Dodaj do ulubionych

Okrakiem na plocie

30.05.09, 01:04
a wlasciwie na dwoch plotach buahahahhaaha

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=209&w=95939452&a=95980243
ak tylko znajdę te linki w których on sie chwali na forach, że jest TOP
MANAGEREM w korporacji, to natychmiast go wkleję - zresztą takich linków gdzie
ratpole poniża Polaków i Polki i pisze, ile on w tej Anglii zarabia i na jakim
stanowisku - to widziałem więcej :-)

Musze tylko to znależć, bo ten TOP MANAGER RATPOLE wyprodukował do tej pory
około 6 000 ( słownie: sześć tysięcy ) postów tylko na Forach Gazety Wyborczej :-)
--

he he Ratpol to co jest UK czy Kanada gdzie lepiej buahahahaha !
A ja siem o ciebiem martwilem ze ci siem pekin z lizbonom pierdoli a tu jest jeszcze gorzej ty sam nie wiesz czy jezdes w Londynie czy w Toronto buahahahahahha!

Obserwuj wątek
    • ratpole Re: Okrakiem na plocie 30.05.09, 01:07
      bestpoqromca napisał:

> he he Ratpol to co jest UK czy Kanada gdzie lepiej buahahahaha !
      > A ja siem o ciebiem martwilem ze ci siem pekin z lizbonom pierdoli a tu jest je
      > szcze gorzej ty sam nie wiesz czy jezdes w Londynie czy w Toronto buahahahahahh
      > a!

Mongou, a tobie sie bagazniki nie poyebali? hehe
      • bestpoqromca Re: Okrakiem na plocie 30.05.09, 01:14
        chcialbys he he nie tak galopkiem! jaja beda jak ten gosc do twojej rodziny zadzwoni, myslisz ze powinienem mu ulatwic namierzenie twojego miejsca pracy czy dac mu szanse dojscia samemu do tego?
        • donk Re: Okrakiem na plocie 30.05.09, 12:42
          Prawdziwa Polonia zniknela z tego foruma juz dawno.
          heheheheheh
          Rezta to same trzepaczki skorkami. heheheheh
          Jakies stroze i nieudaczni powracacze do kraju gastarbajterki.

Ot turysci poprostu. heheheheh
        • ratpole Re: Okrakiem na plocie 30.05.09, 18:24
          bestpoqromca napisał:

> chcialbys he he nie tak galopkiem! jaja beda jak ten gosc do twojej rodziny zad
          > zwoni, myslisz ze powinienem mu ulatwic namierzenie twojego miejsca pracy czy d
          > ac mu szanse dojscia samemu do tego?

Rob jak uwazasz.
          Cokolwiek nie zrobisz, nie ma takiej sily, ktora by mnie zmusila do
          sfotografowania sie w bagazniku buhahaha
          • bestpoqromca Re: Okrakiem na plocie 31.05.09, 00:32
            Ciekawe co powiesz Panstwu Deszczakom jak men1972 do nich zadzwoni nie tylko on chce to zrobic he he. Wqrwiles ludzi nad wyraz, po cos ten glupi pysk wytykal z poza tego forum tu co najwyzej raz po raz ktos cie w ryj kopnal ale nie robil afery na rodziny! Poznaj moje dobre serce wszarzu nie przekaze twoich IP z roboty bo wiem ze ty najnormalniej w swiecie jestes chory! A teraz spierdalaj i uwazaj bo za duzo ludzi wqrwiles zeby sie czuc bezpiecznie!
            • ratpole Re: Okrakiem na plocie 31.05.09, 01:46
              bestpoqromca napisał:

> Ciekawe co powiesz Panstwu Deszczakom jak men1972 do nich zadzwoni nie tylko on
              > chce to zrobic he he. Wqrwiles ludzi nad wyraz, po cos ten glupi pysk wytykal
              > z poza tego forum tu co najwyzej raz po raz ktos cie w ryj kopnal ale nie robil
              > afery na rodziny! Poznaj moje dobre serce wszarzu nie przekaze twoich IP z rob
              > oty bo wiem ze ty najnormalniej w swiecie jestes chory! A teraz spierdalaj i uw
              > azaj bo za duzo ludzi wqrwiles zeby sie czuc bezpiecznie!

