kama_msz 08.05.09, 11:38 są, są twoje koraliki proszę mi ładnie kaskę wpłacić i na maila adres do przesyłki wysłać jak najszybciej. zaraz idę robić i mykam na pocztę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matysiaczek.0 Re: MATYSIAKUUUUUUUUUUUUUUU 08.05.09, 11:43 czego krzyczysz...zbudziłaś mnie poszedł przelew Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: MATYSIAKUUUUUUUUUUUUUUU 08.05.09, 11:47 to kasy nie kcesz? adres tez poszedł Odpowiedz Link
kama_msz Re: MATYSIAKUUUUUUUUUUUUUUU 08.05.09, 11:50 oks, to spadam robić i na pocztę mknę przy okazji spaceru a kasa.... hmmmmmmm, jak byznes rozkręcę, to kto wie, może będę robić kolczyki charytatywnie;P Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: MATYSIAKUUUUUUUUUUUUUUU 08.05.09, 11:51 no poszla i kasa, ale ksiegowanie bedzie pewnie pozniej...ale poszla na bank Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: MATYSIAKUUUUUUUUUUUUUUU 08.05.09, 11:53 a ja się zapytam, bo ładne te Twoje cacka. Dla dzieci kolczyki też może robisz? bo się nie dokopałąm na stronce Odpowiedz Link
kama_msz Re: MATYSIAKUUUUUUUUUUUUUUU 08.05.09, 11:55 to zależy co rozumiesz pod pojęciem "kolczyki dla dzieci" masz coś konkretnego na myśli? małe sztyfty, czy wiszące z jakimś zwierzaczkiem itp.? jeżeli tak, to pewnie mogłabym takie zrobić Odpowiedz Link
renatar-d Re: MATYSIAKUUUUUUUUUUUUUUU 08.05.09, 12:52 To i ja się tu spytam żeby nie mnożyć nowych wątków. Ile kosztuje komplet, kurcze zapomniałam nazwy No ten cos tam z Bałtykiem, takie niebieskie kamyczki. Jest śliczny i bym moze kupiła jak nie zabijesz ceną Odpowiedz Link
renatar-d Re: renata 08.05.09, 13:18 Nie zabiłas Odezwę się do ciebie jak mi przyjdzie na konto zwrot podatku. Mam nadzeję ze go nikt nie kupi bo bardzo mi sie podoba. Odpowiedz Link
metanira prywata w cudzym wątku? ;) 08.05.09, 13:58 Kama, ile kosztują te kolczyki "zwyklaczki" z kulkami pumeksowymi? Bo okrutnie mi się podobają... Odpowiedz Link