19.04.09, 20:38
Oj Szymonku twoje slowo widze ze warte jest tyle ile reszty tej zbieraniny z pgrow.
Wiesz jak ma ci to poprawic humor to tylko tobie sie powiodlo na emigracji
A reszte nie stac nawet na rower!
Jaki ses jest dyskusji z toba jak nie masz za grosz honoru bedziesz kretaczyl i wil sie
Popatrz ile razy juz wersje zmieniales zaczelo sie od tego ze te durne auta to tylko marzenie, potem ze to od sasiada, nastepnie od wujka, potem ze sa brudne wiec pewnie na handel do bulby (pewnie zatopione i owiniete o przystanek tramwajowy) potem na koncu ze jednak z polskimi tablicami rejestracyjnymi i co zrobie zdjecie tablic i znow mi powiesz ze sie z kims zalozyles albo taki inteligentny soup_nazi wypali ze co to za stan tam przeciez same rednecki mieszkaja co sniegu nie widzialy, bo przeciez prawdziwa polonia mieszka w Hamilton i w Mississauga. Albo ze napewno mexy je ukradly i mialy byc wyeksportowane do Ciudad Juarez. Soup_nazi apropos wdzianka ktore mam jesli byles chociaz raz w USA to powinienes znac to moro ktore cie tak rozbawilo. Jak taki chwat jestes to proponuje nastepnym razem jak zobaczysz „jakiegos obdartusa” w takim moro rozesmiac mu sie w twarz i powiedziec mu ze to z kubla na smieci dla smieciarzy to reszte zycia spedzisz na wakacjach w Guantanamo.
Tak wiec reasumujac wstyd panowie wstyd taplajcie sie sami w tym swoim polackim gownie. I udowadniajcie jeden przed drugim jak to innym jest zle.
Teraz juz wiem co mial na mysli Niesiolowski mowiac o czesci polonii malpiarnia to o was chodzilo.Ale czy wy jestescie polonia? Wy jestescie zwykle polackie oszolomstwo!
Wiec soup_nazi najodpowiedniejsza nazwa dla twojego forum to bedzie malpiarnia!
Na tym koncze dyskusje z chamstwem bez honoru nie dotrzymujacym slowa, niech was Bog ma w swojej opiece bo bedzie wam potrzebna.

Obserwuj wątek
    • ratpole Re: Ratpole 19.04.09, 21:06
      michnikadam napisał:

> Na tym koncze dyskusje z chamstwem bez honoru nie dotrzymujacym slowa, niech
      was Bog ma w swojej opiece bo bedzie wam potrzebna.

Hola, hola... tak latwo sie nie wywiniesz klamliwa bura suko

"2) tutaj mam toyote camry(2008r)i mercedesa E320(2007) oba kupione
      nowe w salonie w Polsce mam BMW 530 (2007) i Audi Q7 (2008) tez z
      salonu"

Czekam na zdjecia BMW i Audi. Dla bulwiaczego kolekcjonera (z nudow jak
      przypuszczam) drogich samochodow to niewielki problem wziac uzywanego Olympusa
      ($50) i pstryknac pare fotek.
      Lights, camera, kubraczek, ACTION!!! hehe
    • soup.nazi Re: Ratpole 19.04.09, 21:36
      michnikadam napisał:

> Oj Szymonku twoje slowo widze ze warte jest tyle ile reszty tej zbieraniny z pg
      > row.
      > Wiesz jak ma ci to poprawic humor to tylko tobie sie powiodlo na emigracji
      > A reszte nie stac nawet na rower!
      > Jaki ses jest dyskusji z toba jak nie masz za grosz honoru bedziesz kretaczyl i
      > wil sie
      > Popatrz ile razy juz wersje zmieniales zaczelo sie od tego ze te durne auta to
      > tylko marzenie, potem ze to od sasiada, nastepnie od wujka, potem ze sa brudne
      > wiec pewnie na handel do bulby (pewnie zatopione i owiniete o przystanek tramwa
      > jowy) potem na koncu ze jednak z polskimi tablicami rejestracyjnymi i co zrobie
      > zdjecie tablic i znow mi powiesz ze sie z kims zalozyles albo taki inteligentn
      > y soup_nazi wypali ze co to za stan tam przeciez same rednecki mieszkaja co sn
      > iegu nie widzialy, bo przeciez prawdziwa polonia mieszka w Hamilton i w Mississ
      > auga.

