humbak 05.01.10, 08:53 Jest zagwozdka Wielce Szanowni. Zimno, więc stoimy. Halo? Co? Sensu brak przecież. Jak zimno to trzeba się ruszać, biegać, rozcierać. A my stoimy i czekamy aż będzie cieplej:( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: No i co teraz? Hilfe! 05.01.10, 09:44 KTO stoi? Ja, na ten przykład, czyli przykładowo > siedzę. :p Odpowiedz Link
humbak Re: No i co teraz? Hilfe! 05.01.10, 09:48 No jak to? Ta pani po mojej prawej i ten pan po mojej prawej z lekkiej skośki... i ta pani naprzeciw mnią... bida Pani... wszyscy stoją mimo że siedzą. Odpowiedz Link
ave.duce Re: No i co teraz? Hilfe! 05.01.10, 09:53 Nie stój, nie czekaj, pomóż? I coś tam, cos tam o własnym domu było. O to chodzi? Czy siedzą wydobywczo czy po wyroku? Może po prostu lubią? Chorera, ile to się ciśnie skojarzeń pod palce! ps. dysponujesz długimi płetwami > pacnij ich! :p Odpowiedz Link
humbak Re: No i co teraz? Hilfe! 05.01.10, 10:33 Stoją, nie siedzą, przecież mówię! Kurcze! Choina! Jasna Francja! Nikt mnie nie słucha! Wołam! Krzyczę! No! O! Stoją my! My jako kolektyw! Bo zimno! Zmarzło to i owo! I nie chce się odspoić! I... o czym to ja? Odpowiedz Link
scoutek Re: No i co teraz? Hilfe! 05.01.10, 10:48 jestesmy wreszcie we wlasnym domu nie stoj, nie czekaj pomoz tak to bylo? Odpowiedz Link
ave.duce Re: No i co teraz? Hilfe! 07.01.10, 09:09 scoutek napisała: > jestesmy wreszcie we wlasnym domu > nie stoj, nie czekaj > pomoz > odśnieżyć gumno! :) :p Odpowiedz Link
airam.as Re: No i co teraz? Hilfe! 05.01.10, 10:47 A ja na ten przykład, mam zamiar funkcjonować dziś jako człowiek-pidżama, o! ...przynajmniej spróbuję :-D Odpowiedz Link
ave.duce Re: No i co teraz? Hilfe! 05.01.10, 10:56 Z czego ta pydżama? Kolor. Wzorek. Rozmiar ;))) :p Odpowiedz Link
airam.as Re: No i co teraz? Hilfe! 05.01.10, 18:28 ave.duce napisała: > Z czego ta pydżama? Kolor. Wzorek. Rozmiar ;))) > > :p Moja tradycyjnie - w miśki :)i cieplutka. Bo powietrze lubię rzeźkie i świeże niezaleznie od pory roku. Podobno czlowiek w mrozie żyjący póxniej się starzeje. ;) Ale a propos pidżamki i wzorków. Pamiętam jednego znajomego, co to impreza miała się do niego niby przenieść do nowego jego świeżo kupionego mieszkanka, i mowi tak: sorki , ale ja was nie mogę zaprosić, bo wstyd. Pościel mam w obrazki Spidermana, pidżamę mam w spidermany, ręczniki mam w spidermany, ściereczki kuchenne - w spidermany, chodniczki mam w spidermany - no nie mogę, kurczę, nie mogę was zaprosić, po wstyd :-D Odpowiedz Link
ave.duce Re: No i co teraz? Hilfe! 05.01.10, 20:20 Faktycznie, obciachowo. Ale nie pojmuję, dlaczego się tego wstydził? Poznałam kiedyś faceta, który spał w samochodzie wstawionym do pokoju. Całkiem fajne łóżko. :p Odpowiedz Link
airam.as Re: No i co teraz? Hilfe! 05.01.10, 21:22 ave.duce napisała: > Faktycznie, obciachowo. > Ale nie pojmuję, dlaczego się tego wstydził? Też nie wiem, chyba "pribiedniałsia" :) > > Poznałam kiedyś faceta, który spał w samochodzie wstawionym do pokoju. > Całkiem fajne łóżko. > > :p Same siedzenia były czy wraz z deska rozdzielczą i rurą wydechową? ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: No i co teraz? Hilfe! 05.01.10, 21:38 Nie, to był stary Dodge Ram. Bardzo wygodny! :p Odpowiedz Link
airam.as Re: No i co teraz? Hilfe! 06.01.10, 08:46 ave.duce napisała: >>..Bardzo wygodny! Bo stoi w domu i "jeść" mu nie trzeba dawać :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: No i co teraz? Hilfe! 06.01.10, 08:56 I bardzo interesujący jako wystrój wnętrza. :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: No i co teraz? Hilfe! 06.01.10, 09:39 Lubię facetów z fantazją, ale nie infantylnych, broń Boże! ps. Dzisiaj chyba wigilia prawosławnego Bożego Narodzenia. Mogłabyś jakiś wątek życzeniowy z tej okazji? Cyrylicą? :p Odpowiedz Link
airam.as Re: No i co teraz? Hilfe! 06.01.10, 09:47 ave.duce napisała: > Lubię facetów z fantazją, ale nie infantylnych, broń Boże! Jo tyż :) > > ps. Dzisiaj chyba wigilia prawosławnego Bożego Narodzenia. > Mogłabyś jakiś wątek życzeniowy z tej okazji? Cyrylicą? > > :p Tu mnie zaskoczyłaś, nie sledzę kiedy Prawosławni mają BN. Zresztą wczoraj się dopiero dowiedziałam, jak zadzwonilam do Petersburga ws sluzbowych i nie moglam się dodzwonić do firmy. Wiec dzwonie na komorkę i mowię, co tam się u was dzieje ze nikt nie odbiera tel w firmie. A kobietka mowi: no jak to, my mamy wolne od 1.01 do 10.01 "ukazom Prezydenta". Fajno! Bogaty kraj ta Rosja :)) ps. Juz się robi, cosik znajdę. Odpowiedz Link
ave.duce Re: No i co teraz? Hilfe! 06.01.10, 10:07 No i bez poczucia humoru ani rusz! :) ps. dzięki! ps.ps. chyba Cię wyłączę z abonAMenctwa! Wszak w ostatnich "NW" było n/t ;) :p Odpowiedz Link
airam.as Re: No i co teraz? Hilfe! 06.01.10, 14:58 ave.duce napisała: > ps.ps. chyba Cię wyłączę z abonAMenctwa! > Wszak w ostatnich "NW" było n/t ;) No masz ci babo placek! co to za represje? Na swoje usprawiedliwienie powiem tylko, że zalega mi nie otwarta do tej pory poczta jeszcze sprzed świąt. Z kilkanascie maili. Stad b/t. Czytnę wieczorkiem (Twoje w pierwszej kolejnośći, cziestnoe pionierskoje :)) i sie odezwę. Odpowiedz Link
airam.as Re: No i co teraz? Hilfe! 06.01.10, 19:47 Zuchwale powiem, że w swoim lajfie juz wszystkie egzaminy zdałam, a szczegolnie te, gdzie chciano mnie do ściany (lub w kącie) ustawić. A zdawałam na zasadzie "my mamy sztywne karki, kłaniać sie uczono nas długo". Sie udawalo, jak do tej pory ;) ps. dzieki za NW (ja to już stara jestem, ale syn na pewno będzie zachwycony, zresztą zawsze zachwyca się i odpowiednio komentuje NW :)) i ecard. Najlepszego rowniez!! :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: No i co teraz? Hilfe! 06.01.10, 20:00 Nie sądzę, żeby to była kwestia wieku. Ok, czyli nici z egzaminu, lucky U! :p Odpowiedz Link
tojajurek Też bym chciał! 05.01.10, 23:00 Piżamę w miśki, znaczy, bo nie mam. Mam 850 miśków (około - trudno policzyć, bo się wiercą), krawaty w miśki, jaśki w miśki, a piżamy w miśki NIE MAM. Czy bywają duże rozmiary? W duże miśki? Gdzie? Odpowiedz Link
humbak Re: No i co teraz? Hilfe! 05.01.10, 11:01 Jakaś speszyl pałer poza zdolnością usypiania na zawołanie? A w sumie to i bez zawołaaaaniaaaayyyyyy... Odpowiedz Link
airam.as Re: No i co teraz? Hilfe! 05.01.10, 18:30 humbak napisał: > Jakaś speszyl pałer poza zdolnością usypiania na zawołanie? A w sumie to i bez > zawołaaaaniaaaayyyyyy... Speszyl pałer? To proste! Budzenie się na zawołanie. Budzika ;) Odpowiedz Link
humbak Re: No i co teraz? Hilfe! 06.01.10, 07:23 Oj, to nie. Nie nie nie. W żadnym razie. Osobiście wolę umiejętność usypiania budzika. Odpowiedz Link
humbak Re: No i co teraz? Hilfe! 06.01.10, 08:53 Albo bardziej ogólnie: www.youtube.com/watch?v=L0nXhQj-mis Odpowiedz Link
airam.as Re: No i co teraz? Hilfe! 06.01.10, 09:07 Super! Sto lat już nie slyszalam tej piosenki :) A mnie się to przypomniało (ale to a propos misiów, raczej dla tojajurka) Mały miś :) Odpowiedz Link
gat45 Re: Zu Hilfe! 06.01.10, 23:30 tojajurek napisał: > Czy ta Hilfa to jakaś nowa forumowiczka? Jej jest trzy. Tylko nikomu nie mów, dobrze ? Odpowiedz Link