Dodaj do ulubionych

Nie ogarniam

24.02.18, 14:47
Gazeta pl. i Wyborcza pl. niby to samo a jednak nie, zgoda. Lecz i w ogóle irytacja mnie dopada co rusz, znaczy, gdy otwieram artykuł zamieszczony na Gazeta pl. a redagowany i wypuszczany na światło dzienne przez Wyborcza pl. I tu moja irytacja, po jaką cholerę Wyborcza pl. się produkuje na stronie Gazeta pl, nie dopuszczając do treści zamieszczonych a łaskawie informuje - Wyczerpałeś już limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu. Ale, ten komunikat pojawia się za każdym otwarciem strony Wyborcza pl., przecież, owy od kilku miesięcy mnie w... i to bardzo, bo jakoś nie pamiętam darmowego dostępu do strony Wyborcza pl., kiedyś owszem, mogłem se otworzyć, gdzieś około kilka dobrych miesięcy wstecz. Promocje, promocja, a w d... mam ich łaskę.
Obserwuj wątek
    • tojajurek Re: Nie ogarniam 24.02.18, 16:16
      To wkurza, ale niestety rynek jest rynkiem i sami domagaliśmy się tego pazernego kapitalizmu. Dostęp do artykułów Wyborczej jest płatny już drugi rok. Ja - zgrzytając ostatnim zębem spróchniałej mądrości - wykupuję roczny abonament i szczerze mówiąc nie żałuję, bo jest sporo interesujących artykułów. A pod kiepskimi można za te same pieniądze napisać obelżywe komentarze. W sumie chyba warto, bo koszt jest porównywalny z rachunkiem za obiad dla 2 osób w przyzwoitej garkuchni "na mieście".
      Pozdrawiam
      J.
      • behemot17-13 Re: Nie ogarniam 24.02.18, 20:33
        Drugi rok piszesz. Ale ze mnie gapa, to ja już od tak dawna się gorączkuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka