Dodaj do ulubionych

Trzymajcie kciuki żebym wyszła z Tego cała

18.06.09, 09:53
Właśnie zbieram się do wykonania czegoś co będzie dla mnie wieeeeelkim
wyczynem!!! Także proszę o trzymanie za mnie kciuków żebym wyszła z tego cała
nie połamana !!! Zajmie mi to pewnie jakąś godzinkę więc długo kciuczyć nie
będziecie musiały wink
Z góry dziękuję Dobre Dusze big_grin
Obserwuj wątek
    • bernimy Re: Trzymajcie kciuki żebym wyszła z Tego cała 18.06.09, 09:55
      Trzymam mocno i mam nadzieję, że nie robisz pierogów tylko jest to
      ważna sprawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • ez-aw Re: Trzymajcie kciuki żebym wyszła z Tego cała 18.06.09, 09:55
      Chętnie potrzymam kciuki. Jednak chciałabym wiedzieć, o co chodzi smile
      • cura_domestica Dobra, nabrałam mocy 18.06.09, 09:57
        myślę że dam radę ;D Jak wrócę dam znać jak mi poszło big_grin
    • aniuta75 Re: Trzymajcie kciuki żebym wyszła z Tego cała 18.06.09, 09:56
      Zabrzmiało tajemniczo suspicious.
      Trzymam!
      • agik82 Re: Trzymajcie kciuki żebym wyszła z Tego cała 18.06.09, 09:57
        trzymam mocno!
    • madameblanka Re: Trzymajcie kciuki żebym wyszła z Tego cała 18.06.09, 09:59
      no to ja też trzymam a ciekawość mnie spala jak cholera.
    • ez-aw Re: Trzymajcie kciuki żebym wyszła z Tego cała 18.06.09, 10:08
      Nie powiedziałaś o co chodzi, ale nie jestem wiśnia. Trzymam mocno smile
      • asiaiwona_1 Re: Trzymajcie kciuki żebym wyszła z Tego cała 18.06.09, 10:45
        cura, ale ty w cionży to co ty za wyczyny chcesz robić co???
        • ez-aw Zgadujemy co robi Cura 18.06.09, 11:09
          Ja obstawiam egzamin na prawo jazdy.
          Albo sprawę w urzędzie.
          • asiaiwona_1 Re: Zgadujemy co robi Cura 18.06.09, 11:10
            ja obstawiam, że wodę na herbatę pierwszy raz gotuje big_grin
          • bernimy Re: Zgadujemy co robi Cura 18.06.09, 11:10
            Jeszcze mocno trzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • cura_domestica Oznajmiam , że jestem cała i nie połamana 18.06.09, 11:45
              i wszystkim obecnym tutaj stawiam wedle życzenia big_grin
              Myślałam, że będzie to trudniejsze, a może to te Wasze kciuki mi pomogły wink

Po pierwsze mój wątek miał na celu trzy osiągnięciawink
              1. Pomyślałam sobie ,że mogę stać się tak popularna jak morgen wink
              2. Jeśli mi się nie uda , to nagrodę tygodnia za najdurniejszy wątek mam
              murowaną i nikt mnie nie wygryziewink
              3. I najważniejsze- idę dziś do mojego przystojnego gina wink i z moim olbrzymim
              brzuchem ogolić grażynkę i zrobić sobie pedicure jest wyczynem niesamowitym ,
              ale dzięki Wam mi się to udało big_grin <lizulizu>

Asia! Myślałam, że jak na forumowego monka przystało, nie będziesz miała problemu wink
              • asiaiwona_1 cura 18.06.09, 11:52
                ty mnie od monków nie wyzywaj. To mój małż na studiach miał ksywkę
                monkey, a jego brat (mój "ulubiony" szwagier monk).
                I jak ja mam mieć czas na rozgryzanie twoich zagadek jak ja
                się muszę na gwałt pakować i jeszcze ciuszki dla dziecia poprać i
                poprasować. Już miejsca na suszarce nie mam, a do soboty musi mi
                wszystko wyschnąć.
              • bernimy Re: Oznajmiam , że jestem cała i nie połamana 18.06.09, 11:53
                to jaaaaaaaaaaaaaaaaa trzymałam kciuki za golenie Twej grażynki???
                Czy Cię kobieto pokręciło??????
                • asiaiwona_1 Re: Oznajmiam , że jestem cała i nie połamana 18.06.09, 12:00
                  bernimy napisała:

> to jaaaaaaaaaaaaaaaaa trzymałam kciuki za golenie Twej grażynki???
                  > Czy Cię kobieto pokręciło??????

bern - a ty nie wiesz jakie to trudne w ciąży i niebezpieczne?
                • cura_domestica Re: Oznajmiam , że jestem cała i nie połamana 18.06.09, 12:00
                  bern, ale jak mi to świetnie poszło wink <lizulizu>
                  • asiaiwona_1 Re: Oznajmiam , że jestem cała i nie połamana 18.06.09, 12:06
                    cura_domestica napisała:

> bern, ale jak mi to świetnie poszło wink <lizulizu>
                    >

wrzuć zdjęcie to ocenimy big_grinbig_grinbig_grin
                    • cura_domestica wieeeeeedziałam 18.06.09, 12:08
                      że będziecie chciały zdjęcie big_grin yyyyyyyyyyyyyy..... baterie w aparacie mi padły uncertain
                      • bernimy Re: wieeeeeedziałam 18.06.09, 12:15
                        To ładuj ładuj, kochana, poczekamy bo my cierpliwe, hahahahahaha big_grin
              • madameblanka Re: Oznajmiam , że jestem cała i nie połamana 18.06.09, 12:20
                > 1. Pomyślałam sobie ,że mogę stać się tak popularna jak morgen wink

eeee proponuje wejść w wątek bernimy o krytykowaniu czyiś wątków, a zobaczysz
                kto tu jest popularny, dodam podpowiedź: głaszczą sie i przytulajątongue_out
                • cura_domestica madam 18.06.09, 12:22
                  przecie ja tu też wszystkim dupeczki liżę a one mnie nawet do przyjaciół nie
                  chcą dodać sad
                  • bernimy Curo! 18.06.09, 12:26
                    Nie mogę dwa razy dodawać, choćbym nie wiem jak się starała!?!
                  • agusia79-dwa cura normalnie wysłałam ci zaproszenie 18.06.09, 13:30

• cura_domestica agusia dzięki ;) zaproszenie przyjęte :) 18.06.09, 13:45
                      bo jakby miało być inaczej , ale na drugi raz kciuki trza trzymać co by kura się
                      nie pochlastała tongue_out
                • bernimy Re: Oznajmiam , że jestem cała i nie połamana 18.06.09, 12:27
                  "eeee proponuje wejść w wątek bernimy o krytykowaniu czyiś wątków, a
                  zobaczysz kto tu jest popularny, dodam podpowiedź: głaszczą sie i
                  przytulają"
                  mam nadzieję, że to tak z przymróżeniem oka było wink
                  • madameblanka Re: Oznajmiam , że jestem cała i nie połamana 18.06.09, 12:31
                    a dlaczego miało być z przymróżeniem....
                    przecie jesteśta popularne, no tak czy niesmile
                    • bernimy Re: Oznajmiam , że jestem cała i nie połamana 18.06.09, 12:39
                      w danym momencie i wąciku tak bywa, przecież ja też nieraz widzę
                      jakieś dialogi, zależy od dnia big_grin
                • tabakierka2 Re: Oznajmiam , że jestem cała i nie połamana 18.06.09, 12:28
                  madameblanka napisała:

> > głaszczą sie i przytulajątongue_out
                  >
                  >

i śpiewamy z podziałem na głosysuspicious
                  • cura_domestica Re: Oznajmiam , że jestem cała i nie połamana 18.06.09, 12:30
                    Śpiewam tylko na czacie a poza tym tabakierka podzieliłaś wszystkie role i dla
                    mnie już nic nie zostało wink
                    • tabakierka2 Re: Oznajmiam , że jestem cała i nie połamana 18.06.09, 12:31
                      w chórku śpiewaszsmile
                      tylko asiowa śpiewa 'nawias'smilebig_grin
                      • asiaiwona_1 Re: Oznajmiam , że jestem cała i nie połamana 18.06.09, 13:53
                        tabakierka2 napisała:

> w chórku śpiewaszsmile
                        > tylko asiowa śpiewa 'nawias'smilebig_grin

A tak właściwie to czemu ja nawias śpiewam???? Czy jajakiś nawias
                        społeczny jestem czy cuś?
                        • tabakierka2 Re: Oznajmiam , że jestem cała i nie połamana 18.06.09, 13:54
                          asiaiwona_1 napisała:

> A tak właściwie to czemu ja nawias śpiewam???? Czy jajakiś nawias
                          > społeczny jestem czy cuś?

no ja dlaczego?
                          no bo to fajne rola...takie echo robiszsmile
                          a nie fajny nawias?
                          jak chcesz to możesz solówkęsmile
                        • cura_domestica Re: Oznajmiam , że jestem cała i nie połamana 18.06.09, 13:59
                          Asia! ale Ty tam śpiewasz tylko "naaaaaaaaawiaaas" a nie to co w nawiasie , żeby jasność była tongue_out
                  • madameblanka Re: Oznajmiam , że jestem cała i nie połamana 18.06.09, 12:34
                    wchodze na magiel i patrze 169 postów /w wątku/, myśle o kurwa ale sie dzieje. A
                    one sie całują!! I śpiewają!
                    • tabakierka2 Re: Oznajmiam , że jestem cała i nie połamana 18.06.09, 12:36
                      a ja się realizuję jako mediator rodzinnysuspicious

też śpiewasz?suspicious
                      dołącz do chórkubig_grin
                      • madameblanka Re: Oznajmiam , że jestem cała i nie połamana 18.06.09, 12:38
                        > dołącz do chórkubig_grin

to zależy kto dyrygujetongue_out
                        • tabakierka2 Re: Oznajmiam , że jestem cała i nie połamana 18.06.09, 12:40
                          madameblanka napisała:

> > dołącz do chórkubig_grin
                          >
                          > to zależy kto dyrygujetongue_out
                          >

no wiadomosuspicious
                          JAbig_grin
                          Ale mogę fuchę odstąpić, bo coś słabo idą te śpiewytongue_out
                          • madameblanka Re: Oznajmiam , że jestem cała i nie połamana 18.06.09, 12:43
                            prawdopodobnie dobrze śpiewam jak wypije, tańcze też nieźlebig_grin
                            • tabakierka2 Re: Oznajmiam , że jestem cała i nie połamana 18.06.09, 12:52
                              my nie tańczymy do tej piosenki, bo to liryczna pieśń jestindifferent
                              i my się do niej bujamysmile
                    • bernimy Re: Oznajmiam , że jestem cała i nie połamana 18.06.09, 12:37
                      To chyba lepiej, niż jakby miały mięchem rzucam czy czymkolwiek big_grin
                      • madameblanka Re: Oznajmiam , że jestem cała i nie połamana 18.06.09, 12:41
                        właśnie dlatego że tak myślałam to weszłam, bo wczoraj mnie jedna osoba spieniła
                        i już byłam bliska wyrzucenia z siebie co myśle. Toteż weszłam teraz i myślałam
                        że "osoba" wojuje /skoro tyle posów/ to nie odmówie riposty. A tu kuźwa patrze
                        nie mam nawet za kim stanąć wszystkie te jędze co sie kłócą lubię. I jeszcze sie
                        miziajątongue_out
                        • bernimy Re: Oznajmiam , że jestem cała i nie połamana 18.06.09, 13:35
                          I nie podłączyłaś sie do miziania??? Ech, ale straciłaś!
                    • cura_domestica Re: Oznajmiam , że jestem cała i nie połamana 18.06.09, 12:37
                      też się zdziwiłam i jeszcze się przepraszały wink ale wódki chyba jeszcze nie
                      stawiały także spodziewajmy się ,że ilość wpisów wzrośnie maksymalnie big_grin
              • deela Re: Oznajmiam , że jestem cała i nie połamana 18.06.09, 13:00
                > 3. I najważniejsze- idę dziś do mojego przystojnego gina wink i z moim olbrzymim
                > brzuchem ogolić grażynkę i zrobić sobie pedicure jest wyczynem niesamowitym ,
                > ale dzięki Wam mi się to udało big_grin <lizulizu>
                hahaha
                WIEDZIALAM, ze to o to chodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • agusia79-dwa Re: Oznajmiam , że jestem cała i nie połamana 18.06.09, 13:33
                  kciuków nie trzymałam, ale cieszę się, że grażynka cała i nie
                  będziesz musiała pokazywać plastrów, zdjęć nie chcę oglądać.

i idę spojrzeć do wątku bernimy
                  • bernimy Re: Oznajmiam , że jestem cała i nie połamana 18.06.09, 13:35
                    zapraszam, piewszy powyżej 10 wpisów, hurrrrrra big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka