deprim6 17.08.09, 12:44 słuchajcie strasznieeee podoba mi się french jak to się robi z tymi paseczkami za licho nie umię tego pomalować.Może jakaś instrukcja, oprócz tej na opakowaniu taka sprawdzona???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karra-mia Re: pazurki 17.08.09, 12:51 ja robię bez paseczków mam specjalny lakier do frencha z pędzelkiem na skos ściętym, także maluje się łatwo, szybko, bez paseczków (miss sporty taki tez wypuściła) robisz biała kreseczke (tzw linię uśmiechu), czekasz aż wyschnie i na to malujesz bezbarwnym/mlecznym i voila Odpowiedz Link
deprim6 Re: pazurki 17.08.09, 12:53 no to poszukam z tym pędzelkiem taki, zachorowałam na frencha a nie wychodzi mi ładnie , ale faktycznie lakier biały mam normalny szeroki. Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: pazurki 17.08.09, 12:57 Ja robiłam standardowo z paseczkami bo mi się łapa trzęsie i bez pasków wychodzi krzywo Nie lubię frencza bo szybko odpryskuje mimo dobrej jakości lakierów. Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: pazurki 17.08.09, 12:59 musisz z kilka razy spróbowac nim wyjdzie. Robisz normalnym białym lakierem pasek na koncówce 1 lin góra dwoma pociagnieciami. na poszatku smiało możesz poleciec tez po opuszkach - pózniej zmujesz patyczkiem do uszu- po ilus razach zacznie ładnie wychodzic Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: pazurki 17.08.09, 13:01 www.youtube.com/watch?v=V0orV1eJCLU poszukaj tam jest wiecej instrukcji Odpowiedz Link
deprim6 Re: pazurki 17.08.09, 13:14 ooo filmik super , żebym chociżz tak potrafiła pomalować. Odpowiedz Link
elan-o100 Re: pazurki 17.08.09, 13:28 no mnie się tak łapy trzęsą, że w życiu sama tego nie zrobię... Odpowiedz Link