magiczna_marta 29.07.09, 13:29 Tak, to wlasnie dzis. Od poniedzialku od 8 rano nie rozmawiam z mezem, nikt nawet dzis nie zadzwonil z zyczeniami. Chuj chuj chuj i biore za moje wszystkie chuje odpowiedzialnosc! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Najchujowsze imieniny w moim zyciu. 29.07.09, 13:30 pozwól, że ci złożę życzenia wsiego dobrego Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: Najchujowsze imieniny w moim zyciu. 29.07.09, 13:30 Wszystkiego dobrego może mąż zapomniał o imieninach? Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: Najchujowsze imieniny w moim zyciu. 29.07.09, 13:32 Wszystkiego najlepszego imienniczko !!! Mój też chujowy bo wyjebali mnie z pracy której nawet nie zdążyłam dostać.. Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Najchujowsze imieniny w moim zyciu. 29.07.09, 13:49 i wzajemnie Migocie, i niech juz zaluja ze Cie nie przyjeli!!! Barany!!! Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: Najchujowsze imieniny w moim zyciu. 29.07.09, 13:32 pocieszę Ci,moja szwagierka właśnie dziś ,w swoje imieniny bierze rozwód:/to są dopiero chujowe imieniny Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: Najchujowsze imieniny w moim zyciu. 29.07.09, 13:33 a tak w ogóle to -wszystkiego najlepszego!! Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Najchujowsze imieniny w moim zyciu. 29.07.09, 13:34 laseczki marty ,mimo wszystkiego hujowego ,wokól was otaczajacego,wszystkiego dobrego w wasze imieniny ,co bysta na chwile miały fajne miny Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: Najchujowsze imieniny w moim zyciu. 29.07.09, 13:40 wszystkiego dobrego. Głowa do góry- musi być lepiej Odpowiedz Link
princy-mincy Re: Najchujowsze imieniny w moim zyciu. 29.07.09, 13:48 a masz! flaszeczka dobrego łiskacza na Twoje chujowe imieniny i humor walnij sobie jednego, moze Ci sie polepszy reszte ja sobie wyobraze, ze wypijam- za Twe zdrowie oczywiscie Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Najchujowsze imieniny w moim zyciu. 29.07.09, 13:50 Magiczna wszystkiego naj naj. Głowa i uszy do góry! i drina ode mnie Odpowiedz Link
semida Re: Najchujowsze imieniny w moim zyciu. 29.07.09, 14:29 Wez kobito dninaska,zasiądz przed kompem i relaksuj się mając w duie wszystko Wszystkiego naj Odpowiedz Link
endi100 Re: Najchujowsze imieniny w moim zyciu. 29.07.09, 14:38 Chłop Ci pewnie wieczorem wynagrodzi A tymczasem Wszystkiego naj naj najlepszego!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ez-aw Re: Najchujowsze imieniny w moim zyciu. 29.07.09, 14:41 Wszystkiego najlepszego A to dodatek Odpowiedz Link
exotique Re: Najchujowsze imieniny w moim zyciu. 29.07.09, 14:43 no to z okazji chujowego dnia nie bedziemy plakac. Wraz z naszymi zyczeniami, niech chuj zniknie a dzien bedzie radosny i wesoly. Stooo-larz babo Odpowiedz Link
lelieb Re: Najchujowsze imieniny w moim zyciu. 29.07.09, 16:09 Martunia,najlepsze życzenia) Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Najchujowsze imieniny w moim zyciu. 29.07.09, 16:18 Z okazji imienin szczęścia, miłości i zajebistego seksu Odpowiedz Link
iskierka40 Re: Najchujowsze imieniny w moim zyciu. 29.07.09, 17:01 wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: Najchujowsze imieniny w moim zyciu. 29.07.09, 17:34 A wez kochana z sekretnej szkatuły męza papierkowy banknot i lec kupic jakieś fatałaszki czy cóś co ci poprawi humor do tego winko i ubierz tę bielizne na tyłek i upajaj sie tym ze zajebiście wygladasz w nowym nabytku...acha życzenia ode mmnie przyjmij !! buziaki Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Najchujowsze imieniny w moim zyciu. 30.07.09, 08:18 Dziekuje Wam drogie dziewczeta za zyczenia, co nie zmienia faktu ze chujowych dni ciag dalszy. Meza nie ma dzis dzien czwarty, ja bez kasy, chata oprozniona do zera praktycznie ze wszystkiego do jedzenia, no dzis jeszcze obiad dzieciom zrobie, ale pozniej to nie wiem. Odpowiedz Link
tabakierka2 Marta 30.07.09, 08:52 a co właściwie się stało, że masz takie doły? możesz napisać do mnie na priv, jeśli chcesz Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: Najchujowsze imieniny w moim zyciu. 30.07.09, 10:38 czyli jakaś grubsza sprawa...nieciekawie. a nie wiesz kiedy on wraca, tzn przepadł bez wieści czy wiesz tylko nie chcesz tez sie z nim kontaktować- bo mega kłótnia? Tak czy inaczej jestes bez srodków do życia - moze jednak sie z nim skontaktuj i powiedz by ci przelał kase na jedzenie . A o reszcie bedziecie gadac jak wróci. Odpowiedz Link
moninia2000 Re: Najchujowsze imieniny w moim zyciu. 30.07.09, 11:21 Spoznione wszystkiego naj, naj! Szkoda, ze masz jazdy z mezem...dlaczego? Odpowiedz Link