jkk74 23.05.09, 09:46 No masakra jakaś... A ja cały weekend w domu tylko z synkiem siedzę. Mąż córę zabrał i pojechał do siostry na działkę. Tam im przynajmniej nie pada deszcz. No to która chce wpaść na kawę i ciastko? Ja stawiam Gwoli przypomnienia we stolycy mieszkam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vredka Re: ale pogoda... 23.05.09, 09:50 Jak w centrum to urwę się z roboty i podlecę na kawkę Odpowiedz Link
mearuless Re: a 23.05.09, 13:57 a gdzie w centrum to cie odwiedze z kawa????i plackiem Odpowiedz Link
deodyma Re: ale pogoda... 23.05.09, 12:00 u nas tez nie za ciekawa ta pogoda dzis wylazlam z psem po godz 9 rano, bo dzis sobota i dluzej sobie pospalismy a tu zimno, wieje i deszcz zaczal padac. teraz slonce co prawda wyszlo ale nadal zimno. Odpowiedz Link
l.e.a Re: ale pogoda... 23.05.09, 12:11 u nas chłodno ale słonecznie, wykładzinę pierzemy, zaraz pulpety będę robić i struclę makową upiekę mniam Odpowiedz Link
jkk74 ooo słoneczko :-) 23.05.09, 13:11 znaczy przeciera się i robi tak ładnie to nic że w domku siedzę póki co, ale przyjemniej jak słoneczko w okno zagląda Odpowiedz Link
renatar-d Re: ooo słoneczko :-) 23.05.09, 13:18 Buuu u nas tez do dupy. Miał być taki fajny grill Chyba pójdziemy, ale na krótko, żeby dzieci nie zmarzły za bardzo. Odpowiedz Link
socka2 Re: ooo słoneczko :-) 23.05.09, 13:38 a u nas upal taki, ze do domu zwialam, zeby sie ochlodzic. dzisiaj dzieciaki mialy jakas impreze w parku, myslalam, ze zejde, cienia szukalismy wszyscy - dobrze, ze wody i lodow bylo pod dostatkiem Odpowiedz Link
jkk74 socka!!! weź ty mnie nie denerwuj nooo 23.05.09, 13:44 bo się zbiorę i przyjadę i dostaniesz po tyłku... ja tu stękam bo zimno, bo buro, bo smętnie, ja... JA... JA!!! ta która może zawsze mieć 45 stopni w cieniu!!! się obrażę na ciebie... zobaczysz... wredna maglownico... Odpowiedz Link
socka2 Re: socka!!! weź ty mnie nie denerwuj nooo 23.05.09, 13:46 jkk pedz na okecie i przylatuj. masz pewny co najmniej tydzien upalow (wg prognoz) i nie zapomnij mi piwka polskiego przywiezc sie nie obrazaj, jak u was upaly w kwietniu-maju byly, to u nas zimnica Odpowiedz Link
jkk74 Re: socka!!! weź ty mnie nie denerwuj nooo 23.05.09, 13:47 Socka a gdzie ty tak KONKRETNIE siedzisz? tak z ciekawości pytam Odpowiedz Link
socka2 Re: socka!!! weź ty mnie nie denerwuj nooo 23.05.09, 13:48 i nie obiecuj tego dawania po tylku, bo pewnie i tak nic z tego nie bedzie obiecanki-cacanki Odpowiedz Link
socka2 Re: socka!!! weź ty mnie nie denerwuj nooo 23.05.09, 13:50 pl.wikipedia.org/wiki/Potenza jak znasz wloski, to tam wiecej info Odpowiedz Link
bernimy Re: ale pogoda... 23.05.09, 13:42 Nooo, ale pogoda, zajefajna! Cały tydzień czekam na rodzinny weekend (pierwszy od 10 m-cy chyba) a to doopa! Ale się chyba przejedziemy gdzieś brum brum, jak się córcia obudzi, bo na spacer po chorobie w taką pogódkę nie wyjdziemy Odpowiedz Link
mearuless hehhe 23.05.09, 13:56 o to juz sie ubieram mam zabrac jakies piwko??? a moze po racuchu???? Odpowiedz Link
jkk74 Re: hehhe 23.05.09, 13:59 Mea a proszę Cię bardzo... jak masz chęć na piwko to ja polecę - sklep mam blisko ooo i to drożdżowe zabierz ps. ty żartujesz ale ja poważnie piszę... do jutra wieczorem jestem w domu sama z młodym... Odpowiedz Link
socka2 Re: hehhe 23.05.09, 14:02 no to przyleccie obie tutaj, dzieciaki mozecie wziac ze soba. piwo i owszem, racuchy - chyba wole cos na slono Odpowiedz Link
mearuless Re: hehhe 23.05.09, 14:05 moja ewka ma paszport tylko do 6 sierpnia wlasnie sprawdzilam, wiec jakies zagraniczne wycieczki to tylko do tego czasu... szkoda, myslalam ze w pod koniec sierpnia gdzies uciekne stad z dziewczynkami a tu znowu trzeba wyrabiac paszpotry.... Odpowiedz Link
deela Re: hehhe 23.05.09, 14:49 jkk a wiesz co ze mam chec wpasc? tak za 1,5 h max za dwie jak ci nie bedzie przeszkadzalo? mlody mi sie kimnal ale za dugo mu nie dam pospac zeby w nocy nie robil afer tylko co mam przyniesc? ciastka jakies? najlepie bo mi sie lazic nie chce na godzine troche odreaguje se pogadamy a mlodziez sie dogada jakos tylko wez mi adres wrzuc na priv bo ja tylko pamietam nazwe ulicy (jak sie nie pomyle) to ulica na M odchodząca od ulicy co to telewizja tam jest? Odpowiedz Link
edycja_kopiuj_wklej Re: ale pogoda... 23.05.09, 14:54 Pewnie moglabym wpasc do Ciebie, bo w miare niedaleko mieszkam, kolo Galerii. Ale corka po porannym graniu na minimini zazdala, ze chce isc do "galerii kotow" obejrzeć rybki. A ile to twoje ma wieku, bo nie kojarze z watkow (moja 3 lata) Jakas godzine temu wyszlismy na rower, zainm zdazylismy zjechac na dol to lunelo Ale widze znowu slonko cos probuje wyjsc Odpowiedz Link
jkk74 Re: ale pogoda... 23.05.09, 15:06 Mój syn ma 5,5 teraz... jak będziecie jeździć to zapraszam albo i bez jeżdżenia... może i deela wpadnie to pogadamy sobie a może i Mea się da namówić Odpowiedz Link
edycja_kopiuj_wklej Re: ale pogoda... 23.05.09, 15:24 Aaaa. juz umylam wlosy, ale teraz o nawt slimaka by bylo zal wygonic na dwor Aaaaaa.... lejeeee Odpowiedz Link
mearuless Re: ale pogoda... 23.05.09, 15:36 ja bardzo chetnie tylko ze: 1. jutro olka ma rocznice komunii 2. nie ma butow wiec smigam do ccc 3. w tej chwili jest indokrynowana tz poszla do spowiedzi a nastepnie odbebnia msze do 17 4.ewA MA katar- wiec byscie byly zle ze zagraza waszym dzieciom i bardzo mi przykro buuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
jkk74 Re: ale pogoda... 23.05.09, 15:44 Eee mój Tomek zaglucony w wyniku przyjmowania mucosolvanu, więc ja bym się nie obraziła Ale ale... co się odwlecze to nie uciecze Odpowiedz Link