hellious 02.07.09, 13:45 Moj mlody czesto macha glowa jak szalony. Czasem przed zasnieciem. Zaczelo sie to jakos niedawno. Czemu/po co on to robi? Strasznie mnie to irytuje i lekko niepokoi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellious Re: Jeszcze jeden problem dzieciowy 02.07.09, 14:02 Wasze tak nie robily? to chyba sie wybierzemy do lekarza... Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Jeszcze jeden problem dzieciowy 02.07.09, 14:03 ale co znaczy 'macha'? tak jak w chorobie sierocej? kiwa się? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Jeszcze jeden problem dzieciowy 02.07.09, 14:07 a może dla zabawy tak robi? albo moze mieć coś z uchem/uszami tudzież inne błędnikowe sprawy. Odpowiedz Link
hellious Re: Jeszcze jeden problem dzieciowy 02.07.09, 14:08 hmm, ale jakby mial z blednikiem cos, to chyba i z rownowaga, a z tym problemu nie ma. Odpowiedz Link
lidia341 Re: Jeszcze jeden problem dzieciowy 02.07.09, 14:35 mój też swego czasu czasu tak robił. Odpowiedz Link
polinkaz Re: Jeszcze jeden problem dzieciowy 02.07.09, 14:13 Mój tak robi... i syn koleżanki też. Też mnie najpierw martwiło, teraz już wkurwia...ale to u nich forma zabawy/rozładowania (?) Nic z tym nie robię (na razie ) Tylko mój to trochę nadpobudliwy (moja diagnoza ) Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Jeszcze jeden problem dzieciowy 02.07.09, 14:14 a może go to bawi, ze świat mu wiruje? Takie maluchy koło 2 r.ż podobno umierają ze śmiechu jak mogą się pokręcić w kółko Poobserwuj go jeszcze, a słyszy dobrze? Odpowiedz Link
hellious Re: Jeszcze jeden problem dzieciowy 02.07.09, 14:15 heh, czasem az za dobrze Nie no, ogolnie jest ok, tylko to wqrwiajace krecenie glowa... No wqrwiajace to, strasznie Odpowiedz Link
kasia111177 Re: Jeszcze jeden problem dzieciowy 02.07.09, 14:21 Może w ten sposób się uspokaja, wycisza przed snem? Mój starszy gryzł sobie rękaw piżamy zanim zasnął, to była forma rozładowania napięcia nerwowego, może tutaj jest podobnie? Odpowiedz Link
grave_digger Re: Jeszcze jeden problem dzieciowy 02.07.09, 14:24 na bank się tak uspokaja. a długo tak robi? - chodzi, czy przed snem długo tak robi. i po co od razu do lekarza. sama jesteś najlepszą obserwatorką i jeśli nic cię nie nie pokoi oprócz tego to na pewno wszystko all right. Odpowiedz Link
caffe_mocca Re: Jeszcze jeden problem dzieciowy 02.07.09, 14:25 No ale chyba ja NIEPOKOI skoro pyta, prawda? Odpowiedz Link
caffe_mocca Re: Jeszcze jeden problem dzieciowy 02.07.09, 14:26 ok, nie doczytałam ze "oprócz tego" sorki Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Jeszcze jeden problem dzieciowy 02.07.09, 15:48 moj tez tak robi i sie przy tym smieje jak glupi do sera- zabawa taka Odpowiedz Link