Nieeee, nie robcie mi tego! Tylko nie do Deszczakow! Zadzwoncie lepiej do Suszakow!
              Blagam!
              Juz bede grzeczny.
              Juz nie bede wqrwial zadnego w tepy ryj yebanego scierwa bulwiastego
              Obiecuje natychmiastowa poprawe w zamian za tycie, malutkie zdjecie Mongoua w
              bagazniku cinkocinko w rogatywce z pawim piorkiem hehe
              • bestpoqromca Re: Okrakiem na plocie 31.05.09, 02:05
                popros brata o zdjecie wprawdzie nie bedzie w cinkocinko ale w trabancie i nie w rogatywce z pawim piorem a w ruskiej onucy z czerwona gwiazda ale za to Mongou jak wymalowany!
                • viper39 Re: Okrakiem na plocie 31.05.09, 14:13
                  bestpoqromca napisał:

> popros brata o zdjecie wprawdzie nie bedzie w cinkocinko ale w
                  trabancie i nie
                  > w rogatywce z pawim piorem a w ruskiej onucy z czerwona gwiazda
                  ale za to Mongo
                  > u jak wymalowany!

jakby nie bylo to wlasnie takim jak tobie cieciu (co adammihnik nick
                  za mocno zostal skopany i masz innego nicka?) gula lata codziennie
                  widzac gosci takich jak np ratpole,
                  i to wcale nie dlatego ze on juz cos ma, ale dlatego ze on ma
                  mozliwosci miec wiecej a ty ich nie masz... to wlasnie ta zazdrosc i
                  zawisc wychodzi z takich jak ty cieciu...
                  a teraz wez i wyj do ksiezyca po skonczeniu sluzby...hehe
                  • bestpoqromca Re: Okrakiem na plocie 31.05.09, 21:47
                    he he wycieraczka39 co on ma govno ma! i takie same perspektywy jesli sie w pore nie ogarnie! na jednym forum pierdoli ze jest top menadzerem w UK a na innym ze jest w Kanadzie.

• mcov to ten palant, co zdjecia w bagazniku robil sobie? 31.05.09, 17:45
            Ciekawe co jego stara no to? A moze dzieciaka zatrudnilo do tego? Zwichnal mu zycie, buahahahaha!
            • bestpoqromca Re: to ten palant, co zdjecia w bagazniku robil s 31.05.09, 21:52
              nie to tenpalat ktory raz opowiada ze jest top menadzerem w UK a innym razem ze jest w Kanadzie buahahhahahha!
              • ratpole Re: to ten palant, co zdjecia w bagazniku robil s 31.05.09, 22:35
                bestpoqromca napisał:

> nie to tenpalat ktory raz opowiada ze jest top menadzerem w UK a innym razem ze
                > jest w Kanadzie buahahhahahha!

I raz w bagazniku Merca, a raz Toyoty.
                Z tym, ze obydwa sasiada.
                Zza Odry.
                Chwilowo zaparkowane "na mecie", czekaja na przebicie numerow hehehe
                • bestpoqromca sciur ile desciakow sie zmiesci do bagaznika? 01.06.09, 01:14

jak dresiaki beda desciakow przewozic to ilu?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=209&w=96046376&a=96046376
                  po co sie rozwodzisz tak nad tym przypadkiem ratpola pocyztaj to:

Autor: palikot2009 31.05.09, 15:22
                  Dodaj do ulubionych Skasujcie
                  Odpowiedz cytując Odpowiedz
                  Właśnie się pzryjżałem ... Jakie piękne żydowskie stadko. Nic dziwnego, że
                  Nas opluwa.. pewnie za komuny tatuś stracił kamienicę, którą zagarnął na skutek
                  swych lichwiarskich interesów!!!!!?? Stąd emigracja i determinacja do ukrycia
                  swego pochodzenia!!! Ciekawe skąd tatuś się wywodził???
                  Poprzedni

a teraz wes pod uwage ze:
                  he he sciur sobie grabi az sobie nagrabi przeciez ktorys z tych wrednych polakow moglby byc tak nie rozsadny zeby kliknac niechcacy
                  www.redwatch.info/sites/redwatch.htm
                  tam przez przypadek znalesc adress:redwatch@tworca.org
                  i wyslac cale poczynania sciura na tym forum oraz adresy ktore ujawnil.
                  A te zboje z tamtej strony szybciej sprawdza rodzine sciura w polsce niz prokuratura. A ze jescze maja "filie" w anglii to calkiem ciekawie moze byc. Ale mysle ze nikt z polakow nie bedzie taki nierozsadny zeby tam napisac! A wy jak myslicie?
                  • ratpole Re: sciur ile desciakow sie zmiesci do bagaznika? 01.06.09, 02:13
                    bestpoqromca napisał:

> Ale mysle ze nikt z polakow nie bedzie taki nierozsadny zeby tam napisac! A wy
                    jak myslicie?

