hadasza84 14.10.03, 12:18 Czy ktos kiedys byl u niego? Jakie wrażenia? warto się wybrać? Co o nim myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandolia Re: pan Sanżerewski. 14.10.03, 12:31 Podziwiam trafność osądów Pana Sanżerewskiego i umiejętność odgadnięcia szczegółów znanych tylko nam, o których często z różnych powodów nie chce się mówić samemu. Ten człowiek po prostu czyta w innych jak w książce. Od niedawna wróży równiez z Tarota i z I-Ching. Seans 20-minutowy na Baśniowej to stanowczo za krótko;-) Kiedyś było to 30 minut i można było się nawypytywac do woli:-))) Ale i tak to przemiły człowiek i doradzi Ci bardzo trafnie. POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
perse3 Re: pan Sanżerewski. 14.10.03, 15:10 Czy pan Sanżerewski to ten znany chiromanta? jeśli tak,znam jego ksiazki, jest faktycznie najlepszy!! Odpowiedz Link Zgłoś
olawalecka Re: pan Sanżerewski. 15.10.03, 14:35 hej ! a ile kosztuje taka wizyta u pana Sanżarewskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
mandolia Re: pan Sanżerewski. 15.10.03, 15:38 Ostatnio (około roku temu) to było 85 zł, ale cena od dłuzszego czasu sie nie zmieniała. Odpowiedz Link Zgłoś
szemajmi Re: pan Sanżerewski. 17.10.03, 19:35 Jak sie skontaktowac z tym czlowiekiem? Moja mama byla u niego kilka lat temu i zgubila gdzies nr telefonu. Poza tym on juz zdaje sie nie przyjmuje na pradze jak pisze Madolia tylko gdzies na Basniowej.. Opowiedzial jej niemal cale zycie i przepowiedzial wiekszosc waznych wydarzen czekajacych ja w przyszlosci. Stwierdzila, ze to niesamowity czlowiek. Bardzo chcialabym sie wybrac do niego, tylko nie bardzo wiem skad wziac namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
adogaj Re: pan Sanżerewski. 31.12.03, 04:26 spytaj wróża Kazimierza o Wołodię Sanżenewskiegoj - on wie wiele na jego temat i namiary ma. Poinformuje dokładnie. E, mail Kazia: astroart@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
edi77 Re: pan Sanżerewski. 20.10.03, 15:03 Podajcie proszę numer telefonu albo adres do Pana Sanżerewskiego. Bardzo mi na tym zależy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annielika Re: pan Sanżerewski. 30.10.03, 17:28 witaj edi... czy moze udalo ci sie zdobyc adres do pana sanzerewskiego? pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
edi77 Re: pan Sanżerewski. 31.10.03, 07:05 Czesc annielika! Niestety nie udalo mi sie, szukalam na internecie i w ksiazkach telefonicznych ale nic nie znalazlam. Strasznie bym chciala do niego pojsc. Jak Tobie sie uda to napisz na forum, bede Ci bardzo wdzieczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edi77 Re: pan Sanżerewski. 31.10.03, 07:05 Czesc annielika! Niestety nie udalo mi sie, szukalam na internecie i w ksiazkach telefonicznych ale nic nie znalazlam. Strasznie bym chciala do niego pojsc. Jak Tobie sie uda to napisz na forum, bede Ci bardzo wdzieczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mandolia Re: pan Sanżerewski. 31.10.03, 07:46 Pan Sanżerewski przyjmuje pod adresem: Centrum Medycyny Komplementarnej Warszawa, ul. Baśniowa 3 tel. (022) 883-06-26 fax. (022) 823-47-17 Odpowiedz Link Zgłoś
edi77 Re: pan Sanżerewski. 31.10.03, 11:07 Dzieki serdeczne za adres mandolio!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś