hellious 29.04.09, 11:24 Mam jeszcze polowe Dove summer glow z zeszlych wakacji. Ryzykowaly byscie smarowanko, czy lepiej nie? Stary juz? Jak myslicie? Troche szkoda wywalic, ale boje sie jakos posmarowac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: Balsam brazujacy zalegajacy na polce... 29.04.09, 11:27 a nie masz na opakowaniu daty przydatności? Często jest to 12 m-cy od otwarcia. Odpowiedz Link
hellious Re: Balsam brazujacy zalegajacy na polce... 29.04.09, 11:28 Niby tak, ale zastanawia mnie to troche, bo ta data moze i by byla ok, gdyby te balsamy byly zabezpieczone jakas membrana w srodku, a tak to skad ja mam wiedziec, kiedy ktos na polce sobie go wachal? Odpowiedz Link
czarnataka Re: Balsam brazujacy zalegajacy na polce... 29.04.09, 11:32 ja bym chyba zrezygnowała... Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Balsam brazujacy zalegajacy na polce... 29.04.09, 11:33 no właśnie ja też się nad tym zastanawiałam. Ale nic mądrego nie wymyśliłam. Bo przecież w takim markecie na półce to mogło to być i tysiąc razy otwierane w celu powąchania/wypróbowania. Ja pewnie bym wywaliła - niedawno tak właśnie zrobiłam z kilkoma balsamami brązującymi i rozświetlającymi z zeszłego roku... Odpowiedz Link
hellious Re: Balsam brazujacy zalegajacy na polce... 29.04.09, 11:41 Wywale wiec z bolem serca i nabede droga kupna nowy Odpowiedz Link
pa.trycja Re: Balsam brazujacy zalegajacy na polce... 29.04.09, 11:44 Ja bym powąchała i polizała czy jest O.K. Zakupiłam ost. taki z Loreala w żelu z błyszczącymi drobinkami i po 3 posmarowaniach wyglądam na lekko opaloną-taki miły odcień skóry (o dziwo bez maziajów). W zasadzie jak ktoś nie ma czasu i ochoty na solarium to jest zaskakująco dobre rozwiązanie. Odpowiedz Link
hellious Re: Balsam brazujacy zalegajacy na polce... 29.04.09, 11:47 Ja na solarium to zdecydowanie ochoty nie mam i miec nie bede. Obrzydza mnie to jakos. Odkad kolezanka zalapala grzyba na solarium, moja noga tam nie postanie. A w gole to bylam jakies 5 razy w zyciu. Odpowiedz Link
cudko1 Re: Balsam brazujacy zalegajacy na polce... 29.04.09, 11:49 a weż się raz posmaruj w miejscu nie widocznym i będziesz wiedziała - jak wypryszczy czy cóś nie smarować a jak nie wypryszczy to jest okej. Ja tam bym napewno spróbowała Odpowiedz Link
exotique Re: Balsam brazujacy zalegajacy na polce... 29.04.09, 12:01 Dobrze gadasz cudko. ja ewentualnie bym zmieszala ze zwyklym balsamem Odpowiedz Link
cudko1 exotique 29.04.09, 12:05 exotique napisała: > Dobrze gadasz cudko. jak zawsze, żadna nowość Odpowiedz Link