek Wyrodnych i nie ma odzewu, to znaczy, że one mnie nie chcą? (!) A niech się kiszą głupie baby! Nie będą czerpały ze zdroju mej mądrości. Kij im w net. Odpowiedz Link
opium74 Re: wytłuamczcie mi idee 15.04.09, 20:30 Ja jestem na forum zamknietym które nowych nie przyjmuje- forum rówieśnicze. Uznałysmy że te które miały urodzić prawie 2 lata temu to juz pewnie urodziły a sporo jest tam osobistego pitolenia a i zdjecia dziewczyny wrzucaja Odpowiedz Link
alesio23 Re: wytłuamczcie mi idee 15.04.09, 20:35 ja jestem na jednym zamkniętym. Zrzygać się można napraedę. Odpowiedz Link
cudko1 Re: wytłuamczcie mi idee 15.04.09, 20:38 a czemu można się zrzygac?? alesio i co z tym gościdem od żenuły roku?? wiesz coś?? Odpowiedz Link
aga9001 Re: wytłuamczcie mi idee 15.04.09, 20:40 widzę , że gośc nas interesuje Nie ukrywam, że mnie też Odpowiedz Link
dlania Re: wytłuamczcie mi idee 15.04.09, 20:46 Własnie, pytaliście, ile mu zapłacili? Odpowiedz Link
alleo1 Re: wytłuamczcie mi idee 15.04.09, 22:48 Tego to ja Ci nie wytłumaczę, bom dopiero co się dostukała, po wielu próbach i chyba ostatecznie protekcja pomogła, ale w dniu, w którym dowiedziałam się, zem dopuszczona została, trafiłam do magla i... wsiąkłam na dobre Ale i KMW lubię, chociaz tam ostatnio tak cicho się zrobiło... Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: wytłuamczcie mi idee 15.04.09, 23:12 No właśnie,KMW nie odpisuje, słyszałam od paru osób (ploty chodzą po necie), dlatego nigdy się sama nie zgłosiłam. Ale jest magielek i to mi w zupełności wystarcza, a jak jeszcze mówicie, że tam cicho, to pewnie , że kij! Odpowiedz Link
bernimy Re: wytłuamczcie mi idee 16.04.09, 09:46 Należę do 1 zamkniętego (rocznik i miesięcznik mojego bobasa), trafiłam do nich, kiedy córka miała roczek Jestem zadowolona, bo można wymieniać się informacjami i problememi, które są porównywalne, bo dzieciaki w tym samym wieku. Ale są nie tylko wątki dzieciowe Odpowiedz Link