aniuta75 10.05.09, 09:50 Przychodzi do fotografa zebra z pingwinem zrobić sobie zdjęcie. fotograf : -Kolorowe, czy czarno-białe? pingwin: - A jebnąć ci?! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ololla Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD 10.05.09, 10:09 Ania kocham Cie - ty to wiesz jak humor poprawic Odpowiedz Link
mearuless Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD 10.05.09, 10:11 dobre ide opowiedziec mezowi- wyspal sie to jest szansa za zrozumie Odpowiedz Link
karra-mia Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD 10.05.09, 10:12 siedzą dwa gołębie na dach jeden grucha a drugi jabłko robi babcia na drutach, przejechał tramwaj i spadła Odpowiedz Link
maria.ludwika Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD 10.05.09, 10:14 to chyba niezbytnio poprawne politycznie Odpowiedz Link
ololla Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD 10.05.09, 11:11 a słyszałyście kawał i Mozarcie i Bachu? Idzie Mozart i bach kawał o udach i piersiach: jak się uda będziemy pierwsi Odpowiedz Link
agamama123 Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD 10.05.09, 11:15 Buhahahahahhahahahhahahahahaha Cudne Odpowiedz Link
jelyfish Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD 10.05.09, 12:05 Kobieta u sexuologa - Co mam robić panie doktorze mąż mnie nie zaspokaja? - Proszę pani, ja mogę coś pani przepisać, ale może znalazłaby pani sobie kochanka. W sumie mąż nie musi o niczym wiedzieć. - Mam panie doktorze, też nie wystarcza. - Droga pani, a gdzie jest powiedziane, że to ma być jeden? - Mam ich dziesięciu i wciąż to za mało. - DOBRZE, przepiszę pani jakieś hormony i za dwa tygodnie przyjdzie pani do kontroli. Kobieta wraca do domu kładzie receptę przed mężem: - Widzisz! .... żadna ku*wa, tylko chora jestem Odpowiedz Link
pinky_doo Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD 10.05.09, 12:11 wpada zdyszany i lekko spóźniony facet na peron i widzi już odjeżdżający pociąg. Biegnie jeszcze wzdłuż peronu kiedy zauważył że jeden z pasażerów wygląda przez okno. Krzyczy do niego: panie jaki to pociąg??? Pasażer: żółty !! No tak ale dokąd ??? do połowy !! Odpowiedz Link
dlania Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD 10.05.09, 17:12 Dobre))) Ja znam tylko jeden kawał: - mamo, a do czego służa tampony? - no, wsadza sie je tam, gdzie sie rodzi dzidziuś. - w bociana???????????????? Odpowiedz Link
mathiola Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD 10.05.09, 17:18 Jaś pyta mamy: - mamo skąd się biorą dzieci? - no coż, kochanie, to się dzieje, kiedy mężczyzna wkłada swój największy narząd tam, gdzie kobieta robi siusiu. Po chwili mama wchodzi do łazienki i widzi, jak Jasio wkłada nogę do sedesu. Odpowiedz Link
dlania Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD 10.05.09, 17:58 Mathiola, widze że reprezentujesz równie cipowo-kloaczny rodzaj humoru jak ja. Odpowiedz Link