Co ty pjerdolisz, cieciu potluczony? Jaki stan? Co emigracji to ci sie
      rzeczywiscie powiodlo, po hooyu fest, masz 2 kary, jednego Merca klepaka wersja
      dla ubogich a ambitnych polaczkow, i Toyote Camry cena wyjsciowa w USA 20,000.
      Won, dziadu, komu te materacykowe teksty? Bejsmenciakom i bulbiakom udowadniaj,
      chlopku.

Soup_nazi apropos wdzianka ktore mam jesli byles chociaz raz w USA to powin
      > ienes znac to moro ktore cie tak rozbawilo. Jak taki chwat jestes to proponuje
      > nastepnym razem jak zobaczysz „jakiegos obdartusa” w takim moro ro
      > zesmiac mu sie w twarz i powiedziec mu ze to z kubla na smieci dla smieciarzy t
      > o reszte zycia spedzisz na wakacjach w Guantanamo.

Ty ciemny cwelu, ja bylem w Stanach jak ty na Chomatowie glebe chwiejem orales,
      co pewnie do dzisiaj robisz dla rozrywki. I nie strasz bo sie zesrasz - co do
      obicia mordy to ty uwazaj zeby tobie chlopku ktos nie obil za noszenie uniformu
      i odznak, do ktorych nigdy w zyciu nie nabylbys prawa, bo jedyne co ci w zyciu
      wyszlo to wlosy, ofermo polacza. Do kogo te teksty tyraczu? Ty brzmisz glupi
      chwieju jak bys byl na robotach na Jackowie i wyjazd do Stanow to dla ciebie
      tytul kultu, ktorym bulbasowie lesni otaczaja cie w diabelskim trojkacie miedzy
      Kielcami, Radomiem i Wachockiem. Won, glupku, jestes glupim polaczym chciejem i
      dobrze o tym wiesz. Mozesz sobie skakac ciemniaku, po bulbim brzegu Atlantyku.
      Typowy polaczek idiota-chciej, bedzie mi opowiadal jak to w Stanach do
      Guantanamo wsadzaja. Chyba takie glupie ryje polacze jak ty. Siedz tam w
      Pizdziejewie spokojnie i dyskutuj o Stanach z organista i plebanem co byl "na
      pielgrzymce w Niu Jorku". A teraz won cieciu, bo flegma guza nabije.

> Tak wiec reasumujac wstyd panowie wstyd taplajcie sie sami w tym swoim polacki
      > m gownie. I udowadniajcie jeden przed drugim jak to innym jest zle.
      > Teraz juz wiem co mial na mysli Niesiolowski mowiac o czesci polonii malpiarnia
      > to o was chodzilo.Ale czy wy jestescie polonia? Wy jestescie zwykle polackie o
      > szolomstwo!
      > Wiec soup_nazi najodpowiedniejsza nazwa dla twojego forum to bedzie malpiarnia!
      > Na tym koncze dyskusje z chamstwem bez honoru nie dotrzymujacym slowa, niech wa
      > s Bog ma w swojej opiece bo bedzie wam potrzebna.

Wypjerdalaj prostaczku, paciorek zmow sobie na plebanii, kmiocie. Nie mam czasu
      pisac ody to hooyozy, wiec ciesz sie, ze tylko tak casually cie opjerdole. Won,
      krapolu.
      • hotdoq1 Re: Ratpole 20.04.09, 18:23
        Aaaaaadammmmie niieeee unnnnooossss siiiieeeeeem!
        a fakt Malpiarnia pasuje zawsze blizej starej nazwy zoo polonia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka