tabakierka2 22.07.09, 08:28 śmiercią naturalną? coraz mniej wątków z sensem, coraz mniej wypowiedzi... Umieramy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bernimy Re: Czy forum umiera? 22.07.09, 08:31 Nieeeeeeeeeeeeee, odpoczywamy Choć nie ukrywam, że z pewnych powodów, niezbyt chce mi się wyzewnętrzniać na forum otwartym i dlatego w pewne wątki nie wchodzę, za co z góry przepraszam Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: Czy forum umiera? 22.07.09, 08:33 nie, przysypiamy, moim zdaniem ZI na topie, a że pochłania dużo czasu to i magiel zaniedbany. na ten przykład...kiedy czytałaś jakiś post cudaka? a wcześniej jaki? widzisz częstotliwość pisania teraz a kiedys? takie życie Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Czy forum umiera? 22.07.09, 08:34 bo cudak siedzi na ZI - widziałam ją na forum ZI chyba jednak nadchodzi koniec magla Odpowiedz Link
ez-aw Re: Czy forum umiera? 22.07.09, 08:36 Mam nadzieję ze to nie agonia, tylko wakacje. Ze ludzie wrócą wypoczęci i będą pisać A teraz upały, każdy ucieka nad wodę. Nie chce się ludziom pisać Odpowiedz Link
e.logan Re: Czy forum umiera? 22.07.09, 08:39 My sie wydaje ze to tez zasluga wakacji.I po wrzesniu odzyje na nowo. Sporo z nas jak juz ma wolny czas i wykroi go to spedza na dorze z dziecmi, badz na ogrodowych szalenstwach .CZyt grilach. SAmej mnie tu o wiele mniej bo wprowadzam zmiany w zyciu bo chce by mnie przestalo telepac. Wierze ze mi sie uda a wam zycze duzo slonka i udanych wakacji. Odpowiedz Link
eyes69 A jaka u Ciebie pogoda? 22.07.09, 08:39 Bo wydaje mi sie, ze internet u wiekszosci z nas przegrywa z ladna pogoda. Nie ma co siedziec w domu caly dzien i stukac w klawiature. Jest co robic. Ja wlasnie niedawno wrocilam i moze nawet pojde spac. Odpowiedz Link
karra-mia Re: Czy forum umiera? 22.07.09, 08:42 Rysa okres urlopowu, słońce za oknem, zachwyt ZI, więc mamy lekki zastój, ale po wakacjach wróci wszystko do normy zobaczysz Odpowiedz Link
aurinko Re: Czy forum umiera? 22.07.09, 08:43 Nie zwalałabym winy na ZI, ani na pogodę. Chociaż zapewne kilka osób wyjechało na urlopy ale jednak nie większość. Mi się zbytnio nie chce pisać, bo najzwyczajniej nie mam ochoty po raz kolejny czytać popisów deeli czy deprim; a do czytania ciężko coś ciekawego wyłowić spośród bezsensownych, naciąganych bluzgów. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Czy forum umiera? 22.07.09, 09:14 aurinko napisała: > > Mi się zbytnio nie chce pisać, bo najzwyczajniej nie mam ochoty po raz kolejny > czytać popisów deeli czy deprim; A kto Ci każe? przecież można czytać, to, co Cię interesuje. a do czytania ciężko coś ciekawego wyłowić spo > śród bezsensownych, naciąganych bluzgów. Mnie bardziej zastanawia dlaczego osoby, które ciągle narzekają na taki czy siaki poziom magla/wypowiedzi/postów same nie założą C I E K A W E G O postu? skoro brakuje mi ciekawych wypowiedzi/postów, to staram się takie zakładać, a nie wchodzę, żeby marudzić jakie płytkie i nudne tu wypowiedzi. Odpowiedz Link
aurinko Re: Czy forum umiera? 22.07.09, 09:23 tabakierka2 napisała: > A kto Ci każe? przecież można czytać, to, co Cię interesuje. Wspominałam o pisaniu a nie o czytaniu. Ale faktycznie, mogę w ogóle nie pisać i czytać tylko to, co mnie interesuje. > a do czytania ciężko coś ciekawego wyłowić spo > > śród bezsensownych, naciąganych bluzgów. > > Mnie bardziej zastanawia dlaczego osoby, które ciągle narzekają na > taki czy siaki poziom magla/wypowiedzi/postów same nie założą C I E > K A W E G O postu? skoro brakuje mi ciekawych wypowiedzi/postów, to > staram się takie zakładać, a nie wchodzę, żeby marudzić jakie > płytkie i nudne tu wypowiedzi. No jak wyżej - pisałam, że "Mi się zbytnio nie chce pisać, bo najzwyczajniej nie mam ochoty po raz kolejny czytać popisów deeli czy deprim". (chodziło tu o bezsensowne wtrynianie bluzgów i wyzwisk w odpowiedzi na post). Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Czy forum umiera? 22.07.09, 08:44 zdecydowanie wakacje. ja tez za chwilę jadę i będę na pewno mniej pisać Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Czy forum umiera? 22.07.09, 09:02 ja też myślę, że to wina wakacji. Dni są ciepłe, długie to siedzimy na dworze. Myślę, że od września powoli wrócimy do dawnego magla. Odpowiedz Link
jkk74 Re: Czy forum umiera? 22.07.09, 09:09 wakacje... stanowczo wakacje... ja teraz od soboty będę nieobecna przez dwa tygodnie wrócimy z wojaży z nowymi spostrzeżeniami, wkurzone, wściekłe, zdegustowane, niezadowolone, zniesmaczone, zbulwersowane, bezradne... i wszystko to przelejemy na forum szukając rady, zrozumienia, wsparcia, potwierdzenia naszych decyzji... myślę że ok połowy sierpnia zrobi się tu gęściej i poważniej a póki co proszę trzymać kciuki cobym pogodę miała Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Czy forum umiera? 22.07.09, 09:12 jkk a gdzie ty się wybierasz? W Polskę, czy na zagraniczne wojaże? Odpowiedz Link
kama_msz Re: Czy forum umiera? 22.07.09, 09:13 a ja myślę, że początkowy zachwyt czymś nowym minął - i tak jak kiedyś była nadprodukcja i 1000% normy, to teraz jest tu ruch jak na każdym normalnym forum - no, może trochę mniejszy, bo części dziewczyn nie ma. Odpowiedz Link
jkk74 Re: Czy forum umiera? 22.07.09, 09:21 Asiu gdybym jechała zagramanice to nie prosiłabym o trzymanie kciuków w kwestii pogody tradycyjnie, jak co roku, wybywamy do Jastarnii... mamy tam swoją stałą kwaterkę... moje dzieciaczki już nie mogą się doczekać wyjazdu... Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Czy forum umiera? 22.07.09, 09:38 jkk74 napisała: > Asiu gdybym jechała zagramanice to nie prosiłabym o trzymanie kciuków w kwestii > pogody > No tak, faktycznie No to trzymam mocno kciuki za pogodę i za temperaturę wody w morzu - choć patrząc na moją młodą to lodowata woda nie jest przeszkodą Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Czy forum umiera? 22.07.09, 09:28 poza tym umiera, nie umiera.... na moim rówieśniczym postów jest tyle samo, a działa od września 2007 i nikt nie narzeka na umieranie.... Odpowiedz Link
margotka28 Re: Czy forum umiera? 22.07.09, 09:37 po części to wina wakacji, zauważcie, że na innych forach również ruch jakby nieco zmalał. A druga para kaloszy to fakt, że formuła magla jako alternatywy na ematki lekko się wyczerpała. W zasadzie to może nie tyle wyczerpała, co zmieniła. Bo magiel to nie alternatywa dla ematki. To zupełnie inne forum. I chyba dobrze Odpowiedz Link
doral2 Re: Czy forum umiera? 22.07.09, 21:52 ohoho!! ktoś tu o kaloszach wspomniał?? na każdym forum, prędzej czy później zaczynają się wątki o zwulgarnieniu forum, potem o jego nudności, i zastoju. na KAŻDYM forum tak jest. forum służy wymianie myśli, A NIE ZABAWIANIU ZNUDZONYCH OSÓB! chcecie czytać coś ciekawego na forum?? TO SAM/A ZAŁÓŻ CIEKAWY WĄTEK!! ament. komu formula forum lub jego wulgarność/nudność/prymitywizm/debilizm/i co tam komu na wątrobie leży/niepotrzebne skreślić - może z czystym sumieniem i bez pytania o zgodę forum opuścić. ament po raz drugi. Odpowiedz Link
doral2 Re: Czy forum umiera? 22.07.09, 21:58 aha, zapomniałam dopisać - jak wyjeżdżam, jak jest pogoda, jak jestem czym innym zajęta, jak nie mam czasu, jak jest upał, jak się opalam, pływam, ćwiczę, gotuję, jem, śpię, piszę dzieło wszech czasów, czeszę, szoruję pięty, kwaszę ogórki, piekę ciasto czy cokolwiek innego - to najzwyczajniej w świecie żadne forum mnie nie zatrzyma. i sądzę, że wiele innych osób ma tak samo. tylko, że wiele osób nie jest w stanie tego zakumać. ps. jutro ma być 30 stopni i słońce jak drut, zatem będę się opalać, mając forum w głębokim poważaniu i niestety, ale nikogo na forum zabawiać nie będę. Odpowiedz Link
ez-aw Re: Czy forum umiera? 22.07.09, 22:02 Doral - podoba mi się sposób w jaki to wyraziłaś. W pełni się zgadzam. Ja też jutro znikam na cały dzień Odpowiedz Link