27.08.10, 10:01
czy zamierzasz wypelnic swoja populacja to forum ?
u mnie masz zielone swiatlo, nie wiem jak u ratpole'a albo ontarian'a
Obserwuj wątek
    • rat_canals Re: canal rat 28.08.10, 01:16
      jade na speedach i czuje, jakby nas bylo ze stu a do tego prawie nie spie, juz 6
      noc, dobry towar, chcesz troche?
      • gassarbajter Re: canal rat 28.08.10, 04:18

Swir !!!!!!!

=========================================================
    • rat_canals Re: canal rat 28.08.10, 05:44
      i powiem ci cos jeszcze, tylko prosze zachowaj to w tajemnicy bo beke beda ze
      mnie krecic, obiecujesz? ok, wierze ci a wiec moja stara zadzwonila, ze wlasnie
      przedluza sobie wakacje w egipcie o nastepne 2 tyg a to juz 4 przedluzenie, jak
      sadzisz, tak ja zachwycily egipskie piramidy czy moze morze czerwone a moze
      zupelnie cos innego no ale nic mi nie przychodzi do glowy, moze ty mi podpowiesz?
      • rat_canals aha 28.08.10, 06:09
        i napisala, ze tak ja tam nazywaja "خوک"
        nie wiesz co to moze znaczyc, mysle, ze jakis kwiatuszek albo sloneczko a moze
        kochanie, prosze, jakbys wiedzial to daj mi znac,ok? aha a na ortaliona i
        sciura zdanie to chyba wiesz co ja klade, wiesz? czy mam drukowanymi wyartykulowac?
        • rat_canals dostalem emaila od mojej przyjaciolki, 28.08.10, 07:05
          ktora pojechala razem z moja zona na wywczasy pod piramidy, pisze, ze wszystko
          ok a przedluzaja pobyt bo nie zdazyly przeleciec przez wszystkie piramidy a one
          sa wielkie i sterczace i nie da rady w jeden dzien wszystko zobaczyc, potrzeba i
          nocy i to nie jednej aby sie lepiej zapoznac z taka piramida a za przewodnika
          maja araba, ktoremu na imie habib (tez ciekawe co moze znaczyc takie imie, ja
          sklaniam sie do opcji boguslaw czyli ten, kto niesie slawe bogu) a moja
          przyjaciolka tez przybrala sobie arabskie imie, tak , jak moja zona, moze wiecie
          co to za imie,خنزير , z gory dziekuje za informacje , musi byc to cos bardzo
          milego bo zona i przyjaciolka pisze, ze arabowie sa niesamowicie grzeczni,
          uczynni tylko jest jeden problem, ich rodziny ciezko choruja, no coz, ciezkie
          maja zycie i trzeba im chociaz troche pomagac dlatego przelalem na zony konto
          kolejne tysiace $ aby mogla tym skrzywdzonym przez los ludzia pomoc, tez tak
          robicie?

خنزير

خنزير
          • bruno.555 Re: dostalem emaila od mojej przyjaciolki, 28.08.10, 14:32
            sharmuta? niezla masz stara,

habibi
            • pryszczaty.edek Re: dostalem emaila od mojej przyjaciolki, 28.08.10, 19:25
              bruno chyba sie pomyliles, te imiona w doslownym tlumaczeniu maja inne
              znaczenie(ontarian bedzie wiedzial bo obcuje z nimi na codzien) chociaz w
              potocznym moga i oznaczac to co sugerujesz a habibi to ktos albo cos, jak
              ontariana koziol, dla niego tylko oczywiscie. canals nie gniewaj sie, nie sa to
              dobre wiadomosci dla ciebie, najwyzszy czas abys zmienil partnerke, jak i
              przyjaciolke, to moja skromna rada
              • rat_canals Re: dostalem emaila od mojej przyjaciolki, 28.08.10, 19:45
                bruno i pryszczaty, co wy jaja sobie ze mnie robicie? a wasze zony, kobiety,
                przyjaciolki nie wyjezdzaly na urlop same? co wy mi tu sugerujecie? ze ja za
                jelenia robie? qerwa nie podoba mi sie to!
                • pryszczaty.edek Re: dostalem emaila od mojej przyjaciolki, 28.08.10, 19:49
                  przepraszam, ja nic nie sugeruje, odpowiedzialem tylko na twoje pytanie i
                  wyrazilem swoje zdanie, kazdy jest panem swego zycia i prosze tylko nie bij, ok
                  chyba bedzie lepiej, jak zamkne dziob ale na koniec dodam, nie martw sie nie
                  tylko ty tak masz
                  • rat_canals Re: dostalem emaila od mojej przyjaciolki, 28.08.10, 19:52
                    a wez sie pryszczaty yeb sam ze swoimi przeprosinami i radami, lepiej zajmij sie
                    swoimi pryszczami, tak bedzie lepiej dla wszystkich
                    • warcholski co nie ktorym sie marzy 28.08.10, 20:29

przyznaj sie tak prosto z kanalu, staruchu zwiedly, to bylo dawno i
                      nie prawda gdyz nawet خنزير cie nie chiala
                      • rat_canals Re: co nie ktorym sie marzy 28.08.10, 20:35
                        oj chciala i nadal chce tylko mam watpliwosci czy mnie czy kase ma? hehehe
                        • warcholski Re: co nie ktorym sie marzy 28.08.10, 20:42
                          kiedy podejzewala ze masz jaks nieruchomosc, potem sie okazalo jaka
                          ale powiedz ze خنزير inteligniejsza jest szczura z kanalu
                          • rat_canals warchol 28.08.10, 20:59
                            jestes w stanie manii czy depresji? czy moze zbyt powaznie potraktowales moja
                            prosbe i za duzo prochow lyknales? ciezko zrozumiec co piszesz, polykasz litery
                            i cale zwroty a do tego, jakies to twoje pisanie nieskladne jest hmmmm
                            • bruno.555 Re: warchol 29.08.10, 06:12
                              moja stara wrocila i jak wywolala zdjecia to bylo tam kilka wiecej niz myslala.
                              Otoz, jak im ukradli wszystko z wyjatkiem aparatu fotograficznego i szczoteczek
                              do zebow na tej wycieczce, to na tych zdjeciach wlasnie bylo co ci czarni
                              wyrabiali sobie z tym szczoteczkami w trakcie wlamania. No, powiedzmy ze ten jej
                              habibi o knurzym olowku juz sie wiecej do nie nie przystawial a ona sama plukala
                              zeby co 5 minut. Twojej tez moze ukradli wszystko z wyjatkiem szczoteczek?
                              • rat_canals Re: warchol 29.08.10, 20:28
                                hmmm to byla twoja stara? dzieki tej szczotecce zyskala slawe na prawie caly
                                swiatsmile albo CHistoria lubi sie powtarzac hehehe
                                • rat_canals bruno 30.08.10, 00:33
                                  caly dzien myslalem skad cie znam i w koncu sobie przyponialem, lepiej z toba
                                  nie zadzierac, szacun hehe
                                  od 5 minuty www.youtube.com/watch?v=mM4n3oSrjsI
                                  • rat_canals Re: bruno 30.08.10, 00:39
                                    no, ale jako joker nie najlepiej skonczyles w lesie
                                    www.youtube.com/watch?v=QBGMD_Hag_Y&feature=related
                                    • pryszczaty.edek Re: bruno 30.08.10, 07:24
                                      canals, jakby nie mowic to za rogacza robisz, przepraszam, ze musialem ci to
                                      uswiadomic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka