karolina218 18.11.08, 19:52 Czesc kto z Was ukończył tam kurs fryzjerstwa?? Pozdarwaim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna1975 Re: Canova Kraków IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.09, 11:15 byłam po infomacje nie polecam zajęcia w podstawóece w piwnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pręcik12cm Re: Canova Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.09, 21:24 Ania1975 co Ty piszesz? skończyłem niedawno kurs fryzjerski w CANOVIE,jestem bardzo zadowolony z kursu, mają świetnie wyposażone pracownie,kadra super profesjonalna, no i fajna atm0sfera; buziaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Canova Kraków IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.09, 20:27 tej co ty piszesz chyba musi być naprawdę cienko w tej canovie... jak takie małe pręciki uczęszcają . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pręcik12cm Re: Canova Kraków IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.09, 09:51 znam jeszcze mniejsze pręciki które na dodatek ciągle się zmniejszają, buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Canova Kraków IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.09, 20:24 Kurs Tragedia w Canova !!!!!!!!! Dziewczyny uważajcie na tą szkołe ja ukończyłam tam kurs warunki okropne ciemne sale w piwnicy w podstawówce ..... pod wzgledem formalnym bezbłedni pieniążki ściągneli szybciutko ... nauczyli cieniutko Nie polecam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kristina Re: Canova Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.09, 22:40 wiesz to chyba nie o tej samej canovie piszesz w której ja byłam na kursie fryzjerskim!!! skończyłam kurs, nie mam zastrzeżeń, praktyki w salonie odrobiłam, pracę dostałam, czego chcieć więcej; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flecik25 canova czy casanova IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.06.09, 12:24 NIe rozumiem cię Karolina piszesz na początku nas kto z wac ukończył kurs w canovie, a pożniej piszesz że ukończyłaś ?????????????????? to chyba casanova to co piszesz .... Odpowiedz Link Zgłoś
adel-a33 Re: Canova Kraków 21.07.09, 16:29 uważajcie na kurs fryzjerstwa w creatiw w krakowie na alejach 29 listopada ,fatalne warunki ,nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś