alesio23 25.06.09, 21:51 chodzi mi i jakiś suplement czy cus. albo jakies ziloa moża, nie wiem... żeby mi się w końcu zachciało tak bardzo jak teraz mi się nie chce(nie, nie chodzi o seks świntuchy) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cosa_nostra_77 Re: co daje pałera?? 25.06.09, 21:56 idz do najblizszej dyskoteki i wypatrz ta osobe, ktora czesto wymienia uscisk reki zarowno z kobietami jak i mezczyznami Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: co daje pałera?? 25.06.09, 21:54 Chyba żeń szeń ma takie właściwości. Ale nie wiem Najlepiej poszukaj takich ziół w internecie Albo możesz zapytać się w aptece lub sklepie zoelarskim -- Klikniesz to znikniesz... Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: co daje pałera?? 25.06.09, 22:28 cosa ty demoralizatorze jeden jak to mowią Bog stworzył, diabeł opętał a co d pytania autorki, to polecam picie regularnie zelaza ( np. pluszzza musujacego) i zakupienie sobie Guarany w tabletkach w aptece. na guaranie jechałam przez całe studia daje rade Odpowiedz Link
cosa_nostra_77 Re: co daje pałera?? 26.06.09, 11:50 eee tam demoralizotorze, pytala to odpowiadam, na studiach to amfa najlepsza Odpowiedz Link
ez-aw Re: co daje pałera?? 25.06.09, 23:02 A na co to? Jak się dużo uczyłam i potrzebowałam koncentracji, to brałam BodymaxPlus z apteki + jakiś redbulls + czekolada. Sprawia że długo trzymasz się na nogach i jesteś w pełni sprawna = świetna koncentracja. Odpowiedz Link
agulala Re: co daje pałera?? 26.06.09, 10:33 Jak nie byłam w ciąży to mi pomagał codziennnie Pluszzzzz Active - bez niego ani rusz Odpowiedz Link