Mysle, ze na poczatek poskarze sie w Wyzszej Szkole Humorystyczno-Ekonomicznej w
                    Lodzi.
                    Ale wy cos niebardzo stowarzyszony jestescie Krawczyk, bo tam o was nie wiedza.
                    Jak to wytlumaczycie assprofesor?

www.linkedin.com/pub/lech-keller/13/478/585
                    www.wshe.lodz.pl/_wyszukiwarka.php?j=pol&slo=
                    • bestpoqromca Re: sciur ile desciakow sie zmiesci do bagaznika? 01.06.09, 02:20
                      he he sciur juz sie w lepku calkiem poprzestawialo to na mysl o piesczotach lysych 140 kg panow ktorzy cie odwiedza? Przeciez zesmy juz ustalili ze to ja jestem ten od bagaznika a nie keller chyba ze masz jakas nowa teorie chetnie poslucham. Czy wszytsko ci sie juz zupelnie pierdoli tak jak yapoxowi? sciur to ze lizbona z makało i londyn z toronto to jeszcze jakos ujdzie ale zeby tobie sie bagazniki pojebaly nie moze byc.
                      klopoty z pamiecia he he widzisz gdybys nie byl scyzorykiem chrzszczony to bys sobie mogl supelek zrobic zeby nie zapomniec buahahahah!
                      • ratpole Re: sciur ile desciakow sie zmiesci do bagaznika? 01.06.09, 02:45
                        bestpoqromca napisał:

> Przeciez zesmy juz ustalili ze to ja jestem ten od bagaznika

Chodzilo o potwierdzenie.
                        Czysta formalnosc. Dziekuje za wypelnienie papierow hehe
                        Teraz kolejna rzecz: ten w bagazniku to twoj syn, pasierb czy ten co przebija
                        numery w zajumanych autach, kakroc?
                        • bestpoqromca Re: sciur ile desciakow sie zmiesci do bagaznika? 01.06.09, 15:30
                          "Teraz kolejna rzecz: ten w bagazniku to twoj syn, pasierb czy ten co przebija
                          numery w zajumanych autach, kakroc?"

Mongou dawaj linka bo mi sie szukac nie sce. twoja postac mnie az tak nie interesuje jak mezczyzn z ktoregos tam roku. Dawaj linka bo nie pamietam kto to w tym bagazniku. Jak bardzo przystojny to ja a syna ani pasierba nie posiadam przynajmniej z tego co mi wiadomo!
                          • ratpole Re: sciur ile desciakow sie zmiesci do bagaznika? 01.06.09, 18:34
                            bestpoqromca napisał:

> Jak bardzo przystojny to ja ani syna ani pasierba nie posiadam przy
                            > najmniej z tego co mi wiadomo!

O tym, ze niewiele posiadasz to my wiemy.
                            Lepiej zacznij od wyliczenia tego co posiadasz.
                            Uwazaj, zeby ci palca nie zabraklo hehehe
                            • bestpoqromca Re: sciur ile desciakow sie zmiesci do bagaznika? 01.06.09, 19:01
                              sciur dawaj ten link a nie sciemniaj!
                              a palec to sobie w dupe wsadz moze ci ulzy! pozatym pocwicz zanim chlopaki z redwatcha na tobie nie pocwicza buahahahha!
    • warcholski ostal ci ino bagaznik pogumowcu: 01.06.09, 20:47
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=88443&w=95980451&v=2&s=0
      "Wiadomość o podanym numerze nie istnieje lub została skasowana."

A do tego twojego wielbiciela men1972 ("drogi pogumowcu"-pisal) -
      juz przyjechali z dobrze skrojonym bialym garniturem, z dlugimi
      rekawami. Stalo sie tak jak domyslem sie wczesniej i ty pogumowcu
      spodziewamj sie podobnej wizyty.
      • warcholski ... i nie pytaj dlaczego 01.06.09, 20:57
        karetka przyjechala po niego
        -wiesz dobrze ze za jego milosc do III-ojczyzny- "takiej jaka jest".
        • bestpoqromca spierdalaj warchole 01.06.09, 21:20
          עכשיו, ברצינות! אני לא מאמינה שאתה יהודי להיות
          כל כך טיפש אתה!
          • warcholski Re: spierdalaj warchole 01.06.09, 22:07
            bestpoqromca napisał:

> עכשיו, ברצינו
            > ת! אני לא מאמי–
            > 4;ה שאתה יהודי 
            > 00;היות
            > כל כך טיפש אתה
            > ;!

Coz za trzski, czyzbys walnal w monitor? - uspokoitsa sie