opium74 20.08.09, 13:50 używała któraś? jakie polecacie? Mi zamontowali właśnie na kompie taki ni nic nie moge z niego zrozumieć a miał ułatwić mi pracę buuuu..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deela Re: programy CRM-owe 20.08.09, 21:22 Customer Relationship Management czyli zarzadzanie relacjami z klientem nigdy nie uzywalam wszystko mialam w glowie albo w formularzu excela, ewentaulnie sama tworzylam baze w accesie Odpowiedz Link
bswm Re: programy CRM-owe 20.08.09, 13:54 Ja chciałabym mieć i cały czas liczę na lepsze czasy w firmie Widziałam jak działa People Soft - rewelacja. Odpowiedz Link
opium74 Re: programy CRM-owe 20.08.09, 13:59 program do zarządzania kontaktami z klientami. Ja mam zainstalowana wersje testową takiego: meteoryt.pl/Asystent_CRM_2009_Biznes-abonament_1_rok_item269.html ni głupia jestem - nic z niego pojąć nie potrafie i źle mi z tym bo za w miare inteligentna się miałam do tej pory Odpowiedz Link
opium74 Re: programy CRM-owe 20.08.09, 21:20 tylko ja mam małą firmę i na peopla to mnie pewnie stać nie będzie : ( a ten co znalazłam jest do dupy - bo skoro nie jest intuicyjny to jest do niczego! O! Odpowiedz Link
redxtechnology Re: programy CRM-owe 26.08.09, 15:42 Cześć opium Jeśli masz chęć to zajrzyj na stronę w mojej sygnaturce. Skoro ten CRM na którym pracujesz Ci nie odpowiada, to może wyślij formularz po wersję naszego. A nuż Ci się spodoba. Na stronie też znajdziesz kontakty do konsultanta, który odpowie na wszystkie Twoje zagwozdki związane z obsługą. Nawet jeśli nie będziesz zainteresowana, to próbując niczego nie tracisz . Pozdrawiam Odpowiedz Link