magiczna_marta 02.07.09, 16:03 Wlasnie w Wydarzeniach powiedzieli. Po chuj trzymac takie zwierzeta w domu, kurwa nie zrozumiem tego!!! W akwarium w salonie trzymali i uciekl, nosz w dupe jebani! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-dzwoni Re: Pyton udusil 2latke! 02.07.09, 17:50 dwa zdania a 4 przekleństwa. Wyrazić swoje emocje można poprzez emotikony.../ Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Pyton udusil 2latke! 02.07.09, 20:27 Moj post, moj sposob wyrazania emocji, nie podoba sie to wara! Odpowiedz Link
mathiola Re: Pyton udusil 2latke! 02.07.09, 21:45 ja tam widzę 3 przekleństwa i 1 dupę. Jaki emotikon wyraża słowo "kurwa"? A o sprawie się nie wyrażę, bo musiałabym bardziej i dosadniej... Odpowiedz Link
doral2 Re: Pyton udusil 2latke! 03.07.09, 00:03 mama-dzwoni napisał: > dwa zdania a 4 przekleństwa. Wyrazić swoje emocje można poprzez emotikony.../" bo to takie forum, gdzie można. i to takie forum, gdzie nie ma obowiązku uczestniczenia, więc jeśli ci nie pasuje to nie zatrzymujemy na siłę. w kwestii zasadniczej - taki wąż co by udusił 4-latkę nie ucieknie niepostrzeżenie, bo to już musi być kawał gada i rodzice musieliby być ślepi i głusi, żeby tego nie zauważyć. albo pijani w dym. wyczuwam tu sensację na miarę sezonu ogórkowego. wiem, bo miałam w domu 5 węży. w tym pytona. Odpowiedz Link