pati.kowalska1 09.06.09, 21:32 uprzejmie donoszę, że ajike to niezła laska jest: drobniutka, szczuplutka o rozbrajającym uśmiechu mój syn (2,5 roku) też zachwycony, połowę drogi powrotnej krzyczał: "gdzie jesteś moja nowa ładna ciocio???" Aga, dzięki wielkie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bernimy Re: wątek obgadujący ajike :P 09.06.09, 22:00 O proszę! Tak właśnie myślałam, że tak będzie i się baby w końcu umówią Pati, ale tu u nas takie miłe wąciki brania nie mają Jakbyś tak jednak zechciała obgadać Ajike i poporównywała to może by poszło w górę Odpowiedz Link
ajike pati.kowalska1 10.06.09, 08:45 O ty babo jedna! Uspokój się! Jak wrócisz to dam ci popalić! Zobaczysz! Swoją drogą tyle komplementów od Ciebie dostałam (smsy), że aż uśmiecham się do telefonu. Dziękuję Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: pati.kowalska1 10.06.09, 08:47 bernimy ma rację. Ten wątek ma szansę dostać medal za nudę tygodnia Tylko same ochy i achy. Napisz chociaż, że może brwi miała niewyregulowane, albo spodnie niedoprasowane. od razu byłoby ciekawiej Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: pati.kowalska1 10.06.09, 09:38 asia, nie mogę!!! bo cała była IDEALNA! a jeśli zachwycił się mój syn to na prawdę musi być niezła! uwierzcie! a teraz teksty pretendujące do nudy tygodnia: ach och och och ach ach Odpowiedz Link
babowa Re: pati.kowalska1 10.06.09, 09:44 teraz teksty pretendujące do nudy tygodnia: > ach > och och och > ach ach te teksty to raczej na wątek mocno nocny Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: pati.kowalska1 10.06.09, 10:09 wątek nocny brzmiałby: "oh my God, yes, more!" Odpowiedz Link