asiaiwona_1 11.05.09, 13:34 Podjudzona ogólnym bojkotem i petycjami zrobiłam to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=95151717&a=95151717 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margotka28 Re: zobaczcie co zrobiłam na ematce 11.05.09, 13:36 eeee, napiszą ci że przez pomyłkę nie przeniosły. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: zobaczcie co zrobiłam na ematce 11.05.09, 13:37 no chyba nie da rady, bo iwles napisała w tamtym wątku (ale nie jako moderatorka), żeby autorka spróbowała zapytać na forum zdrowie małego dziecka. Czyżby jednak Góra je upomniała? Odpowiedz Link
margotka28 Re: zobaczcie co zrobiłam na ematce 11.05.09, 13:39 tłumaczenie będzie: iwles wskazała inne forum i dałyśmy jej trochę czasu na zapoznanie się z nim. A po kilku dniach (czytaj twojej interwencji) wątek jesnak został przeniesiony. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: zobaczcie co zrobiłam na ematce 11.05.09, 15:10 O! Już na oślą mnie przeniosły. A tamten wątek cały czas jest... Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: zobaczcie co zrobiłam na ematce 11.05.09, 15:21 a o co w ogóle chodzi? bo ja cuś nie w temacie? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 pati 11.05.09, 15:23 założyłam na ematce wątek Do moderatorek - z pytaniem dlaczego wątek o zdrowiu dziecka nie jest przeniesiony na odpowiednie forum. I że celowo nie piszę na prv tylko na forum - w związku z sytuacją jaka ma miejsce na ematce. No żeby wszyscy mogli zobaczyć czemu tak wybiórczo przenoszą. I żeby było śmiszniej to jedna z mod. wpisała się w tamtym wątku, ale tylko z propozycją żeby autorka napisała na forum zdrowie małego dziecka Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: zobaczcie co zrobiłam na ematce 11.05.09, 15:21 no poleciałam. Ale napisałam do moderatorek na priva, czemu tamten wątek nie jest na zdrowiu dziecka. czekam na odp Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: zobaczcie co zrobiłam na ematce 11.05.09, 15:54 odpisano mi, że informacje są udzielane tylko autorom wątku. Więc i ja odpisałam, że owszem info dlaczgo wątek został przeniesiony powino być udzielone tylko autorowi przeniesionego wątku. A ja pytam o wybiórczość przenoszenia i chciałabym wiedzieć dlaczego ten wątek NIE został przeniesiony. I że specjalnie napisałam o tym na forum bo myślę, że nie tylko ja uważam, że wątek nie pasuje na ematkę. Czekam więc na kolejną "mądrą" odpowiedź Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: zobaczcie co zrobiłam na ematce 11.05.09, 16:09 No i mi się dostało. Ponieważ jestem jedną z "bojkotowiczek" to czego my chcemy - przenoszą wątki źle, nie przenoszą też źle. Więc odpisałam, że w wątku na forum o moderacji nikt nie ustosunkował się do naszych petycji, wzniosków i uwag. I żeby podjęły ostateczną decyzję że np. nie przenoszą nic, albo przenoszą wszystko. A nie robią to wybiórczo wg niejasnych dla nas zasad. I żeby nam powiedziały jak jest ostateczna decyzja. Odpowiedz Link
panna.migotka777 jedno pytanie mi się nasuwa 11.05.09, 16:14 Po co się z nimi żrecie skoro nie chcecie pisać na tamtym forum bo jest magiel? Dajecie im tylko odczuć że nie możecie bez nich żyć. Niech sobie tam rządzą skoro tu się nie pchają? Nie lejcie wody na ich młyn i nie dajcie powodów do wyzwisk czy naśmiewek. Odpowiedz Link
iwles Re: zobaczcie co zrobiłam na ematce 11.05.09, 17:12 Co prawda to nie Netykieta, ale zwykła kultura zakazuje publikacji prywatnej korespondencji. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: zobaczcie co zrobiłam na ematce 11.05.09, 17:45 iwles napisała: > > Co prawda to nie Netykieta, ale zwykła kultura zakazuje publikacji prywatnej > korespondencji. > Jeślibym wkleiła słowo w słowo z tego co napisałaś to faktyczie mogłaby to być "publikacja prywatnej korespondencji". A poza tym korespondencja była do mnie, czyli należy do mnie. Czyli mogę ją pokazać komu chcę. A Ty jeśli "boisz" się że komuś pokażę maila od Ciebie to nie odpisuj, bądź zrezugnuj z moderacji, które wiąże się z odpisywaniem na maile. Odpowiedz Link
liwilla1 Re: zobaczcie co zrobiłam na ematce 11.05.09, 16:13 Asia, za bardzo sie przejmujesz. Odpowiedz Link