cudko1 17.06.09, 20:40 do czytania ofkors, bo skonczyłam sage o wampirach i wilkołakach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slimakpokazrogi Re: co nastepnego polecacie???? 17.06.09, 20:45 ja gorąco polecam Jacka Piekarę cykl o Słudze Bożym - jak dla mnie wymiata. A, i czytałam jeszcze coś , co jest mega podobne do Zmierzchu jak dla mnie, tylko, że o duchach (też o nastolatkach i dla nastolatków) - Meg Cabot cykl Pośredniczka. Odpowiedz Link
jk3377 Re: co nastepnego polecacie???? 17.06.09, 20:47 mam w kolejce 'gargulca' ponoc ekstra. i jak zawsze zapraszam na MOLE;-p Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: co nastepnego polecacie???? 17.06.09, 20:50 o tym inkwizytorze? no jak dla mnie to wymiata to za mocno powiedziane, ale to rzecz gustu. Cudko saga o wiedzminie jesli nie czytalas Odpowiedz Link
cudko1 Re: co nastepnego polecacie???? 17.06.09, 21:23 wiedzmin przeczytany choć dawno - - Sex & Drugs & Rock & Roll! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: co nastepnego polecacie???? 17.06.09, 22:11 to wladce pierscieni i silmarilion i hobbita niekoniecznie w tej kolejnosci. nie sugerowac sie filmem tez radze. ksiazka to cos innego. mimo wszystko...zreszta hobbita i silmarilion nie sfilmowali serie o nekromantach- sabriel, lirael, abhorsen tyz mozna- do rzeczy, dla mlodziezy, ale jednak jednak... sage o wampirach- ann rice i seria o ksiezniczce serie o ksiezniczne lykam na raty. w calosci nie da sie martwy az do zmierzchu- ksiazka na podstawie ktorej nakrecono czytsa krew jesli ktos ogladal... jest tego jakies 8 czesci na polski przetlumaczona na razie pierwsza jakos tak w tym roku ma byc druga..zacieram rece lubie sookie ponadto co roku odswiezam zabic drozda boskie sekret siostrzanego stowarzyszenia yaya tak na szybko Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: co nastepnego polecacie???? 17.06.09, 20:51 o wiedżminie to nawet nie pomyślałam, bo to staroć, ale fakt, super. Tylko tzreba zacząć od opowiadań (ja pierwsze jeszcze w Fantastyce czytałam) Odpowiedz Link
aniuta75 Re: co nastepnego polecacie???? 17.06.09, 21:09 A o magach byś chciała? Pierwszy tom tak sobie wciąga, drugi już lepiej ale trzeci wymiata . Canavan Trudi: Gildia Magów, Nowicjuszka, Czarny Mag. Odpowiedz Link
attiya Re: co nastepnego polecacie???? 17.06.09, 21:15 ja to tam tylko historyczne czytam...teraz aktualnie książkę o arcyksięciu Franciszku Ferdynandzie Odpowiedz Link
deela Re: co nastepnego polecacie???? 17.06.09, 21:36 kroniki draginlance? ja wlasnie tluke od poczatku tj od historii blizniakow Odpowiedz Link
cudko1 deela 17.06.09, 21:43 hmmmm deela nie chce wyjsć na ignorantkę ale co to jest o czym to jest i w ogóle jakieś info poproszę p.s. Ty masz czas czytać? Odpowiedz Link
ma.malina Re: co nastepnego polecacie???? 17.06.09, 21:48 polecam Cejrowskiego - przeczytałam własnie Rio Anaconda i Gringo. Ubawiłam się do łez Odpowiedz Link
cudko1 Re: co nastepnego polecacie???? 17.06.09, 21:56 hmmmm a jak się ma to do tego, że facet mnie drażni nieprzeciętnie hmm chyba nie dam rady sam jego głos mnie wkurza i już słyszę go w głowie, to co dopiero przy czytaniu jego ksiązek Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: co nastepnego polecacie???? 17.06.09, 22:07 Wszystko, co popełnia Fannie Flagg (to ta od "Smażonych, zielonych pomidorów"). Odpowiedz Link
ma.malina Re: co nastepnego polecacie???? 17.06.09, 22:21 miałam tak sao jak ty , dopóki małż nie sprawił mi w prezencie tych książek - co jak co ale Cejrowski ma nieprzeciętne poczucie humoru. Od czasów fascynacji serią Nepomuckiej (też gorąco polecam) tak się nie uśmiałam . Lektura w sam raz jak na wakacje Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: co nastepnego polecacie???? 17.06.09, 22:35 cudko1 napisała: > hmmmm a jak się ma to do tego, że facet mnie drażni nieprzeciętnie > hmm chyba nie dam rady sam jego głos mnie wkurza i już słyszę go w > głowie, to co dopiero przy czytaniu jego ksiązek On swego czasu bardzo udzielał sie w radiu maryja, wieszając psy na żydach. Od tej chwili przestał dla mnie istnieć... Odpowiedz Link