nietoperz_dworski 21.09.09, 00:11 rlv.zcache.com/love_quotes_poster-p228645302625732178tdar_525.jpg So long everybody! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Is that so? Sometime ;) 21.09.09, 17:48 Baw się dobrze. Tylko nie zapomnij zabrać korzeni! Możesz wybierać > stamtąd znowu tu, czy stąd znowu tam ;) www.youtube.com/watch?v=Bkwn6tihv2A&hl=pl :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Is that so? 22.09.09, 08:12 Np. taką marki MAN, z Monachium? > www.man-mn.com/datapool/imagepool/c0039/gebrauchte_01.jpg ps. można także wsiąść do jakiegoś cabrio. :p Odpowiedz Link
nietoperz_dworski Re: Is that so? Ave Dife 22.09.09, 09:35 Cabrio u mnie idealne. Wiatr i slonce. Zapraszam na virtualna przejazdzke. Odpowiedz Link
dife Re: Is that so? 23.09.09, 12:26 ave.duce napisała: > Np. taką marki MAN, z Monachium? > (...) > ps. można także wsiąść do jakiegoś cabrio. właściwie to chciałabym się przejechać (rozumienie zwrotu dowolne) żółtą ciężarówką cabrio Odpowiedz Link
dife Re: Is that so? 23.09.09, 14:20 wystarczy jakiś niespełniający europejskich norm polski, zdrowy most w decydującym momencie trzeba tylko poszukać czegoś pod siedzeniem Odpowiedz Link
ave.duce Re: Is that so? 23.09.09, 14:38 Polski, zdrowy i niewymiarowy? Za dużo szczęścia na raz! Pod siedzeniem szuka się zabawek, upuszczonych przez dziecko. Takim sposobem pewna kierownica Matka Polka skasowała mi nadkole w autku, a sobie pół autka. :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Is that so? 23.09.09, 07:59 [Ty mnie do pieśni pokornej nie wołaj] Ty mnie do pieśni pokornej nie wołaj, Bo ta już we mnie bez głosu; A jeśli milczę, nie przeto mnie połaj, Kwiatów Ty nie chciej od kłosu. Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy, A miłość moja, bracie, dwuskrzydlata: Od uwielbienia do wzgardy. [Szkoda, mój bracie, na wiatr ducha wywiać I krew wypluwać tęsknotą, Żeby siedzących w cyrku uszczęśliwiać - Więc mów, że milczę tak oto.] Gdy w głębie serca purpurę okrutną Wyrabia prządka cierpienia, Smutni - lecz smutni, że aż Bogu smutno - Królewskie mają milczenia. Cyprian Kamil Norwid > take care, będzie gUd. :p Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Is that so? 23.09.09, 22:40 Juz jest. Nie ma jak porozmawiac z kims, kto umie sluchac. Pijmy wino, bo => in vino veritas! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Is that so? 24.09.09, 09:33 www.youtube.com/watch?v=47_5LiGWPgg&hl=pl :) :p Odpowiedz Link