trusiaa 03.03.11, 07:28 Powiedział Bartek, że dziś Tłusty Czwartek I przyszedł Józio i przyniósł pączki, Wiadomo: damy bywają głodne Chcesz zdobyć Damę? (Z) pączkiem wal. Dołożył się Gacek: Masz, Damo, placek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damakier1 Re: PBżdTC 03.03.11, 09:42 Pączkowi się nie oparłam w pół sekundy go pożarłam i ogromne mnie wzruszenie dopadło... Jeszcze by się parę takich zjadło! Trusiuu i Gacku! To naprawdę wielka frajda, zaspane oczęta odpluszczywszy, zerknąć na FzD (bo tak się właśnie dzionek rozpoczyna) i taką miłą niespodziankę napotkać. Dziękuję serdecznie gnąć się w ukłonach, a medale mi pobrzękują aż miło! damkier PS. Teraz dopiero naprawdę zrozumiałam jakim bohaterem okazał się prezes swego czasu zjedzenia pączka odmawiając. Odpowiedz Link
ave.duce Re: PBżdTC 03.03.11, 19:56 tw_wielgus napisał: > Wszystkiego najsłodszego. Całus? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: PBżdTC 03.03.11, 20:48 Nie chwalać się byłby pewnie zdecydowanie słodszy od pączków. Nie chwalę się oczywiście , bo wbudowana skromność mi nie pozwala. Odpowiedz Link
ave.duce Re: PBżdTC 03.03.11, 20:51 A można wiedzieć, gdzie azaliż masz tę skromność wbudowaną? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: PBżdTC 03.03.11, 20:53 Wybacz ale nie jestem poinformowany, co znaczy, że nie posiadam tej wiedzy. To się ustali dopiero na sekcji. Odpowiedz Link
ave.duce Re: PBżdTC 03.03.11, 20:56 Ale po ekshumacji? ps. czy my na pewno mamy karnawał? Gacek życzył dobrej zabawy.... ale nie napisał, że w zombie. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: PBżdTC 03.03.11, 21:03 Próbuję ją znaleźć metodą na macanego, żeby uniknąć ekschumacji ale się gdzieś głęboko schowała. CFana sztuka... Odpowiedz Link
ave.duce Re: PBżdTC 03.03.11, 21:10 Ależ eksHumacje są teraz very trendy ;) Idź na całość! Odpowiedz Link