ceres9 04.09.09, 23:06 20 zajebista jest jeszcze,taka hmm ludzka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figrut Re: ejjj ale nawet ladna ta ze swinoujscia nie?:& 04.09.09, 23:07 Daj linka chociaż Odpowiedz Link
figrut Re: polsat se wlacz;p 04.09.09, 23:12 Ha, przypomniałaś mi, że ja telewizor mam, ale mi się nie chce go uruchamiać, bo przed jakąś burzą antenę odłączyłam i grzebać mi się nie chce. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: polsat se wlacz;p 05.09.09, 07:50 ale o so chodzi???? co było takiego na polsacie? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: polsat se wlacz;p 05.09.09, 08:01 aaa, ja tam oglądałam na discovery t&l Salon sukien ślubnych, a potem zasnęłam jak zabita - o 21:30 ... Odpowiedz Link
ceres9 wlasnie wiem 05.09.09, 13:02 dlatego napisalam swoje spostrzezenie ze fajna;] korzystniejsza niz na tym foto 5 wygrala w sumie tez fajna,ale najlepsza 20 byla;/ Odpowiedz Link
liwilla1 widzialam zdjecia "missek" 06.09.09, 10:51 i nie wiem, gdzie macie dziewczyny oczy. one byly KOSZMARNE. wypacykowane, prostackie gęby. okropienstwo! wychodząc w piątek wieczór na Monciak jestem w stanie odnaleźć taką "miss" w co drugiej spotkanej dziewczynie. jak dla mnie masakra. Odpowiedz Link
liwilla1 Re: a ciekawe jakas ty pienkna;p 06.09.09, 11:06 moje zdjecia sa dostepne, zobacz sobie piekna nie jestem, ale mysle, ze przy odpowiednim makijazu i przed dwojka dzieci moglabym spokojnie z tymi paniami konkurowac. zreszta ceres - ja nie roszcze sobie pretensji do miana najpiekniejszej Polki. a powyzsze panie i owszem. a piekne nie sa wcale. Odpowiedz Link
liwilla1 zreszta CRS 06.09.09, 11:15 zajrzalam z ciekawosci w twoja wizytowke i uwazam, ze sama bijesz wszystkie "misski" na glowe. stad dziwie sie tym bardziej, dlaczego masz tak wypaczona definicje kobiecego piekna... Odpowiedz Link
ceres9 Re: zreszta LWL:D 06.09.09, 11:20 nie mam spaczonego gustu,po prostu uwazam ze okreslenie ich prostackim koszmarnymi itp jest spora przesada;] Odpowiedz Link
liwilla1 Re: zreszta LWL:D 06.09.09, 11:22 na imprezie w stylu sopockiej Vivy moze bylyby gwiazdami. jako "najpiekniejsze z pieknych" kobiet w naszym kraju sa koszmarne. Odpowiedz Link
liwilla1 Re: powiedzialabym,ze przecietne;] n/t 06.09.09, 11:28 no i dobrze. dla mnie sa koszmarne i zdanie nie zmienie Odpowiedz Link
ceres9 Re: powiedzialabym,ze przecietne;] n/t 06.09.09, 11:31 no przeciez nie mowie ze masz zmieniac:] nie zacietrzewiaj sie^_^ Odpowiedz Link
ceres9 Re: a ciekawe jakas ty pienkna;p 06.09.09, 11:16 oczywiste jest ze dziewczyna,ktora wybrali NIE jest najpiekniejsza polka.tyle jest najpiekniejszych ile gustow mezczyzn/kobiet;] Odpowiedz Link
liwilla1 Re: a ciekawe jakas ty pienkna;p 06.09.09, 11:19 ona nie tylko nie jest najpiekniejsza. ona nawet nie jest ladna. mocno przecietna facjata. tylko figura naprawde niezla. IMO za malo na misske, a tym bardziej MISS POLSKI. ale coz, wiadomo kto jest targetem takich imprez. nie spodziewalabym sie niczego wiecej. Odpowiedz Link