ceres9 19.08.09, 15:18 do naczyniowca,wiem,wiem;p ale poki co,rutinoskorbin doustnie?co jeszcze,co jeszcze? nie moge patrzec juz na ta siateczke na udach;// Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: pieprzone naczynka 19.08.09, 15:26 Przede wszystkim lekarz, który może zaleci Detralex (zmniejsza przepuszczalność ścian naczyń włosowatych i zwiększa napięcie naczyń żylnych) i maść z kasztanowca. Mi oprócz naczynek robią się kosmiczne siniaki przy byle dotknięciu. Odpowiedz Link
ceres9 Re: pieprzone naczynka 19.08.09, 15:31 no,ja zawsz mam posiniaczone giry;/ kupie se ta masc z kasztanowca,a po slubie zaczne cos z tym robic na powaznie-teraz troche czasu nie mam Odpowiedz Link
margotka28 Re: pieprzone naczynka 19.08.09, 15:31 ja mam na udach i niestety na twarzy I żylaki też niestety mam Odpowiedz Link
semida Re: pieprzone naczynka 19.08.09, 15:36 Ja tez mam żylaki(az mi sie slabo robi od samego slowa) Ceres u Ciebie nie widzialam zadnych naczynek Odpowiedz Link
semida Re: pieprzone naczynka 19.08.09, 15:38 ceres nie przesadzaj.Oblukalam Cię od stop do głowy Fajna dupa z Ciebie ale w dlugich blondi wygladalas o niebo lepiej Odpowiedz Link
ceres9 Re: pieprzone naczynka 19.08.09, 15:42 w dlugich moze taak,ale w blondi nienienienienie;/ Odpowiedz Link