deprim6 18.06.09, 12:58 ....peeling i mleczko do demakijażu.Dotąd używałam nivea i loreal ale mi sie juz znudziły polećcie cos laski.Dzisiaj cos chce po pracy kupić. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellious Re: potrzebuje 18.06.09, 13:01 Peeling to ja enzymatyczny z Daxa mam, po mechanicznych mam rylo jak pijaczyna Polece z czystym sumieniem, jesli delikatna cere masz. Mleczko mam ziaja do cery naczynkowej, ale jeszcze polecic nie moge, bo nabylam wczoraj. Wczesniej mialam ziaja calma HCL i byml sredni Odpowiedz Link
deprim6 Re: potrzebuje 18.06.09, 13:06 hihi właśnie o ziaji myslałam (tym z calcium czy jakos tam)ale jak kiepski to moze inny,A mleczko z daxa chętnie spróbuje to enzymatyczny jakis jeden rodzaj jest???? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: potrzebuje 18.06.09, 13:07 zrób sobie naturalny peeling z cukru i oliwki dla dzieci Odpowiedz Link
hellious Re: potrzebuje 18.06.09, 13:19 Enzymatyczny to peeling, nie mleczko A ile rodzajow ich to nie wiem Wzielam ten, co byl W ogole jakos lubie daxa, maja rewelacyjne maseczki w saszetkach. Kosztuje taka saszetka cos kolo 1,50 zl a starcza na trzy razy Ze slodkich migdalow jest rewelka Odpowiedz Link
ceres9 Re: potrzebuje 18.06.09, 15:06 lierene-peeling gruboziarnisty tusz zmywam plynem do demakijazu garniera gebe myje pianka pharmaceris T wsio polecam Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: potrzebuje 18.06.09, 13:13 polecam płyn do demakijazu ten: sklep.vea.pl/product_info.php?products_id=2175 a peeling jak dla mnie najlepszy jest robiony samemu z kawy Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: potrzebuje 18.06.09, 13:14 jeszce co do tego płynu, to może on i drogi, ale b.wydajny. wystarczy 2 kropelki na wacik na oko. Naprawde. A skóra po nim jest wspaniale delikatna jak u niemowlaczka Odpowiedz Link
lady_nina Re: potrzebuje 18.06.09, 13:29 a tego Lancome nigdy nie mialam - ale moze sprobuje skoro polecasz. Ja za to polecam Dior'a Magique Cleanising Gelee. http://alejka.pl/magique_200_ml.html tez drogi, ale wydajny (ma pompke) i skuteczny. No i jak nazwa wskazuje ma konsystencje zelu - dla mnie wazne, bo nie zostawia tlustego filtra Odpowiedz Link
deprim6 Re: potrzebuje 18.06.09, 13:14 madame_zuzu napisała: > polecam płyn do demakijazu ten: > sklep.vea.pl/product_info.php?products_id=2175 > a peeling jak dla mnie najlepszy jest robiony samemu z kawy A jak robisz z kawy??? poproszę przepis Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: potrzebuje 18.06.09, 13:16 deprim6 napisała: > madame_zuzu napisała: > > A jak robisz z kawy??? poproszę przepis gdzieś latał przepis, ale do twarzy lepiej z cukru (cukier +oliwka dla dzieci), bo ten kawowy może podrażnić buzię. Odpowiedz Link
bernimy mleczko 18.06.09, 13:26 od początku ludzkości stosuję Johnson's 3w1, the best of the best. Ważne, że nie rozmazuje i nie piecze, a mam wrazliwe oczy! Peelingi jeśli w ogóle używam to jaki tam popadnie Odpowiedz Link