olga_w_ogrodzie 24.10.11, 12:44 działa u Was wyszukiwarka ? p.s. z cmentarza ewangelickiego chaty opodal mej, wychodził w ub. tygodniu Jerzy Buzek w towarzystwie M. Środy. zdziwiłam się. on ewangelikiem, więc pewno u bliskiego kogoś. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariner4 Też go kiedyś tam widziałem 25.10.11, 11:58 kiedy odwiedzałem grób babci, matki mojego ojca tam że. M. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Czy macie 02.11.11, 10:31 ja nie mam. tylko z laptopem mym, ale się ratuję cleanerem co mi go Ex. Mila zainstalowała. a co jest ? się Tobie łączyć trudno ? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Czy macie 02.11.11, 10:51 Nie chcę zapeszać, ale chyba odczarwałaś mój net :) Odpowiedz Link
damakier1 Re: Czy macie 02.11.11, 19:56 Co otworzę ten wątek, to ten biedny kotek biegnie i biegnie. Chyba juz jest bardzo zmęczony. A jak sie wstawia takie coś, żeby się ruszało? Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Czy macie 02.11.11, 23:11 no biegnie. teraz to mi też go żal. a wklejasz te ruchome tak samo, jak fotki zwykłe czy inne obrazki. w googlach można ruchomy jakiś wyszukać se. Odpowiedz Link
ex.mila Re: Czy macie 02.11.11, 12:47 ave.duce napisała: > kłopoty z netem? U mnie od września do dupy, a majstrowie nie wiedzą o co chodzi. Tak więc częściej nie mam netu niż go mam. Teraz np jest fatalnie - resetuje mi się co dwie minuty. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Czy macie 02.11.11, 12:52 No to wyrazy współczucia. ps. ale bez netu więcej czasu na inne zajęcia się ma. Odpowiedz Link
humbak Cztery 02.11.11, 11:29 Opera od dłuższego czasu ma problemy z częścią stron, ale generalnie tak, a co? Może się kumplują Jurek z Madzią?:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Cztery 02.11.11, 11:40 Panie! Dzie tam ja do Opery... Który Jurek, bo znam kilku? Odpowiedz Link
humbak Deutche Post Skriptum 02.11.11, 11:47 A Opera to straszne miejsce. Chodzo chopy i baby po podeście i ryczą na publikę, choć ta cicho i grzecznie siedzi. Ja bym tam nie poszedł za nic we siewicie. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Deutche Post Skriptum 02.11.11, 12:57 Panie, ja byłam kilka razy... zawleczona. Znalazłam się "na gór szycie". Co przeżyłam, to moje. Najważniejsze, że przeżyłam, n'est-ce pas? Odpowiedz Link
yoma Re: Deutche Post Skriptum 02.11.11, 19:44 Khem ekhem, że nieśmiało powiem, nam na ślubie śpiewano arię operową a co! Aria była pisana na bas, a śpiewak był tenor, ale dał radę, dzielny był. Potem zeznał, że mu się ta aria już po nocach śniła :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Deutche Post Skriptum 02.11.11, 19:50 Co do głosów > mów do mnie jeszcze... Na ślubie... przypomniałaś mi ślub, na którym dwie serdeczne przyjaciółki się niemal obraziły na siebie do końca życia o to, która z nich zaśpiewa naszym wspólnym przyjaciołom "Ave Maria". A podobno muzyka łagodzi obyczaje. Odpowiedz Link
yoma Re: Deutche Post Skriptum 02.11.11, 20:08 No to u nas Ave Maria wystąpiło jako niespodzianka od przyjaciółki i zaskoczenie dla wszystkich :) Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Deutche Post Skriptum 02.11.11, 13:34 ave.duce napi!sała: > Panie, ja byłam kilka razy... zawleczona. Znalazłam się "na gór szycie". > Co przeżyłam, to moje. Najważniejsze, że przeżyłam, n'est-ce pas? Widziałem kiedyś nawet operę To wszystko po jaką cholerę! Jak nie znacie tego kawałka to bardzo proszę wsłuchać się w tekst. Nie mam pojęcia, co mówić na przyjęciach:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Deutche Post Skriptum 02.11.11, 19:14 A teatr lepszy? ... W mordę kopany ! W życiu bym do teatru nie poszedł! ... Odpowiedz Link
ave.duce Re: Cztery 02.11.11, 12:55 A! Ten... Co do Magdaleny - nie będę się wypowiadać też, choć pasuje dzisiaj. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Cztery 02.11.11, 12:58 humbak napisał: > Opera od dłuższego czasu ma problemy z częścią stron, ale generalnie tak, a co? > > Może się kumplują Jurek z Madzią?:) się każdy z każdym może kumplować, a jednak się zadziwiłam. może dlatego, że podświadomie jakiś schemat w mózgu mem wbudowan i mię oni do się nie pasowali w chwili pierwszej. a ten cmentarz lubię bardzo. jest nieduży i już dawno wiem, gdzie kogo z Lubianych Nieobecnych odwiedzić mogę, by głowę skłonić. Odpowiedz Link
yoma Re: Cztery 02.11.11, 15:39 Olgo, ty to masz dobrze gdybyś wiedziała, kto leży w bliskości świętej pamięci dziada mego... Odpowiedz Link
yoma Re: Cztery 02.11.11, 19:42 Powiem, bo nie tajemnica; braci Kaczyńskich grób rodzinny i kiedyś było śmiesznie patrzeć, jak toto zapindala na grób... wróć, jak na grób zapindala kordon postawnych BOR-owików, a gdzieś tam w środku są bracia Kaczyńscy... :P Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Cztery 02.11.11, 19:58 ho, ho, ho. tj., w zasadzie, ho, ho, ho, ho, Odpowiedz Link
ave.duce Offowo, ale tylko trochę... Olgo, help! 02.11.11, 21:30 Gdzie się podział Twój wątek o "handlowaniu smoleńszczyzną"? Nie mogę znaleźć :( Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Offowo, ale tylko trochę... Olgo, help! 02.11.11, 21:50 ave.duce napisała: > Gdzie się podział Twój wątek o "handlowaniu smoleńszczyzną"? Nie mogę znaleźć : > ( forum.gazeta.pl/forum/w,1157,130307795,130307795,Okleic_sie_tragedia_smolenska_.html Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Offowo, ale tylko trochę... Olgo, help! 02.11.11, 22:19 o. dzięki. też nie mogłam go znaleźć. kolejny raz chamówę zrobili. niekonsekwencja do kwadratu. ludzie kilometrami gadają o samolotach, awariach, diagnozują przyczyny katastrofy i wiszą na FK. ja mówię o krzyżykach polityczno-martyrologiczno-nacjonalistycznych i się mnie znika na jakieś forum perfyferyjne. mam to w d... Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Offowo, ale tylko trochę... Olgo, help! 02.11.11, 23:09 FK - polska scena polityczna. a od wczoraj powtarzających się wątków o miękkim lądowaniu Boeinga od groma jest. poza radnym z PiS, ktory zwyzywał od bydlaków i pajaców prezydenta RP za podziękowanie załodze, to więcej elementów politycznych nie widzę. no ale sobie wiszą i nikt ich nie przenosi wątków tych, mimo dublowania się. a mnie na katastrofę smoleńską wysyłają z wątkiem o wisiorkach z krzyżykami smoleńskimi, ktorymi handlują na niepoprawni.pl , bo, ponoć, zamierzają za uzyskane pieniądze uczcić Ofiary katastrofy. w ogóle w wątku żadna katastrofa nie jest omawiana. zniechcęcają mnie jak mogą na tym portalu. świństwo. w końcu se trzasnę drzwiami i pójdę gadać na Pudelka. Odpowiedz Link
ave.duce Kompletnie komuś odbiło... 03.11.11, 09:28 To było działanie na zasadzie odruchu bezwarunkowego. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Kompletnie komuś odbiło... 03.11.11, 10:40 no. forum.gazeta.pl/forum/w,654,130333776,130340093,Re_Niekonsekwencja_na_FK.html Odpowiedz Link
ave.duce Re: Kompletnie komuś odbiło... 03.11.11, 12:20 Zadałam Giwi uprzejme pytanie... Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Kompletnie komuś odbiło... 03.11.11, 12:42 thanks. póki co trwa festiwal udawania, że ja po to linki umieściłam, by te posty powywalać, a nie po to, by pokazać brak konsekwencji i moje oczekiwanie przywrócenia wątku na FK. Odpowiedz Link