Dodaj do ulubionych

Oświadczenie

20.04.12, 22:13
Mam zamiar przeżyć paru skurwysynów, nawet jeśli obecnie sprawują niewzruszenie urząd ministra zdrowia. Gwoli wyjaśnienia - płacę podatki w Polsce, a leczę się z tego tego skurwiela w Kaliningradzie. To napisałem ja - 3promile/trzecikot/napohybelwszystkim.
Obserwuj wątek
    • damakier1 Re: Oświadczenie 20.04.12, 22:19
      Się trzymaj i zdrowiej! Jasne, że się uda!
      Ale miałeś świetny pomysł żeby się odezwać! :)))
      • zbigniew_clapton Re: Oświadczenie 20.04.12, 22:53
        Musiałem sobie trochę ulżyć bajdełej - no kurważ serdecznie zapraszam do dyskusji:
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,135283891,135283891,Euro_i_inne_urojenia.html
        • ave.duce Re: Oświadczenie 21.04.12, 00:58
          Wątek został przeniesiony na forum: Piłka nożna.
    • ave.duce Re: Oświadczenie 21.04.12, 00:54
      A! To o Tobie Dama napisała w specnumerze urodzinkowym "NW":

Nadchodzą goście i, nie do wiary -
      każdy z nich niesie dla Dworu dary:
      pierwszy Kot.Trzeci nadchodzi szybko,
      niosąc akwarium ze złotą rybką.

3mka, Kocie :)
      • magdolot Re: Oświadczenie 21.04.12, 01:09
        Poleciałam, ale wynieśli na piłkę nożnę... a mnie się już robi niedobrze od białoczerwonego z obowiązkowym piwem i dyskwalifikuję kolejno produkty co się reklamują za pomocą pojebuf w szaliczkach. Na piłkę nożnę nie póde!

Poza tym mam Mańkę niespodziankę i zara lete spać na dół zanim wlezie za mną na schody i zjedzie z nich na ryju [jak to leciwy bernardyn].

To wiem, gdzie wysyłać fluidy. Bardziej na wschód.

Nadmieniam nieśmiało, że wnuczkę mam, ale jeszcze 10 lat się podpada pod prokuratora, więc fszystko pasi, Zbig, uwzględnij ją w swoich planach. Dobrze się zapowiada.

Czymka!
        I dowal mu tak, żeby spierdalał za Kaukaz.
    • olga_w_ogrodzie Re: Oświadczenie 21.04.12, 01:38
      skurwiel ma wypierniczać poza nasz układ słoneczny.
      Trzecikocie kop go z lekarzami w Kaliningradzie w takie miejsca, by się łajza nie pozbierał never.
      na pohybel.
    • gat45 Re: Oświadczenie 21.04.12, 07:05
      Teraz moje oświadczenie :

Z mojej całkowicie areligijnej piersi wyrwało się głębokie "Chwała Bogu" :)

Naprawdę są chwile, kiedy Bóg powinien istnieć. Na przykład na moment mojego westchnienia. Może on istnieje punktowo ? W takim razie wysyłam do niego suplikę : "weź się zajmij Czecim Kotem. Porządnie, skutecznie i szybciutko".
    • ploniekocica Re: Oświadczenie 21.04.12, 08:06
      a ja oświadczam, że kocham Czeciego! I jusz!
      • scoutek Re: Oświadczenie 21.04.12, 08:32
        oj tam oj tam.....

fajnie, że się pojawiłeś Trzeci:)))
        • ewa9717 Re: Oświadczenie 21.04.12, 09:33
          I się w takim pięknym miejscu objawił: Królewiec-Królówgród-Konigsberg ;)
          • scoutek Re: Oświadczenie 21.04.12, 10:52
            z tego wniosek, że on nie Trzeci Kot a Trzeci Król;))
            • panidemonka Re: Oświadczenie 21.04.12, 12:54
              Ja przepraszam, że się wtrącę, ale myślę, ze on jest 3ech króli. Bo kto miały dopilnować w jakim porządku szli?
              • scoutek Re: Oświadczenie 21.04.12, 12:59
                panidemonka napisała:

> Ja przepraszam, że się wtrącę, ale myślę, ze on jest 3ech króli. Bo kto miały
                > dopilnować w jakim porządku szli?

baaaaardzo słusznie
                mało tego: idzie przodem, środkiem i zamyka pochód :)
                • panidemonka Re: Oświadczenie 21.04.12, 13:08
                  W takim razie musi być 3 koty-króle?*w jednym.
                  *Chyba, że króle w sensie króliki, w takim razie co to to nie! Trusia jest tylko jedna.
                  • scoutek Re: Oświadczenie 21.04.12, 13:34
                    panidemonka napisała:

> W takim razie musi być 3 koty-króle?*w jednym.

w trzymil(ion)owych butach?
                    • gat45 Re: Oświadczenie 21.04.12, 13:42
                      chyba w czypromilowych ?
                      • scoutek Re: Oświadczenie 21.04.12, 13:51
                        możbyć, ale zdaje się, że jeszcze miał nick czymilionowypost? czy mi się porąbało?
                        • gat45 Re: Oświadczenie 21.04.12, 13:54
                          Nie, to mike.recz był ten 30.000.000-wy
                        • zbigniew_clapton Re: Oświadczenie 21.04.12, 13:54
                          Nie, trzymilionowy post to ktoś inny. Jestem Zbychu Clapton, ponieważ bardzo mnie rozbawił swoją tęsknotą za rozumem niejaki Hołdys Zbigniew.
                          • scoutek Re: Oświadczenie 21.04.12, 13:57
                            ale czypromilowe buty to jakieś małe.... ale nie ważna wielkość, ważne kto w nich chodzi;)))

sorry za pomyłkę, te czy mię zmyliły;))
                            • zbigniew_clapton Re: Oświadczenie 21.04.12, 14:04
                              Buty są nieistotne. Od jakiegoś czasu preferuję lewitację, multilokację, transcendencję, glosolalię, nekromancję oraz tytonie fajkowe Rattray's.
                          • almetyna_ilmatar Re: Oświadczenie 21.04.12, 20:48
                            Czyżbyś nie poważał mistrza sceny muzycznej?
                  • ave.duce Re: Oświadczenie 21.04.12, 22:18
                    Wreszcie raczyłaś :)))
                    A co do Trusii - pełna zgoda!> w całym świecie drugiej takiej nie znajdziecie...

https://avatarmaker.eu/free-avatars/avatars/animated_214/bunny_born_to_frag_animated_avatar_100x100_67407.gif

ps. co u Pani D. & reszty wesołej gromadki?
                    • panidemonka Re: Oświadczenie 22.04.12, 07:35
                      Raczyłam tak raczkiem, raczkiem, powolutku;)
                      Panna D. ma się świetnie i daje nam dużo radości. koty mają nieźle tylko Ziutek-Przyjaciel ma już 12 lat i formę nie taką jak kiedyś. Szczury też poza Łysym Leonem-ten ma jakąś ropną infekcję, której nie możemy wyleczyć. Wrona już była zdecydowana na ostatnią i ostateczną wizytę u weterynarza, ale szczurek ostatnio ma się o wiele lepiej no i... .

Ave to nie tak, ze ostatnio nie raczyłam. Po prostu nie miałam czasu dla siebie, bo w domu były unieruchomione dwie osoby. Jedna po zabiegu chirurgicznym, druga z poważną kontuzją kolana. Musiałam się nimi zaopiekować oraz uszczęśliwiać domowa menażerię.
                      Jak nie mam czasu dla siebie to nie mam też humoru , jestem zła, zmęczona i niezbyt towarzyska. To już minęło, mam nadzieję, że na dłużej.
                      Jednak zawsze mam na podorędziu moje wrodzone lenistwo więc nie należy oczekiwać od mnie zbyt wiele, a zwłaszcza lotności umysłu i mądrych wypowiedzi na poważne tematy;)
                      Pozdrawiam, udanej niedzieli życzę:)
                      • ave.duce Re: Oświadczenie 22.04.12, 08:17
                        Przecież wiesz, że to była taka niby-wymówka, a tak naprawdę - entuzjastyczne powitanie.
                        Życie poza netem ma swoje, czasem bardzo twarde, prawa.

panidemonka napisała:

> Jednak zawsze mam na podorędziu moje wrodzone lenistwo więc nie należy oczekiwa
                        > ć od mnie zbyt wiele, a zwłaszcza lotności umysłu i mądrych wypowiedzi na poważ
                        > ne tematy;)

Dobra.dobra - co do lenistwa - chcesz się licytować?!

> Pozdrawiam, udanej niedzieli życzę:)

Jak najbardziej też!
    • almetyna_ilmatar Re: Oświadczenie 21.04.12, 10:47
      Ja też jestem uradowana, żeś Trzeci Claptonie pojechał, gdzie trzeba. Wracaj naprawiony :-)
      • dzidzia_bojowa Re: Oświadczenie 21.04.12, 11:41
        Otóż to! Otóż to! Podpisuję się pod wszystkimi przedmówcami i wzmacniam przekaz pięć razy.
    • gat45 Re: Oświadczenie 21.04.12, 11:51
      Od rana próbuję się powstrzymać, ale nie mogę. No - nie mogie i już :

www.youtube.com/watch?v=CTQUWjrml-U&feature=related
      • zbigniew_clapton Re: Oświadczenie 21.04.12, 14:06
        Nawet sobie nie wyobrażasz, jak to się może facetowi po czterdziestce wszystko wywrócić w umysle z powodu jednej malej wrednej kurwy wielkości wisienki.

PS. Uprzedzając dalsze pytania - nie, nie nawróciłem się, W dalszym ciągu twierdzę, że wszyscy do piachu, a potem robaki mniam mniam. Ale za to dużo bardziej cieszą mnie i bawią rzeczy najbanalniejsze.
        • scoutek Re: Oświadczenie 21.04.12, 14:11
          zbigniew_clapton napisał:

> Nawet sobie nie wyobrażasz, jak to się może facetowi po czterdziestce wszystko
          > wywrócić w umysle z powodu jednej malej wrednej kurwy wielkości wisienki.

mało, że sobie wyobrażam to trochę na ten temat, niestety, wiem, mimo, że nie jestem facetem po czterdziestce
          a wielkość kurwy też nie ma znaczenia
          musisz się trzymać tych najbanalniejszych i najprostszych
          • zbigniew_clapton Re: Oświadczenie 21.04.12, 14:15
            Anegdotka będzie.
            Wracz spraszywajet mienia:
            - Czy pan jakoś nazwał ten nowotwór?
            - Oczywiście. Nazwałem go po waszemu bliad', czyli kurwa.
            - Nu ładna. Zastanawiające jest to, że 100% moich pacjentów jest przekonana, ze rak jest rodzaju żeńskiego. Przez 20 lat nie uwstrietił nikawo, kto by nazwał raka chujem...
            • gat45 Re: Oświadczenie 21.04.12, 14:52
              Czy on leczy tylko facetów, ten Twój wracz ? Czy pacjentki też miewa ?

Uprzedzam pytanie : nie, mój się nijak nie naywał. I nawet do głowy mi nie przyszło, żeby TOTO jakoś nazwać.
              • zbigniew_clapton Re: Oświadczenie 21.04.12, 14:58
                Ależ z ciebie szowinistka! Nie śmiałem pytać o statystykę wg płci :D Twoje zdrowie!
                • gat45 Re: Oświadczenie 21.04.12, 14:59
                  Wzaimno, Czeci ! Nasze kawalerskie !
                  • zbigniew_clapton Re: Oświadczenie 21.04.12, 15:03
                    www.youtube.com/watch?v=OzqWAN1lWGY
                    • gat45 Re: Oświadczenie 21.04.12, 15:08
                      Ależ ten gówniarz z pierwszej solówki ma głos !!!! Uwielbiam chłopięce soprany, ale ten to ma dzwon nie płuca. Ciekawam, co to dało po mutacji. Chyba piękny baryton ?
                      • zbigniew_clapton Re: Oświadczenie 21.04.12, 15:11
                        Ministrant? Przypomniała mi się "Alteracja" Amisa ;)
                        • gat45 Re: Oświadczenie 21.04.12, 15:16
                          Nie znam "Alteracji". Wkraczasz w obce mi dziedziny...

A ja muszę sobie iść i wreszcie odrobić zaległości z tygodnia całego, bo mię był ogarł wirus ostrego lenistwa. Trzymajcie się, chopaki i dziefczynki ! A Ty, Trzeci, trzymaj mi się trzykrotnie !
                          • zbigniew_clapton Re: Oświadczenie 21.04.12, 15:22
                            A tam obce. Polecam ci starego Amisa. Synalek też niezłe ziółko.
            • dupetek Re: Oświadczenie 21.04.12, 17:24
              Fajnie że jesteś i że morale - jak widać - na wysokim poziomie trzymasz; oby tak dalej do bezwzględnego zwycięstwa!!!
              Apropos konfliktu płci, to czy mógłbyś coś o rosyjskich pigułach powiedzieć? Słyszałem, że urodą i opiekuńczością dystansują nasze, ale nie miałem okazji osobiście sprawdzić:(

zbigniew_clapton napisał:
              > Anegdotka będzie.<
              • zbigniew_clapton Re: Oświadczenie 21.04.12, 17:56
                Tu cię zmartwię - instytut jest prywatny, ale olejne lamperie rządzą tak samo, jak miedsiestry w zupełnie aseksualnych kurwa kombinezonach. Bardzo dużo sobie obiecywałem właśnie w aspekcie 'miedsiestra', no bo w końcu umieram i jest szansa się załapać na ginący gatunek prącia słodkowodnego, a te suki nic. W najkrótszym tłumaczeniu: my zwyczajne. Wszystkie wy pany chcecie nas dymać, bo niby umieracie. A potem nawet kartki na s nowym godom ani nawet na wasz dień rażdienia. Jakoś podczas wizyty nie miałem się skupić na ich seksualności, ale zapewniam cię, że w czerwcu będę bardziej uważny. A może po prostu będę mniej opryskliwy, bo jest jakaś nadzieja? Eeee, to by było zbyt łzawe.
                Na marginesie - wszystkie były niesamowicie wiotkie, pomimo białych szmat. Zwiewne jak driady, oready, najady i inne Ady. I wszystkie znały angielski.
                • dupetek Re: Oświadczenie 21.04.12, 18:38
                  Może na jędze trafiłeś, albo przesadziłeś z opryskliwością - czy profesjonalista tak postępuje?:( Liczę, że po czerwcowym wypadzie bardziej obiektywny ogląd sytuacji podrzucisz. Ostatnie zdanie Twojego wpisu dobrze rokuje:)
            • almetyna_ilmatar Re: Oświadczenie 21.04.12, 20:52
              Jak by mi, tfu, miał wrócić, to zapamiętam, że to chuj jeden!
    • jola.iza1 Re: Oświadczenie 21.04.12, 13:40
      I nauczyć robić bigos:)
      • ewa9717 Re: Oświadczenie 21.04.12, 17:18
        Gat, a jesteś pewna, że ten z pierwszej solówki to gówniarz, a nie zasłużona aktrisa Sowietskowo Sojuza? ')
        PS Główna prząsniczka z linka zapodanego przez Gat, ta lnianokosa, wyglądająca na przypudrowaną pięćdziesiątkę, w chwili wykonywania wokalu miała dwa lata do trzydziestki...
        • zbigniew_clapton Re: Oświadczenie 21.04.12, 17:29
          Na 100% chłopięcy dyszkant. Ograniczona skala, barwa łatwa do identyfikacji po brakach. Zdolna laska w tych frazach nigdy nie pozwoliłaby sobie na takie ograniczenia koloratury. To napisałem ja - męska szowinistyczna świnia.
          PS. Ostatnio byłem na "Salome', więc ewentualni oponenci mogą mi skoczyć wiadomo na co i wiadomo jak.
          • ewa9717 Re: Oświadczenie 21.04.12, 17:44
            Podrzucam przydatne powiedzonko: skocz mi na pukiel, bydzie kamela ;)
            • zbigniew_clapton Re: Oświadczenie 21.04.12, 17:47
              "Na pukiel" się zgadza, ale koniecznie z finezyjnym "obunóż" ;)
        • gat45 Re: Oświadczenie 22.04.12, 08:00
          ewa9717 napisała:

> Gat, a jesteś pewna, że ten z pierwszej solówki to gówniarz, a nie zasłużona a
          > ktrisa Sowietskowo Sojuza? ')

Jestem. Oczywiście tak naukowo jak Zbig Clapton (co muzyk to muzyk) Ci tego nie podeprę, alem w życiu swym wysłuchała niezliczonych wersji Zaczarowanego Fletu i myślę, że umiem odróznić, kiedy za Czterech Chłopców robią kobitki, a kiedy prawdziwe pacholęta odmiany mężczyzna in spe. Przez te chłopięce soprany (uparcie nie lubię słowa "dyszkant") mam problemy ze słuchaniem ukochanego mego Borysa Godunowa, bo jeżeli Carewicza śpiewa baba, to mi się coś robi. Mało go tam, ale jest takie miejsce, gdzie car-okrutnik do kinderzimmeru się udaje i jeżeli w tej scenie nie nadają ci w ucho : zawiesisty bas, słodki sopran niewieści (Ksenia carewna) i właśnie sopran chłopięcy, to ja dziękuję, postoję. A najgorzej jest, jak baby robiące za chłopczyków, chcą się uprawdopodobnić i śpiewają w sposób... jakby to nazwać... O ! zawadiacki. Fuj. Ni pies ni wydra.
          Jak dobrze, że Mozart z mety napisał w dydaskaliach do "Wesela", że Cherubina ma śpiewać kobieta ! Tak jest ta partia skonstruowana, chłopak by nie wydolił. Raz byłam na Weselu Figara, gdzie za Cherubina robił kontratenor. I - nie, to nie to. A może po prostu dobry nie był ? A może to moja priwyczka głośno wyła z ukrycia ? Nie wiem.

PS I nie aktrisa, Ewuniu. Ewentualnie piewnica :)
          • ewa9717 Re: Oświadczenie 22.04.12, 11:20
            Da, piewica, ale tyle lat, a mam w uszach głos męskiego zapowiadacza, taki nabożno [czy to wypada o sajuznym zapowiadaczu???]-podniośle-patetycznie-emfatycznie- jakiś tam): "Wystupajet narodnaja akrisa Sowietskowo Sojuza."
            Oczywiście wykręt, bo pamiętam "aktrisę", a nie pamiętam, jak będzie "artystka", a do słownika mi się nie chce lecieć ;)
    • trusiaa Re: Oświadczenie 22.04.12, 21:13
      Jak zwykle - trąba, spóźniłam się i zgapiłam na dodatek.
      Cieszę się bardzo, wątek od deski do deski przeczytawszy, bo nie tylko optymizmem mnie natchnąłeś, ale wkurzyłeś jak tylko Ty, Czeci, potrafisz :)
      Kciuki czymię nieustająco za wszelką pomyślność Twą :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka