dupetek 01.12.09, 16:41 Nie mam dziś nastroju żeby pyskować na FK. Taki, jakiś dziś mientki jezdem:) Ogródek skopany, sporo zaległości nadrobione, to otwieram Finlandię i spróbuję z Wami posiedzieć i pogawędzić. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Piję na krechę, bo mam deprechę:) 01.12.09, 16:50 No proszę! Jaka niespodzianka! Finlandia dobrze zmrożona, aż gęsta? ;) :p Odpowiedz Link
dupetek Re: Piję na krechę, bo mam deprechę:) 01.12.09, 16:53 Zmrożona, to fakt, ale rozcieńczam:) Do czystej już nie mam głowy:( Po.zdrówko:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Piję na krechę, bo mam deprechę:) 01.12.09, 18:13 Dupetku! Głowy nie masz?! ŁOmatko, co to za młodzież dzisiaj :( :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Piję na krechę, bo mam deprechę:) 01.12.09, 18:35 Swego czasu coś tam, coś tam mi doniosło, że Dupetek jest przyjacielem pewnego psa. Czy to prawda? :p Odpowiedz Link
dupetek Nie prawda! 01.12.09, 18:47 Ten kundel, a raczej kundlica jest moim wrogiem straszliwym!! Oficjalnie się łasi, czule w oczy zagląda, a gdy tylko ma chwilę czasu przebudowuje mi ogród do góry korzeniami (dosłownie)! Pogryzione buty z czasów szczeniackich już jej odpuściłem. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Nieprawda! 01.12.09, 18:54 Jak to kobieta :) Proszę jej zrobić piękną fot. i TU zamieścić. forum.gazeta.pl/forum/w,89075,94823199,94823199,SOSNA.html Si ju tumoroł. Baj, spadam. :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Nieprawda! 02.12.09, 17:54 Sam musisz wkleić, gdzie chcesz, leniuszku, a potem wrzucić na "Sosnę"! ;) :p Odpowiedz Link
dupetek Re: Piję na krechę, bo mam deprechę:) 01.12.09, 16:51 Apro, co się stało z wątkiem Zapijaczonego Ryja z panemprezydentem? Poprawność polityczna?? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Piję na krechę, bo mam deprechę:) 01.12.09, 17:16 KTÓRYM, bo wiele było. ps. chyba już jesteś pijany nieco, że takie pytanie przeszło Ci przez gardło, Dupetku! ;) :p Odpowiedz Link
dupetek Re: Piję na krechę, bo mam deprechę:) 01.12.09, 17:18 Ze zdjęciem karate:) Po.zdrufko:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Piję na krechę, bo mam deprechę:) 01.12.09, 17:25 Może leniuszek użyje wyszukiwarki? ;) ps. opowiadaj, gdzie byłeś, co robiłeś, co widziałeś. Mam czas do 19.00 ;))) :p Odpowiedz Link
dupetek Re: Piję na krechę, bo mam deprechę:) 01.12.09, 17:53 Byłem nad Bugiem w okolicach Siemiatycz. Pierwszy raz zajechałem tak daleko na wschód Polski. Okolica przepiękna, ale przez to, że cywilizacja tam wolno dociera. Komórka (jestem w Plusie) wyświetlała "brak zasięgu", albo "tylko dla tel alarmowych"! Modem Iplusa rzęził, albo milczał. Tam jest po prostu NATURA! Ale miałem tyci czasu żeby się napawać. W każdym razie Bug jest zaje..sty!! Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Piję na krechę, bo mam deprechę:) 01.12.09, 18:06 dupetek napisał: Okolica przepiękna, ale przez to, że cywilizacja tam wolno > dociera. Swietnie powiedziane :) Odpowiedz Link
dupetek Re: Piję na krechę, bo mam deprechę:) 01.12.09, 18:28 Brak cywilizacji jest jednak bardzo uciążliwy! To nie tylko łącza. No i bieda panująca i starzy ludzie wokół, młodych wymiotło:( Po.zdrufko:) mimbla.londyn napisała: Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Piję na krechę, bo mam deprechę:) 01.12.09, 18:43 O ! Jeden z moich ulubionych filmow :) A co do cywilizacji lub jej braku i spokoju w zamian : masz 100% racje... Ze tak powiem, niestety... Odpowiedz Link
