hellious 13.08.09, 10:52 Wczoraj wpadl w jakas panike normalnie, jak mu siurek stanal. Przestraszyl sie czy co? Niby juz nie raz go mial, ale nigdy tak na to nie reagowal... A jak wasze4 maluchy reaguja na wzwod? Do mam chlopcow to pytanie kieruje ofkors Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna266 Re: Mlody przestraszyl sie wzwodu... 13.08.09, 10:54 młodszy synek mówi "mamo jest mi niedygodnie" "albo mam duzego siura"ale bac sie nie boi.starszy 10 latek raczej sie z tym faktem nie afiszuje Odpowiedz Link
zales239 Re: Mlody przestraszyl sie wzwodu... 13.08.09, 10:57 Mój nie przestraszył się,nieraz jest mu niewygodnie,bo majstruje przy nim,mówi,że pisior jest jego przyjacielem hmmmm.... Odpowiedz Link
mama-dzwoni Re: Mlody przestraszyl sie wzwodu... 13.08.09, 20:23 tabakierka2 napisała: > umarłam Spoczywaj w spokoju. Amen Odpowiedz Link
zocha16 Re: Mlody przestraszyl sie wzwodu... 13.08.09, 10:56 młody (prawie cztery latka) mówi że ma dużego siurasa. Jak miał przyklejony napletek (teraz jest juz po zabiegu) to jak mu stawał to go bolało. Potrafił wię przyjśc do mnie , wystawić siurka i powiedzieć "pocałuj bo mnie boli" Odpowiedz Link
hellious Re: Mlody przestraszyl sie wzwodu... 13.08.09, 10:59 hahaha zocha i co ty na to?? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Mlody przestraszyl sie wzwodu... 13.08.09, 11:00 no własnie, zacha, co Ty na to? Odpowiedz Link
zocha16 Re: Mlody przestraszyl sie wzwodu... 13.08.09, 11:01 no powiedziałam, że mamusie nie całują siurasków swoich synków i że mogę podmuchać. Zadowolił sie dmuchaniem. Ale sytuacja mnie rozwaliła wtedy. Odpowiedz Link
joanna266 Re: Mlody przestraszyl sie wzwodu... 13.08.09, 11:05 ja tez juz nie raz dmuchałam.no i czasem musze w pupska całowac bo jak wytłumaczyc 4 latkowi ze całuje najmłodsza w pupke a jego nie) starszy na szczescie nie prosi.natomiast nadal na ulicy chodzi ze mna za reke a jest prawie mojego wzrostu.bardzo mi milo wtedy. Odpowiedz Link
gacusia1 Zocha,pytanko mam 13.08.09, 17:15 Jak wygladalo to "przyklejenie" napletka? Jaki lekarz zdecydowal o zabiegu? Odpowiedz Link
metanira Re: Mlody przestraszyl sie wzwodu... 13.08.09, 11:06 Nie wiem, w jakim wieku jest Twój synek, ale mój ma 2 lata i kiedy czasem (przy zabiegach higienicznych) ma wzwód, to nijak na to nie reaguje. Czy poza tymi sytuacjami też ma - nie wiem, nic nie mówi na ten temat, chociaż poza tym mówi dużo Odpowiedz Link
hellious Re: Mlody przestraszyl sie wzwodu... 13.08.09, 11:07 Moj tez ma dwa lata i zazwyczaj nie zwracal na to uwagi, ale wczoraj mial wzwod przez sen i z wrazenia sie obudzil i zaczal wrzeszczec Ale nie powie mi nic na ten temat, bo on jeszcze nie rozmowny Odpowiedz Link
morepig Re: Mlody przestraszyl sie wzwodu... 13.08.09, 11:30 "mamo mam duzego siusiaka" ;-DDDD Odpowiedz Link
endi100 Re: Mlody przestraszyl sie wzwodu... 13.08.09, 11:49 " Mamo ale mi siurek urósł!" Odpowiedz Link
elan-o100 Re: Mlody przestraszyl sie wzwodu... 13.08.09, 12:20 mój jeszcze na to nie reaguje...na szczęście Odpowiedz Link
karra-mia Re: Mlody przestraszyl sie wzwodu... 13.08.09, 13:15 mój, lat prawie 3, nie reaguje w ogóle na to nie wiem, czy on zauważa wzwód nawet? ja widzę, a on tak jakby nigdy nic Odpowiedz Link
iska202 Re: Mlody przestraszyl sie wzwodu... 13.08.09, 13:47 mój ma dwa lata i nie reaguje jak mu staje. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Mlody przestraszyl sie wzwodu... 13.08.09, 14:57 Kuba kiedyś wylukał, że mu stoi i mówi do mnie "o mami, duzi siusiak" . Przeszedł nad tym do porządku dziennego . Odpowiedz Link
gacusia1 Re: Mlody przestraszyl sie wzwodu... 13.08.09, 17:13 Moj dzis rano przyszedl do lozka i mowi "Znow mam twardego siusiaka,czemu?" No to mu powiedzialam,ze pewnie mu sie mocno chce siku. Poszed,odlal sie i bylo po "klopocie". Zawsze pyta-czemu? To odpowiadam zgodnie z prawda-albo siku sie chce,albo go dotykal. Odpowiedz Link
dziub_dziubasek Re: Mlody przestraszyl sie wzwodu... 13.08.09, 19:33 Mój wówczas 3-latek przyleciał kiedyś z łazienki ze spuszczonymi majtkami (poszedł siku) i oznajmił z dumą "mama patrz! jaki duży siusiak!" Odpowiedz Link