dupetek Re: Piję na krechę, bo mam deprechę:) 01.12.09, 19:24 Czy myślisz o filmie "Odrażający, brudni i źli" Ettore Scoli? Po. zdrufka:) Odpowiedz Link
venus99 Re: Piję na krechę, bo mam deprechę:) 01.12.09, 18:27 polecam dereniówkę albo czarną porzeczkę.powinny być krzepkie-45 do 50%,esensjonalne i wytrawne.używać 2 razy wieczorem po 50g. cudowne przezycie. Odpowiedz Link
dupetek Achoy! 01.12.09, 18:40 Czytam, że nalewkowicz jesteś! Od kilku lat dopiero uprawiam ogród:( Ale myślę o nalewkach:) Derenia nie sadziłem, bo kwiat tzw. "derenia jadalnego" trochę zapachowo mi nie pasuje. Mam czarną porzeczkę i w tym roku miałem pierwszy pożytek (nie nalewkowy). Mam pigwowce japońskie, które oceniam w następnym roku na pigwówkę:) Jeszcze czeremcha i jarząb! Rety!! Ja siem rozpiję:) Jak będę potrzebował przepisów, to lecę w dyrdy do Ciebie. Po.zdrufka:) venus99 napisał: Odpowiedz Link
topielica.latawica Re: Achoy! 01.12.09, 18:58 A u nas na trzęsawiskach to różne jagodzianki pędzą. Ale wolniutko pędzą, bo w terenie grząskim szybko się nie da. Odpowiedz Link
dupetek Re: Achoy! 01.12.09, 19:29 Gdzieś się włóczyła Latawico jedna? Jak mowa o nalewkach, to po miesiącach się odzywasz? To pewnie przez te jagodzianki na kościach:) Po.zdrufka Topciu:) Odpowiedz Link
topielica.latawica No wie Pan ! 01.12.09, 19:39 Uczyłam się i podnosiłam swoje kwalifikacje, bo ja naprawdę zamierzam na postulantkę do CBA się zpisać. Ja słów na wiatr nie rzucam, jak co poniektórzy. I dużo już umiem. Odpowiedz Link
dupetek Biedactwo:( 01.12.09, 21:04 Spóźniłaś się bo Kamiński już odszedł i piękny Tomek kończy karierę! Naboru na piękne dziewczyny już nie będzie:) Trzeba było siemm mnie trzymać to wyszłabyś na ludzi:) A, Ty przewrotna osóbko wolałaś latać po bagnach i pociągać jagodziankę-na kościach zresztą:( Nie przekonałaś mnie! Po.zdrufka Topciu:) Odpowiedz Link
airam.as Re: Piję na krechę, bo mam deprechę:) 01.12.09, 20:05 Kto pije na krechę , ten ma deprechę :-D Odpowiedz Link
dupetek Re: Piję na krechę, bo mam deprechę:) 01.12.09, 20:43 Taki standard, to pod każdym spożywczakiem usłyszysz! Nie przepracowałeś się:( airam.as napisała: > Kto pije na krechę , ten ma deprechę :-D< Odpowiedz Link
airam.as Re: Piję na krechę, bo mam deprechę:) 01.12.09, 21:54 No to czemu sie smucisz skoro wiesz, jaka rzeczywistość jest? ;) ps. a poza tym, nie "eś", tylko "aś".... Mało że toto depresyjne na krechę, to jeszcze nie czytate :/ No i kto za to zapłaci teraz? No kto? Odpowiedz Link
ave.duce Pił na krechę, miał deprechę, a teraz Dupetek 02.12.09, 17:52 ma... no co? :p Odpowiedz Link
dupetek No co?:) 02.12.09, 17:58 Dziwnym trafem wlazłem na FzD zaraz po twoim wpisie, prześmiewczyni. Dupetek ma się dobrze:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: No co?:) 02.12.09, 18:11 No wiesz! Troska przebija z mojego postu, a Ty, niewdzięczniku, .... chlip, buuu..., snif :( :p Odpowiedz Link
dupetek No już dobrze:) 02.12.09, 18:20 Co można mieć po ok. 50g wódki rozcieńczonej sokiem pomarańczowym? Resztę z tej butelki zachowam na następne impry u Ciebie. Ależ Twoja troska mnie bardzo wzruszyła:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: No już dobrze:) 02.12.09, 19:29 Ja myślę! A teraz, wzruszony Dupetku, dawaj sukę! ;) :p Odpowiedz Link